top of page

Akasha olvasás

Kérd egyéni olvasásodat, mellyel betekintést nyerhetsz Sorsod Könyvébe!

Az Akasha Krónika más néven a Lélek Könyvtára vagy az Élet Könyve néven is ismert. Az Akasha egy szanszkrit fogalom, amely sok szent szövegben megtalálható. Jelentése „elsődleges anyag” [amelyből minden dolog kialakul]. Az egyetemes tudás dimenziója, ahol minden információt tárolnak minden lélekről, aki valaha is élt. A feljegyzések tartalmaznak mindent, amit a lélek tapasztalt és megtett valaha is a létezése során. Ezen kívül minden lélek tökéletes tervét, jövőbeli lehetőségeit is tartalmazza.


Az Akasha Krónika a tudatosság egy olyan dimenziója, amelyben minden lélek rezgései és életeinek eseményei feljegyzésre kerülnek. Ez a dimenzió folyamatosan jelen van mindenhol, bárhol a világon elérhető mindenkinek, aki képes csatlakozni hozzá.


Az Akasha feljegyzéseket úgy lehet elképzelni, mint egy láthatatlan könyvtárat, amely körülvesz minket. Az Akasha a feltétel nélküli szeretet, gyógyulás és kapcsolódás tere. Minden gondolatot, tevékenységet és fejleményt, amely az univerzumban történik, az Akasha nyilvántartások tárolják. Mindez az információ már megvan - a MOSTban.YOUTUBE VIDEÓ: Mi történik egy Akasha olvasás során? A konzultáció online Messengeren vagy Skype-on keresztül lehetséges. Minden léleknek, aki valaha élt, vagy most él, megvan a maga nyilvántartása. Az Akasha olvasás során kapcsolatba lépek az Ön lelkének a feljegyzéseivel. Ezután felteheti az Önre vonatkozó kérdéseket. Egyfajta hídként működök Ön és a Feljegyzések között.


A konzultáció során pontosan azokat az információkat fogja megkapni, amelyek ebben a pillanatban támogatják a fejlődését, és segítik a jelenlegi életútját. Az információk teljes mértékben a személy jelenlegi fejlettségi szintjéhez vannak hozzáhangolva.


Az olvasás során bármely jelenlegi probléma, élethelyzet, félelem eredendő okára rá tudunk nézni egy felsőbb nézőpontból, amely teljesen új betekintést enged az életeseményekbe és ilyen módon segíti azok megoldását.  Lehetőségünk nyílik más szemszögből megvizsgálni az adott problémát, és más szemüvegen keresztül nézve megtalálni rá a megoldást. Tágabbra nyitjuk látómezőnket, átfogóbban látjuk a különböző életek által festett képet. Ezáltal megértjük lelkünk ösvényének mögöttes, életeken átívelő célját, ami a felszabadulás és kiteljesedés érzését nyújtja. Segíthet megérteni, mi igazán fontos az életben. Olvasás után világosabban láthatja teljes életét, életének az eseményeit és azok összefüggéseit, életereje megnőhet, érzékei nyitottabb elmével érzékenyebben érzékelhetik a környezetet.


Milyen kérdésekre adhat választ az Akasha olvasás:

  • Párkapcsolat, munka, pénz, költözés, életfeladat, rokoni viszonyok stb.

  • Jelen életbeli félelmeim, szorongásaim milyen korábbi életeseményekben gyökereznek, és hogyan tudnám azokat gyógyítani?

  • Mik a visszatérő problémáim okai és mi lenne azok megoldása?

  • Az életem szereplőivel milyen lélekszerződések köttettek?

  • Milyen karmikus összefüggések vannak a jelenlegi életem és az előző életeim között?

  • Az életem visszatérő problémái milyen karmikus okokra vezethetők vissza?

  • Mi volt a nyeresége/mit tanultam meg egy bizonyos korábbi életemben?


Az Akasha olvasás rávilágít, hogy a Földön semmi sem korlátozott, a lehetőségek végtelenek és ez az élet egyszerűen a lélek folyamatos utazásának a része.

Tudjon meg többet az életcéljáról, fedezze fel képességeit, integrálja a gyógyító képességeit, érezze a feltétel nélküli szeretetet, csatlakozzon magasabb önmagához és férjen hozzá előző életeinek információihoz!


Gyakran Ismételt Kérdések az Akasha olvasással kapcsolatban


Jelentkezz még ma konzultációra!Ár: 20 000,- Ft/óra 2024. ápr. 1-től 

Az ár óradíjban értendő, amely egy 60 perces Akasha olvasást tartalmaz, mely 4-5 átfogó kérdés megválaszolására elegendő.

bottom of page