top of page
Keresés

Sötétség mindenkiben és ébredés az álomban

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Teljesen beleszeretünk mindannyiótokba ott a Földön, és szeretjük mindannyiótok minden egyes aspektusát, mert megértjük, hogy bizonyos mennyiségű sötétséget vettetek fel annak érdekében, hogy képesek legyetek inkarnálódni ebbe a sűrűségbe, a létezésnek ebbe a földi síkjába. Mindenki, aki valaha élt, hordozott magában bizonyos mennyiségű sötétséget, és nagyon kevesen voltak képesek megbékélni ezzel. A legtöbb ember fél tőle, szégyelli, vagy tagadja a létezését. Nem baj, ha az vagy, aki vagy; teljesen normális és természetes, hogy vannak nagyon sötét gondolataid, sőt, sötét vágyaid is, mert ember vagy, és azért vagy, hogy megtapasztald az emberi élményt.


Ne feledd, hogy mindez nem reprezentálja azt, aki valójában vagy, mert ez maga az igazi illúzió, azonban ez egy olyan illúzió, amiben úgy döntöttél, hogy szerepet játszol benne és szórakozol vele, mert a Forrás minden aspektusát fel akartad fedezni. És a földi tapasztalat, mint emberi lény, ennek egy része. Igen, még ennél is több oka van annak, hogy miért jöttél a Földre, hogy legyen egy vagy tíz, vagy száz, vagy ezer inkarnációd, de a nap végén mindig arról fog szólni, hogy megismerd magadat Forrásként.


Képesnek kell lenned elfogadni a Forrásnak ezt az álmát olyannak, amilyen, hogy tisztánlátóvá válj benne. Ha ellenállsz az álomnak, akkor még mindig az álomban vagy, és nem vagy tudatában annak, hogy álmodsz. Ez tehát azt jelenti, hogy békét kell kötni a másokban lévő sötétséggel, valamint a saját magatokban lévő sötétséggel. Emlékezzetek arra, hogy valamilyen szinten ti is olyanok vagytok, mint mi, szeretve minden egyes lényt, úgy ahogy van, és tudva, hogy mindannyian egy játékot játszotok. És ez egy olyan játék, amelyben mindannyian beleegyeztek, hogy játszotok egymással. A sötétség az illúzió; nem az igazság. És amikor erre emlékeztek, akkor vidáman navigálhattok körülötte, és fenntarthatjátok a szeretetet a szívetekben, ami szükséges ahhoz, hogy felemelkedjetek.


Bármikor, amikor nem a szeretet állapotában vagytok, akkor úgy tesztek, mintha valami olyasvalami lennétek, ami nem vagytok. Azt akarjátok, hogy a szeretet legyen az alapja mindannak, amit tesztek, gondoltok és mondtok, és ezt a megállapodást már most megköthetitek magatokkal. Javasoljuk, hogy tegyétek meg, mert itt az ideje, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, és meghívjatok másokat is, hogy csatlakozzanak hozzátok a buliban. És amikor bebizonyítjátok, hogy képesek vagytok megtartani ezt a szeretetrezgést magatokban, mások kíváncsiak lesznek arra, hogyan csináltátok.