top of page

12 szálú DNS aktiválás

A DNS-aktiválás segít helyreállítani a DNS-szálak eredeti tervrajzát, a legmagasabb frekvencián tárolt potenciált és kitágítani a tudatosságot.

Mindig úgy érzed, hogy valami visszatart, vagy nem éled ki a benned rejlő lehetőségeket?

Meditálsz, de még mindig tapasztalod az önmagadat korlátozó gondolatokat és hiedelmeket? 

Manifesztálsz, de képtelen vagy pontosan azt elérni, amit szeretnél?

Képezed magad, de még mindig nem tudod, mit akarsz az életben?

Mindent megteszel, amit tanítottak neked, de még mindig úgy érzed, megrekedtél?


Nem te vagy az oka, hanem a DNS-ed.


Mindannyian ismerjük a bennünk lévő fizikai DNS-t, azt a 2 szálat, amiről a természettudomány órán tanultunk, de van nem fizikai DNS-ünk is, ami csak energiából áll. Tanulmányok kimutatták, hogy ez a "szemét" DNS valójában nem szemét. A kvantumfizika szerint az energia = anyag, nincs különbség. Ezen szálak aktiválása és átstrukturálása nélkül nem tudjuk, hogy miért vagyunk itt, vagy nem vagyunk képesek hallgatni a Felsőbb Énünkre. Minden ember ezen a bolygón fel van szerelve, készen áll és képes legalább 12 szál aktiválására. Ez az a szint, amit születésünktől fogva meg kellett volna kapnunk.


A DNS aktiválás az a folyamat, melynek során fényt töltünk a morfogenetikus mezőnkbe (az életünk tervrajzába, vagyis az Isteni Lélekmintánkba), hogy megtestesíthessük Felsőbb Énünket a 3D-ben, és felfedhessük valódi lényegünket, ami az Isteni Szeretet.


Minél magasabb a frekvenciánk, annál nagyobbak a lehetőségeink, hogy manifesztáljuk azt, amire valóban vágyunk az életben, legyen szó akár kapcsolatokról, bőségről, jólétről és egészségről.


A DNS-aktiválás és az energiagyógyítás segít helyreállítani a DNS-szálak eredeti tervrajzát, a legmagasabb frekvencián tárolt potenciált és kitágítani a tudatosságot. Az emberi DNS sablonba kódolt potenciál az úgynevezett 12 szálas Gyémánt Nap DNS sablon, amely lehetővé teszi az ember számára, hogy a tudatosság 12 dimenzióját megtestesítse. Az Indigó Gyermekek számára különböző sablonok léteznek, amelyek a tudatosság 12-48 dimenzióját teszik lehetővé.


A DNS-aktiválások azért kulcsfontosságúak ebben az időszakban, mert 2012 után a Földdel való felemelkedéshez elengedhetetlen, hogy megemeljük a frekvenciánkat és legalább 4 DNS-szálat megtestesítsünk.

Ez egy bolygószintű és interdimenzionális folyamat, amely 26.500 évente történik. A Föld rácsaiban és így az emberi anatómiában évezredek óta fennálló torzulások miatt már nem vagyunk képesek arra, hogy a DNS sablont az eredeti potenciáljára aktiváljuk magunkban 2 vagy 3 szálról 12 szálra. Még az olyan nagy Mesterek is, mint Jézus, kaptak támogatást a DNS-ük aktiválásához.


Minden egyes alkalommal, amikor DNS-aktiválást végzünk, frekvenciáink emelkednek, mivel az alacsonyabb rezgésű energetikai minták kiürülnek, és a lélekidentitásból származó magasabb tudatosság letöltődik a DNS-sablonunkba.


Így az egyes kromoszómákban lévő 2 szál DNS-en kívül minden ember számára 10 éteri szál áll rendelkezésre. Mindegyik szál lehetővé teszi az ember számára, hogy többet és nagyszerűbbet valósítson meg, mivel minden egyes DNS szál a tudatosság egy dimenziós frekvenciasávjának felel meg. Jelenleg a legtöbb embernek csak 3-3,5 DNS-szála van aktiválva, ami a tudatosság maximum 3 dimenzióját teszi lehetővé. A DNS-aktiválás folyamata a kémiai DNS-ben lévő DNS tűzbetűk (skalárhullám programozás) torzulásait is helyreállítja. Ezek a torzulások azt okozzák, hogy a DNS szekvenciák visszafelé futnak, ami káoszt okoz a mentális és érzelmi testekben. A legtöbb embernek torzulásai vannak a 2. szálban (ami az érzelmi testhez kapcsolódik) és a 3. szálban (ami a mentális testet irányítja). Amikor a DNS aktiválódik, az élet sokkal tisztább és harmonikusabb lesz a dráma, a káosz, a boldogtalanság, a stressz és a valódi szeretet megélésének nehézségei helyett.


A legtöbb ember nem ismeri az életcélját, és csak sodródik az életében. Továbbá az emberek nagyon elszakadtak a VALÓDI ÉN-jüktől és az Univerzumtól, és a legtöbb embernek évekig kell meditálnia vagy jógáznia ahhoz, hogy bármilyen energetikai élményt vagy a magasabb tudatállapot egy pillanatát érezze. Pedig a valóságban az emberek születési joga, hogy dráma nélkül, kiváló egészségben, tele energiával, örömmel és belső békével éljenek. És olyan életet élni, ahol az ember tudja, mi az életcélja, és az ember megtapasztalhatja a fejlett pszichikai képességeket, ahol a tudatosság felemelkedhet, és megtapasztalhatja a többdimenziós tudatosságot. A DNS aktiválás segít elkezdeni aktiválni ezeket a képességeket, amelyekkel minden ember már rendelkezik, de még szunnyadnak. A fizikai, érzelmi, mentális és spirituális evolúció célja a DNS fokozatos aktiválása, hogy behozza és megtestesítse a tudatosság 12 dimenziós szintjét, és újra egyesüljön az EGY Forrás tudatossággal. Ez a folyamat azt jelenti, hogy aktiváljuk a 12 szálas DNS mintát, ami azt jelenti, hogy képesek leszünk megváltoztatni a részecske spin szögelfordulását minden részecskében és szubatomi részecskében, ami a testünket alkotja, hogy képesek legyünk felemelkedni egy másik dimenzióba.


A legtöbb ember elfelejtette, hogy ki is ő valójában, és hogy isteni lények. Amikor az emberi genom az őskor előtti történelemben eredeti szerves formájában működött, a sejtek transzmutációs folyamata egy életen belül, körülbelül 44 év alatt zajlott le.


Ha vannak energetikai blokkjaid - aurikus kötődések, karmikus lenyomatok, DNS-torzulások vagy természetellenes energetikai pecsétek, akkor nem leszel képes felgyorsítani a részecskéket és felhalmozni a szükséges frekvenciákat ahhoz, hogy teljes életet élj, szeretetben és örömben, hogy felismerd valódi Énedet és megtaláld Lelked célját és azt a munkát, amelyben szenvedélyesen szeretnél szolgálni.


A kezelés 3 ülésből áll. Az ülések között minimum 10 nap szünetet kell hagyni, annak érdekében, hogy az aktivációk megfelelő módon végbemenjenek, és az integráció megtörténhessen. Az ülések online zajlanak messengeren vagy Skype-on keresztül. 

1. ülés: DNS előkészítés és DNS aktiválás 1-4. szálak: az első DNS aktiváló ülés, ahol a csakrák, agyközpontok és a DNS sablon előkészítése és tisztítása, valamint az 1-4. szálak aktiválása történik, ami az 1-4. szálak DNS-ének és a megfelelő csakrák eredeti funkciójának helyreállítását jelenti. Bónusz kód: Bűntudat eltávolítása

2. ülés: 5-8. DNS szál aktiváció: az 5-8. szálak aktiválása és elindítás a Lélek Identitásod megtestesítésére (hozzáférést nyújt az életfeladatodhoz). Bónusz kódok: Félelem eltávolítása, Áldozattá válás bátorsággá alakítása

3. ülés: A 9-12. DNS szál aktiváció, amelyek a magasabb tudatosságnak felelnek meg. Bónusz kódok: Szent terv megtestesítése indigók számára, DNS istenlenyomat átviteli parancs indigók számára.


A DNS aktiválási ülések több szakaszán keresztül fokozatosan aktiváljuk magasabb, szunnyadó DNS-szálaidat (4-12. szálak), és ezzel visszaállítjuk eredeti isteni potenciálodat a 12 szálas aktivált DNS felé. A 4-12. DNS-aktiválási szálak lehetővé teszik, hogy újra bekábelezd az energiavezetékeidet a kiterjedő fény felhalmozódásához a morfogenetikus meződbe, hogy elkezdhess hozzáférni és megtestesíteni a Lélek Identitásodat. Nem csak arra leszel képes, hogy többet testesíts meg a Felsőbb Énedből, és megtapasztald a magasabb tudatállapotokat, hanem elkezdhetsz egy olyan életet élni, amiben egyre mélyebb béke, valódi szeretet és öröm van benned. A külső világod is, mint a belső tükörképe, fokozatosan meg fog változni, és az életed egyszerűbbé válhat, a kapcsolataid mélyebbek és tartalmasabbak lesznek, a munkád pedig olyanná változhat, ami a lelkedet szenvedélyesen foglalkoztatja.


Toby Alexander, Swami Shivananda Brahmananda, közvetlenül Sri Babaji Nagaraj-tól kapta a DNS aktiválásokat. És az ő lankadatlan összpontosításuk és elkötelezettségük az energetikai blokkok eltávolítására, majd a DNS sablonjuk szunnyadó energetikai részeinek aktiválására, a DNS Mesterek Aktiválást Tanúsító Képzés létrehozásában testesült meg. Ma már több ezer Facilitátor teljesíti lelkük küldetését a bolygó minden táján ezekkel a különleges technikákkal.


Ezek a speciális technikák a szunnyadó 12 DNS-szál aktiválására Toby Alexander által létrehozott speciális parancsokból és technikákból állnak, az Ivonne Delaflor Alexander által létrehozott szent geometrikusan strukturált Kódok használatával. A szent parancsok és kódok kombinációja biztosítja, hogy a tisztítások tartósan végbemennek multidimenzionális tudatosságunk minden szintjén.


Mindannyian ISTENEK vagyunk, mert a Végtelen Intelligencia bennünk lakozik - a DNS-ünkben. A DNS sablonunk isteni lélekmintájának aktiválása kritikus lépés a felemelkedés és a megvilágosodás folyamatában. Mindannyian végtelen mennyiségű éteri DNS-szálakkal rendelkezünk, amelyek a fizikai DNS-szálak között élnek. Ezek az éteri DNS szálak, ha aktiválódnak, a kulcsot tartják mindahhoz, amit tudni akarsz, és mindahhoz, amit meg akarsz testesíteni.


Ha szeretnéd felszabadítani spirituális ajándékaidat, könnyebben megnyilvánulni, és ha több örömet és pozitívumot szeretnél érezni az életedben, a DNS-aktiválás kulcsfontosságú gyorsító eszköz ehhez.


Előfeltétel: a J-pecsét és a természetellenes implantátum eltávolítási kezelés


A DNS aktiválás ONLINE konzultációval tölténik, Messengeren, Viberen vagy Skype-on, amikor a befogadó egyszerűen lefekszik és ellazul. Maga az aktiválási folyamat körülbelül 30 percet vesz igénybe. Kérlek, hagyj legalább egy további órát az aktiválás után a pihenésre, mivel a DNS aktiváció energiája nagyon erős.


Kérlek olvasd el a cikkemet a  12 szálú DNS-ről és a DNS aktiválás hatásairól. 


Jelentkezz még ma konzultációra!

Ár: 30 000,- Ft, vagy ülésenként 10 000,- Ft

Az aktiválás 3 ülésből áll, egy ülésen 4 DNS szál aktiválása történik meg.

bottom of page