top of page

Kik a Szellemi vezetőid és mi az üzenetük a számodra?

A Szellemi Vezetőink megismerésével egy meleg, szerető, kreatív jelenlét közelébe kerülünk.

- Szeretnél folyamatosan biztos lábakkal állni azon az ösvényen, ami az életcélod megvalósítához vezet?

- Szeretnéd elkerülni az összes mellékvágányt kerölőutat és hamis tanítót?

- Szeretnél olyan döntéseket hozni az életedben, amelyek előre visznek, ahelyett, hogy folyamatosan szabotálnád magad? 

- Szeretnéd tudni, mi a legközelebbi leghatékonyabb lépés afelé, hogy előrelépj a spirituális fejlődésedben?


Akkor itt az ideje, hogy elkezdj együtt dolgozni a Szellemi Vezetőiddel!


Folyamatosan vannak lények körülöttünk, születésünktől kezdve. Valójában egy egész csapattal jövünk le minden inkarnációnkba. Ez része annak, hogy emberek vagyunk, ez a spirituális segítői rendszerünk. Egy embernek általában 4-6 vezetője van. Érdemes a tudatában lenni annak, hogy mi magunk is részesei vagyunk egy spirituális csapatnak, csoportnak, és meg kell tanulnunk együtt dolgoznunk velük, az emberi kollektíva érdekében, a legnagyobb jó érdekében. Te egy csoport tagja vagy, nem egyedül kell itt mindent végigcsinálnod. Nem vagy egyedül! A Szellemmel, az Univerzummal, vagy hívja bárki ahogy akarja, dolgozol együtt. Nem egyedül kell megoldanod mindent, ami itt vár rád a Földön. Rengeteg segítőd van. Amikor ezt valaki megérti, az egy hatalmas lépés önmaga felé, az, hogy miközben éled az életedet, mindig, mindennel kapcsolatban van hová fordulnod, és van kire támaszkodnod, bármilyen kérdést illetően is.


A Szellemi Vezetők olyan Lelkek, akik a múltban inkarnálódtak, és ismerik az emberi tapasztalatokat. Szellemi Vezetőként szolgálni az ő jelenlegi isteni önkifejezésük eszköze, hasonlóan ahhoz, ahogy mi is emberi testet választottunk. A Szellemi vezetők a karmát tanulmányozzák anélkül, hogy ténylegesen részt vennének a fizikai szintű teremtési folyamatban.


Szellemi Vezetőnk nem keverendő össze az őrangyalunkkal. Csak olyan lélek lehet Szellemi Vezető, aki már inkarnálódott arra a bizonyos bolygóra, ahol jelenleg vagyunk, és tisztáben van az itteni élet minden aspektusával, sőt, sikeresen „kijárta” az itteni élet iskoláját. Vannak olyan Vezetők, akik rendszeresen inkarnálódnak ide a Földre továbbra is, annak ellenére, hogy ők már Szellemi Vezetők.


A Szellemi Vezetőink megismerésével egy meleg, szerető, kreatív jelenlét közelébe kerülünk.

Sok ember különböző módokon kapcsolódik a Vezetőjéhez, vannak, akik nagyon tudatosan kapcsolódnak, együtt dolgoznak vele, felhasználják a tanácsait, de vannak emberek akik teljesen el vannak vágva a Vezetőiktől, és azt sem tudják, hogy léteznek. Ez a mi választásunk, hogy milyen viszonyban vagyunk a Vezetőnkkel, itt a Földön ugyanis szabad akarat van, mi döntjük el, hogy mennyire akarjuk, hogy beleszóljanak az életünkbe, mennyire akarjuk hogy vezessenek és támogassanak.


Spirituális útkeresőként az egyik legfontosabb dolog, amit önmagadért megtehetsz, az az, hogy elkezdesz együtt dolgozni a Szellemi Vezetőiddel! 

Személyes tapasztalatból mondom, hogy amikor ezt megértettem, és szerencsére jómagam ezt az utam elején megértettem már, az kimondhatatlan segítséget nyújtott abban, hogy a fejlődésem során teljesen el tudtam kerülni a kerülőutakat, a mellékvágányokat és a hamis tanítókat.


Ők teljesen tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, sohasem fognak ezzel visszaélni. A végső céljuk az, hogy kapcsolódjunk a Felsőbb Énünk energiájához. Ahhoz, hogy a legnagyobb potenciálunkon éljünk, kapcsolódnunk kell az erőnkhöz, a teljességünkhöz, tisztaságra, jelenlétre van szükségünk, és a legtöbb ember nem tud ehhez még kapcsolódni. Tehát a Vezetőnk hidat képez köztünk és a Felsőbb Énünk között. Ő segít nekünk az életcélunk teljesítésében, rávezet, megérteti velünk, hogy egy bizonyos időpillanatban mit kell tennünk, hogy a leghatékonyabban el tudjuk érni az életcélunkat, és az ahhoz vezető köztes kisebb állomásokat. Szellemi Vezetőink a tanácsaikkal és tapasztalataikkal abban segítenek bennünket, hogy fel tudjunk nőni a feladatainkhoz. Könnyen lehet, hogy életünk sodrásában néhány ötletünk nem saját magunktól, hanem a Szellemi Vezetőnktől származik. Nem fognak segíteni olyan dologban, amely nem illik bele az életcélunk hosszútávú ösvényébe. A céljaik tehát nagyon tiszták, a legnagyobb jót képviselik, csakis a legnagyobb jóval összhangban dolgoznak.


Szellemi Vezetőink leszületésünk óta mellettünk vannak, különösen gyermekkorban a nehéz élethelyzetekben ott vannak mellettünk és segítenek nekünk, megvígasztalnak minket. Néhány gyerek ekkor még látja is ezeket a szellemi lényeket, mert még nyitva van az érzékelésük, és képzeletbeli barátjuknak élik meg a segítőjüket.


Milyen jellemvonásai vannak a Szellemi Vezetőknek?


- A Szellemi Vezetők a fátyol túloldaláról segítenek bennünket az utunkon, támogatnak és irányítanak minket

- nem mondják meg, hogy mit tegyünk, tehát nem avatkoznak bele a szabad akaratunkba, nem döntenek helyettünk

- asszisztálnak, inspirálnak bennünket, bölcsességgel látnak el, ők a mentoraink,

- mély együttérzéssel irányulnak felénk, hagyják, hogy elkövesssük a saját „hibáinkat”

- ítélekezésmentesek, olyannak fogadják el a tanítványaikat, amilyenek azok valójában

- nem várják el, hogy az ő módszereit kövessük, tehát egyik tanulót sem korlátozzák azzal, hogy rájuk kényszerítenék a saját értékrendjüket

- sohasem adják fel, sohasem hagynak minket cserben


Mi a különbség a Szellemi Vezetőink üzenete és egy Akasha olvasás között?

- a Szellemi Vezetőink semmit nem tudnak másokról vagy az életünkben lévő személyekről

- a Szellemi Vezetőink mindig rövid távú segítséget nyújtanak, nem ők azok, akik a "nagyobb képet" elénk fogják tárni

- mindig az előttünk álló következő legfontosabb dolog meglépésével kapcsolatban a leghatékonyabb tanácsot fogják adni

- a velük való együttműködés  ezért a leggyümölcsözőbb dolog lehet bárki számára a szellemi fejlődésében


Ismerd meg a Szellemi Vezetőidet és kapd meg az neked szánt legfontosabb üzenetüket ezen elemzés- kezelés keretében! 


Előfeltétel: a kezelést azok számára tudom elvégezni, akik lélek szinten vissza akarnak igazodni a saját Isteni Lélekmintájukhoz. (Itt nem a tudatos szándékot vizsgáljuk) Jelenleg a Föld lakosságának 35%-a lélek szinten egyelőre nem akar visszaigazodni az Isteni Lélekmintájához, ők más küldetéssel érkeztek a Földre. 

Ár: 25.000,- Ft

bottom of page