top of page
Keresés

Álmodj nagyot és teremts többet a napfogyatkozás energiáival

∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 


Elismerünk benneteket, mint olyan teremtő lényeket, akik valójában vagytok, és szeretünk titeket a teremtésre bátorítani. Felhívást ajánlunk nektek, hogy teremtsetek a napfogyatkozás energiáival, amelyek néhány nap múlva érkeznek hozzátok. Egy olyan eseményt, mint a napfogyatkozás, egyfajta felkészülés előzi meg, és ez egy pszichikai felkészülés. Mindannyian felkészültök ezekre az energiákra, és ennek eredményeképpen több lény és kollektíva tud segíteni nektek, és elvégezni rajtatok azokat a fejlesztéseket és aktiválásokat, amelyekre vágytok, és amelyekre valójában szükségetek van.

 

Ezért arra kérünk benneteket, hogy nagyon jól fontoljátok meg, hogy mit akartok megteremteni ezekkel a napfogyatkozás energiákkal együtt, amik rajtatok vannak, és amik a napfogyatkozás idején lesznek a legerősebbek. Meg fogjátok tapasztalni, hogy a rendszerfejlesztésetek nagyon értékes lesz ebben az időszakban, és azt is meg fogjátok tapasztalni, hogy az a munka, amit magatokon végeztek, mérhetetlenül kifizetődő lesz. A sok tisztítás, elengedés és gyógyítás, amit végeztetek, gyönyörű tartállyá tett benneteket az energiák számára, hogy átáramolhassanak rajtatok.

 

És egyre több és több energia fog áramlani rajtatok keresztül, ahogyan április hónapban továbbhaladtok. Arról beszélünk, hogy nagyon világosan fogalmazzátok meg, hogy mit szeretnétek teremteni, sőt írjátok le és mondjátok ki hangosan ezeket a vágyaitokat. A vágyaitok erőteljesek, és valóban teremtenek, de ha több támogató energia érkezik hozzátok, gyorsabb manifesztációs eredményeket tapasztalhattok.

 

Tudjuk, hogy sokan közületek, akik ébren vagytok, türelmetlenek lettek a felemelkedés folyamatával és sok más dologgal kapcsolatban. Ezért arra hívunk benneteket, hogy ismerjétek fel magatokat teremtő lényekként, akiknek ebben az időben további segítségük van, és tudjuk, hogy néhányan közületek ezt már tudják, de a határ a csillagos ég. Azt mondjuk nektek, hogy álmodjatok nagyot.

 

Azt mondjuk nektek, hogy gondolkodjatok a dobozon kívül, és tegyetek olyan dolgokat a teremtési dobozotokba, amelyek talán furcsának tűntek számotokra életetek más időszakaiban a Föld bolygón. Ez egy gyönyörű időszak számotokra, hogy mindannyian ott vagytok, és hogy olyan sok mindenetek van, amit akartok, és ez egy még jobb időszak számotokra, hogy beengedjétek azt, amit megteremtetek, mert az a tiétek, és csakis a tiétek, hogy igényt tartsatok rá.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page