top of page

Hüllő Réteg eltávolítás

Ezt a hüllőszerű hamis bőrt az emberiségre erőszakolták.

Ezt a hüllőszerű hamis bőrt az emberiségre erőszakolták, amely arra kényszeríti a gazdatestet, hogy ez a ruha irányítsa, amely az egész testet is irányítja. Az egyetlen rész, amit a ruha nem takar, az a kéz, a láb, a nyak és az arc (de az egész testet még mindig ez a ruha irányítja). Ez nem valamiféle energetikai implantátum vagy pecsét, és ez nem a lélek része, hanem a test része. Az emberi test más, mint az emberi lélek. Egy lélek lehet jó és a fény felé gravitáló - mások szolgálatában, vagy az ellenkezője - önmaga szolgálatában.


A mai emberiség kb. 65%-ának van olyan teste, amely vagy hüllőszerű, vagy hüllőszerű átfedésekkel rendelkezik. A Hüllő Réteg olyan, mint egy második bőr, vagy egyfajta testpáncél, amiből nem lehet csak úgy kibújni. A fedőréteg hüllőivé tesz minket, még akkor is, ha nem vagyunk azok. Nem számít, hogy csillagmag vagy, vagy normális ember vagy, lehet, hogy neked is megvan ez a réteg, és ez mindenféle problémát okozhat számodra az életedben, amiről nem is tudsz.


Sokféle lélektípus létezik, beleértve az angyali, angyali-galaxisit, tündéreket és még sok mást. Ha elvégzed az eltávolítást, az életed drámaian meg fog változni jobbra. Ez magában foglalja a lelkesebb érzelmi kapcsolatokat másokkal, több szeretetérzést, a béke mélyebb szintjét és a Felsőbb Éneddel való erősebb kapcsolatot.


Mit tesz ez a testünkben :

*csökkenti a lélek rezgését, amely emberi tapasztalattal rendelkezik a Földön;

*negatív gondolatokat és érzelmeket hoz létre;

*belefutunk mindenféle problémába az életben, aminek nem vagyunk tudatában;

*elvonja a figyelmet a felsőbb éneddel való kapcsolódástól;

*elvonja a figyelmet az igazi, autentikus énedhez való kapcsolódástól.


Az eltávolítás előnyei:

* legyőzni azt a hüllő agyat, amely visszatart a fényhez való hozzáféréstől;

*érzelmileg jobban kapcsolódsz másokhoz;

*a szeretet és az együttérzés érzései;

*békésebbnek, nyugodtabbnak és csendesebbnek fogod érezni magad;

*kapcsolat a felsőbb éneddel;

*kapcsolat az autentikus éneddel;


Ha a Hüllő Réteg nem kerül eltávolításra ebben az életben, akkor az átmegy a következő inkarnációba.


A foglalkozás ideje: kb. 40 perc. A kezeléshez nyugodt állapotban kell feküdnöd. Ha jelentkezel kezelésre, a jelentkezés alkalmával megvizsgálom, hogy van -e ilyen réteg rajtad. Amennyiben nincs ilyen réteged, arról tájékoztatlak, és a kezelést természetesen nem végzem el (mivel felesleges). 


Jelentkezz még ma konzultációra!

Magyarországon csak nálam!

Ár: 12.000,- Ft 

bottom of page