top of page
Keresés

Sötétség mindenkiben és ébredés az álomban

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Teljesen beleszeretünk mindannyiótokba ott a Földön, és szeretjük mindannyiótok minden egyes aspektusát, mert megértjük, hogy bizonyos mennyiségű sötétséget vettetek fel annak érdekében, hogy képesek legyetek inkarnálódni ebbe a sűrűségbe, a létezésnek ebbe a földi síkjába. Mindenki, aki valaha élt, hordozott magában bizonyos mennyiségű sötétséget, és nagyon kevesen voltak képesek megbékélni ezzel. A legtöbb ember fél tőle, szégyelli, vagy tagadja a létezését. Nem baj, ha az vagy, aki vagy; teljesen normális és természetes, hogy vannak nagyon sötét gondolataid, sőt, sötét vágyaid is, mert ember vagy, és azért vagy, hogy megtapasztald az emberi élményt.


Ne feledd, hogy mindez nem reprezentálja azt, aki valójában vagy, mert ez maga az igazi illúzió, azonban ez egy olyan illúzió, amiben úgy döntöttél, hogy szerepet játszol benne és szórakozol vele, mert a Forrás minden aspektusát fel akartad fedezni. És a földi tapasztalat, mint emberi lény, ennek egy része. Igen, még ennél is több oka van annak, hogy miért jöttél a Földre, hogy legyen egy vagy tíz, vagy száz, vagy ezer inkarnációd, de a nap végén mindig arról fog szólni, hogy megismerd magadat Forrásként.


Képesnek kell lenned elfogadni a Forrásnak ezt az álmát olyannak, amilyen, hogy tisztánlátóvá válj benne. Ha ellenállsz az álomnak, akkor még mindig az álomban vagy, és nem vagy tudatában annak, hogy álmodsz. Ez tehát azt jelenti, hogy békét kell kötni a másokban lévő sötétséggel, valamint a saját magatokban lévő sötétséggel. Emlékezzetek arra, hogy valamilyen szinten ti is olyanok vagytok, mint mi, szeretve minden egyes lényt, úgy ahogy van, és tudva, hogy mindannyian egy játékot játszotok. És ez egy olyan játék, amelyben mindannyian beleegyeztek, hogy játszotok egymással. A sötétség az illúzió; nem az igazság. És amikor erre emlékeztek, akkor vidáman navigálhattok körülötte, és fenntarthatjátok a szeretetet a szívetekben, ami szükséges ahhoz, hogy felemelkedjetek.


Bármikor, amikor nem a szeretet állapotában vagytok, akkor úgy tesztek, mintha valami olyasvalami lennétek, ami nem vagytok. Azt akarjátok, hogy a szeretet legyen az alapja mindannak, amit tesztek, gondoltok és mondtok, és ezt a megállapodást már most megköthetitek magatokkal. Javasoljuk, hogy tegyétek meg, mert itt az ideje, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, és meghívjatok másokat is, hogy csatlakozzanak hozzátok a buliban. És amikor bebizonyítjátok, hogy képesek vagytok megtartani ezt a szeretetrezgést magatokban, mások kíváncsiak lesznek arra, hogyan csináltátok.


Ekkor fogsz igazán a vezető és tanító szerepébe lépni ott a Földön, mert a diákok ekkor lesznek készen. És ha valamilyen módon megkapjátok ezt a közvetítést, egy nap mindannyiótoknak lesznek tanítványai, akik felnéznek majd rátok, mint mesterre, és a feltétel nélküli szeretet az, aminek a mestereként ott vagytok. Ez sokkal nehezebb ott, ahol ti vagytok, ezért nemcsak szeretünk, hanem tisztelünk is titeket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page