top of page

Epigenetikus DNS aktiválás

Minden olyan ősi, környezeti, öröklött földi epigenetika tisztítása, amely megakadályozza az embert abban, hogy megtestesítse a Felsőbb Énjét.

Mi az epigenetika?


Az epigenetika szó szerint azt jelenti, hogy "a genetika felett" vagy "a genetika tetején". Az epigenetika kulcsszerepet játszik személyiségünk és önérzetünk kialakításában, valamint a valóság természetéről alkotott 3D-s hitrendszerünk kondicionálásában. Ez az alapja mindannak, aminek gondoljuk magunkat, ami a külső környezetből alakult ki, majd egyedi genetikai jellegzetességünkkel kölcsönhatásba lépve ok-okozati reakciók sorozatát hozta létre. 


A negatív ego-programokat befolyásoló elmekontroll programozás kifejezetten a 3D Solar Plexus rétegek frekvenciáját célozza, és ez az identitás elsődleges állomása, amely a tudatos elmefunkcióinkat és a személyiségmátrixunkat formálja. Minden külső energetikai inger, aminek a 3D-s anyagi világban ki vagyunk téve, látható és láthatatlan, valamint az ősi és kollektív genetikából öröklődő tényezők, néhány kulcsfontosságú összetevője annak, hogy génjeink hogyan fejeződnek ki bizonyos tulajdonságokká, amelyek a tudatos elme egoprogramozásunk lényegét formálják. Amikor elkezdjük a spirituális felemelkedési folyamatot, megnyílik a szívközpontunk, és ezekben az első szakaszokban átéljük a lélek sötét éjszakáját, amikor az isteni énünk lebontja és feltöri azokat az egós hitrendszereket, amelyeket az identitás alacsonyabb állomásai tartanak fenn. Idővel és tapasztalattal, amikor a tudatosság fejlődésének folyamatának szenteljük magunkat, ezek az epigenetikus külső tényezők egyre kisebb hatással vannak ránk, ahogyan megszületik az igazi autentikus mag-énünk, a belső spirituális énünk.


Lényegében az epigenetika azok a biológiai hatások, amelyek egy réteggel a genomunk fölé borítják a génállományunkat, és képesek megváltoztatni a génkifejeződést anélkül, hogy a DNS szerkezetét tartósan megváltoztatnák. Előre programozva vagyunk epigenetikai rétegekkel, amikor megszületünk erre a világra, és elkezdjük viselni ezeknek a társadalmi gondolatoknak és hiedelmeknek a rétegeit, amelyek közül sok nagyon káros és romboló a testünkre és a tudatosságunkra nézve. Amikor azonban az emberi faj felébred, és elkezdi kiterjeszteni tudatosságát, választhatjuk azt is, hogy pozitív és életet megerősítő gondolatokkal és képekkel hangoljuk be elménket, amelyek átalakítják az epigenetikus rétegeket, megváltoztatják az idővonalunkat, és megváltoztatják jövőbeli sorsunk irányát, hogy az összhangban legyen a legmagasabb szintű kifejeződésünkkel.


Így ebben a ciklusban, 2020-ban és azon túl, a spirituálisan ébredők számára a fókuszban a kollektív tudatosság,  gondolatainak, hiedelmeinek és felfogásainak jelentős átalakulása áll, amelyeket korábban a 3D epigenetikus rétegek alakítottak ki, és amelyek a kollektív tudatosságot a negatív ego-programokba zárták. Ez lehetővé teszi a kollektív tudatosság ezen aspektusainak feloldását, amelyeket az időben visszatartottak, ez az elme feloldása vagy dimenziós időzár feloldása, ami lehetővé teszi a spirituális test számára, hogy újra összekapcsolódjon a fizikai testtel.


Hatásai:

· Az indigó kódok és az isteni küldetés aktiválása

· Az isteni Lélekminta esszenciájának helyreállítása (és ezáltal hozzáférés az isteni energiákhoz)

· Implantátumok tisztítása

· Minden olyan ősi, környezeti, öröklött földi epigenetika tisztítása, amely megakadályozza az embert abban, hogy megtestesítse a Felsőbb Énjét.

· Minden személy DNS sablonjában lévő összes fordított tűzbetű* szekvencia tisztítása és újrarendezése


*Tűzbetű:

Minden egyes DNS-szál megfelel egy Tűzbetűnek vagy Tűzkódnak, amely a hang elektromágneses impulzusaiból épül fel, és mintázott szekvenciákba rendeződik. Minden egyes Tűzbetű megfelel a tudatosság egy dimenziós frekvenciasávjának az Egyetemes Életfán vagy a 12 fa rácsán. Az összes Tűzbetű-kód szekvenciája együttesen megfelel a 12 DNS-szál mátrixának, amely az emberi faj eredeti genetikai építő kódja.

A Tűzbetűk kulcskódok a DNS szerkezeti szintünkön, melyeket újra fogunk kulcsolni, hogy hozzáférhessünk ezekhez az újonnan hozzáférhető magasabb valóságú fénymezőkhöz (multidimenzionális idővonalak), és ez kezd megtörténni a szubatomi rétegeinkben; elkezd lefelé fúródni a molekuláinkba és a fizikai sejtformánkba. Fizikai énünk most újra lesz kábelezve és energetikai sablon énünk újra lesz kódolva olyan mesterkulcs kódokkal, amelyek hozzáférnek a felfejlesztett tűzbetűs utasításkészletekhez.

Minden egyes DNS-szál egy Tűzbetűk kódú programsorozatot képvisel, amely a Tudatosság egy dimenziós frekvenciasávjának felel meg. (24 magkód = 1 DNS-szál). A személyes morfogenetikus mezőbe felhalmozott frekvenciák szintje határozza meg a DNS-szálak összeszerelésének szintjét, amellyel rendelkezel. Ahogy egy személy több frekvenciasávot vonz be a dimenzionális Egyesített Mezőkből, a személyes frekvencia felhalmozódási szintje emelkedik, és így több DNS kód tud összeállni és aktiválódni.


A kezelés előfeltétele, hogy a J-pecsét és a természetellenes implantátum eltávolítási kezelés el legyen végezve.


Az epigenetikus DNS aktiválás ONLINE konzultációval tölténik, Messengeren, Viberen vagy Skype-on, amikor a befogadó egyszerűen lefekszik és ellazul. Maga az aktiválási folyamat körülbelül 30 percet vesz igénybe. Hagyjon legalább egy további órát az aktiválás után a pihenésre, mivel a DNS aktiváció energiája nagyon erős.


Kérlek olvasd el a cikkemet a  12 szálú DNS-ről és a DNS aktiválás hatásairól. 


Jelentkezz még ma konzultációra!

Magyarországon először, csak nálam!!!

Ár: 12.000,- Ft

bottom of page