top of page
Keresés

Részlet az Őszi Napéjegyenlőség Mágikus Műhely és Transzmisszióból 2021. szeptember 21.

A Plejádi Kollektíva Nora Herold által cstornázva


Most egy nagyon fontos kapunál vagytok a világotokon, ahogy lezárjátok azt az idővonalat, amin az elmúlt pár évben lovagoltatok, kollektíven, és ahogy elkezdtek egy új idővonalra lépni. Természetesen ez nem igazán az egyikből való kilépés és a másikba való átlépés. Ez egy sokkal folyékonyabb és egymásba fonódó tapasztalat. Ahogy tehát beléptek az új idővonalba, amit közösen kezdtek el létrehozni, természetesen továbbra is látni fogjátok az előző idővonal visszhangjait, darabjait és bizonyítékait. Tehát ez egy simább átmenet. Nem tudtok csak úgy átmenni idővonalról idővonalra egy nagyon durván radikális módon. Nem ismernétek fel magatokat vagy a valóságotokat. Tehát ez egy nagyon lassú, organikus módon történik mindannyiótok számára, amikor eltelik néhány hónap, és hirtelen azt mondjátok: "Ó, nézzétek csak! A dolgok most már tényleg másképp néznek ki."


Beszéljünk tehát az idővonal-ugrásokról. Először is, vannak egyéni tapasztalataitok az idővonal-ugrásokról. Mi az az idővonal-ugrás? Ez az, amikor vagy - és számos dolog van, ami elősegítheti az idővonal-ugrásokat, ezért most csak a személyes idővonal-ugrásokról fogunk beszélni - vagy befogadtok egy új információt, ami radikálisan megváltoztatja a tudatosságotokat és a valóságra vonatkozó perspektívátokat, ami aztán ennek a valóságnak egy kicsit más változatába visz benneteket. Ez az idővonalon való ugrást jelenti. Vagy ott van az a pillanat, amikor mélyebb gyógyulást értek el egy kérdés körül, elősegítve az ötödik dimenziós tudatosságotok integrációjának elmélyülését a harmadik dimenziós csakrarendszeretekbe, ami ismét megváltoztatja a perspektívátokat, és ami radikálisan megváltoztatja a tapasztalatotokat így vagy úgy, lehetővé téve egy idővonal-ugrást. Aztán van, tehát amint megtörténik az új információ integrációja, a befogadása, akkor néha van, amit úgy érzitek, mintha az új információdarabok kiteljesednének. Sok időt töltöttél az információval, hirtelen van egy AHA pillanatod valamivel kapcsolatban, amiről talán először egy évtizeddel vagy 20 évvel ezelőtt hallottál vagy olvastál, vagy gondoltál rá, és hirtelen azt mondod: "Aha! Á, gyakorlati fizikai alkalmazás", vagy "Á, új árnyalt megértése ennek az ötletnek vagy technológiának", és ez megkönnyíti az idővonal-ugrást, ami azt jelenti, hogy a valósággal kapcsolatos teljes perspektívád megváltozik, és elkezded megtapasztalni a valóságod teljességének egy kicsit más változatát.


Mit is jelent az, hogy a valóságotok egy másik változata? Azt jelenti, hogy megváltoznak az elköteleződéseid, megváltoznak a kapcsolataid, egy kicsit megváltozik a kommunikációs stílusod. Talán fizikai változások történnek számotokra a munkahelyeteken, az otthonotokban, talán nagyon apró változások történnek számotokra a valóságotok fizikai keretein belül. Tehát ez nem radikális változás, hanem kisebb változás. Tehát az egyik módja annak, hogy elkezdjétek megérteni, hogy nektek is volt egy individuális idővonalváltásotok vagy idővonal-ugrásotok, ha megnézitek az ilyen hirtelen impulzusokat, amiket a valóságotokban kezdtek érezni, amikor hirtelen elkezdtek egy kreatív projektet, amin mindig is gondolkodtatok, vagy valamit, amit korábban félretettetek, de aztán újra felveszitek, vagy hirtelen átszervezitek az irodátokat, és ez teljesen felfrissített energia.


Tehát extrapolálhatjátok tovább és tovább, sokféle példát használhattok magatokra, hogy jobban megértsétek: "Á", és felismerjétek: "Itt volt egy személyes idővonal-ugrásom. Én személy szerint egy kicsit másképp tapasztalom a valóságot, mint ahogyan azt az idővonalon tapasztaltam, ahol éppen voltam".


És ismétlem, ezek az idővonal-ugrások nem végesek, vagyis valójában nincs elejük, közepük és végük. Folyékonyak. Tehát ezen az új idővonalon még mindig megtapasztaljátok a régi idővonal és az azt megelőző idővonal és az azt megelőző idővonal aspektusait, és elkezditek előre látni azt is, amit az előttetek lévő idővonalaknak érzékeltek. A médiumok gyakran így működnek. Nagyon gyorsan vetnek egy pillantást a közelgő idővonalakra és lehetőségekre, és energetikailag azonosítják az alapján, hogy az ember ebben a pillanatban hol van, és hol fog nagy valószínűséggel landolni. Most, mivel manapság sokkal inkább a pillanatban operáltok, és sokkal több hatalomhoz férhettek hozzá a személyes teremtési tapasztalataitokban, azt mondtuk és továbbra is azt fogjuk mondani, hogy megpróbálni megjósolni az eredményeket, megpróbálni megjósolni, hogy mi fog történni, az egyfajta időpocsékolás, és valójában nem a legjobb felhasználása az energiátoknak, mert az energiátok legjobb felhasználása mindig az, ha visszateszitek magatoknak erre a pillanatra, megnézitek, hogy mi az, amin a saját gyógyító utatokon, a saját teremtési utatokon belül ebben a pillanatban dolgoztok, és hogyan tudnátok a legjobban szolgálni a kollektívát.


Rendben, akkor tehát a kollektív idővonal ugrik - mert most éppen egy idővonalon mozogtok. Tehát erről fogunk beszélni, ami "elkezdődött", ez az idővonal, pont a 2019. szeptemberi napéjegyenlőség környékén, ami rátett benneteket arra az idővonalra, amin jelenleg vagytok. Most néhányan közületek már a napéjegyenlőség előtt elkezdtétek megtapasztalni ezt a bizonyos idővonalat, talán egy-két-három hónappal korábban, mert ezek megint csak nem igazán ezek a statikus pillanatok, hanem képlékenyek. Tehát itt vehettek egy lélegzetet, és elengedhetitek a pontos dátumokat, időpontokat és pillanatokat, és csak hagyjátok, hogy a tudatosságotok belelélegezzen és elfogadjon egy nagyobb és nyugodtabb megértést az ilyen jellegű elképzelésekről.


Tehát ez az idővonal elkezdődött, és most már néhány éve végigmentek rajta, és ebbe az "új" idővonalba vagy a következő idővonalba léptek. Mi úgy hivatkoztunk rá, mint a poszt-pandemikus idővonalra vagy idővonalakra, és a többes számmal való megnevezés tényleg a legjobb módja annak, hogy úgy tekintsünk rá, mert mindegyikőtöknek megvan a saját, nagyon specifikus verziója az idővonalról, aztán ott van a kollektív idővonal, és aztán ott van a többdimenziós perspektíva, ami azt jelenti, hogy sok-sok verzió van mindannyiótok és a kollektíva számára minden egyes pillanatban. Tehát valójában az összes adathoz hozzáférsz az összes ilyen idősíkból is.


Csak ereszkedjetek most a szívetekbe. Ne kérjétek az agyatokat, a mentális testeteket, hogy próbáljátok meg valóban rendszerezni ezeket az adatokat, mert a többdimenziós információkat és idősíkokat nem tudjátok rendszerezni a harmadik dimenziós mentális testeteken keresztül, és nem is kellene. Azonban nem baj, ha megértitek, hogy ez történik, és hogy időnként elkezdtek átáramlásokat tapasztalni más idővonalakból, és ahogy megtapasztaljátok ezeket az átáramlásokat más idővonalakból, ez vagy tisztaságot teremthet számotokra ezen az idővonalon, vagy zavart okozhat. Részben ez az, ami mostanában tényleg sok káoszt okoz a világotokban, és ami miatt időnként úgy tűnik, hogy olyan sok, vagy legalábbis két fő, talán eltérő hiedelem van olyan dolgok körül, mint a világjárvány, vagy az oltások, vagy a maszkok viselése, stb. körül. Rengeteg átáramló információ jut át, és azok számára, akik nem igazán alkalmazkodtak és nem foglalkoztak a saját személyes gyógyulási folyamatukkal, ezek az átáramló információk nagy félelmeket és aggodalmakat váltanak ki, amelyek olyan események és dolgok kivetítését okozzák ezekre az idővonalakra, amelyek valójában nem is történnek meg most. Tehát innen ered sok összeesküvés-elmélet. Ezek olyan valóságok és idővonalak alternatív változatai, amelyekkel ebben a pillanatban fizikailag nem vagytok összhangban.


Vegyetek egy nagy levegőt mindannyian, és hagyjátok, hogy ez az információ segítsen nektek most kezelni azt, ami egy ilyen széttöredezett tudatosságnak tűnik a világotokban. A széttöredezettség sokkal bonyolultabb, mint a jelen pillanatban fennálló nézeteltérések. Ez valójában nagyon sok minden, aminek a gyógyításán dolgoztok, és világosan láthatjátok, ahogy a valóságotokat nézitek, hogy melyek azok az emberek, akik tudatosan foglalkoznak a gyógyulás megtestesült megtapasztalásával, és melyek azok, akik nem, akik átvérzéseket hajtanak végre, akik felálltak és kikerültek a testükből és vágynak arra, hogy más idősíkokon vagy más valóságokban létezzenek. Tehát rendelkezhettek a tisztánlátás ezen szintjével és felismerhetitek, hogy a kivetítések, a fel és ki és a téveszmék, mindezek a fájdalomból és a gyógyítatlan traumából erednek, és akkor létrejöhet ez a hatalmas zűrzavar, ami néha úgy működik, mint egy fertőzés, ahol a tudatosság telepatikus eszközökön keresztül oszlik meg. Ez egyfajta ozmózist hoz létre egyikről a másikra, és hirtelen azon kapod magad, hogy bólogatsz valamivel, és elkezded azt valóban hiedelemként elfogadni. Ha megállnátok, és tényleg belenéznétek a megtestesült énetekbe, a felsőbb énetekbe, amely integrálódott az alsó csakrarendszeretekbe, akkor felismernétek: "Á, ezzel nem igazán értek egyet. Ezért visszamegyek a testembe, megtapasztalom a saját energiámat és a saját iránytűmet, a saját földhözragadt gyógyulási érzékemet, és megnézem, hol történik ez az eltérő hiedelem, és miért történik".


Vegyünk egy nagy levegőt.


Tudjuk, hogy ezt a darabot néhányatoknak gyötrelmesen nehéz volt kezelni, az eltérő véleményeket és hiedelmeket, és azt, hogy ez hogyan hatott és hatott a kollektívára nagyon fizikai és valós módon, a betegségen, a halálon és a veszteségen keresztül, és ez olyasmi, amit mindannyian még mindig nagyon is feldolgoztok. Korábban már beszéltünk arról a tényről, hogy nem igazán tudjátok teljesen feldolgozni ennek az idővonalnak a teljességét és nem tudtok belőle gyógyulni, mert ti is még mindig ezen az idővonalon mozogtok.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page