top of page
Keresés

Miről szól valójában 2024 márciusa

∞A 12D Teremtők, egy nem fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 



Igen, ez valóban egy csodálatos időszak, hogy ott éljetek a Földön, és ez egy csodálatos időszak, hogy éljetek, mert ébren vagytok. És mivel ébren vagytok, tudjátok, hogy egyetlen gondolattal mindent megváltoztathattok. Tudjátok, hogy nem kell fizikailag elmozdítanotok egy hegyet ahhoz, hogy azt a hegyet egy másik helyen tapasztaljátok meg, és ezt azért tudjátok, mert megértitek a valóság természetét, és azt, hogy az mindig változik, mert ti mindig változtok.

 

Ez valóban nagy hatalom, amit magatokban tarthattok. És ennek az erőnek az alkalmazása az, amit most, hogy ébren vagytok, felfedeztek. Most felülemelkedhettek a mi kontra ők drámán, és beléphettek önmagatok, mint Teremtő Lények erejébe. Ez az, amit a legnagyobb élvezettel tanítunk mindannyiótoknak. Nem azért vagytok ott, hogy ugyanolyan életet éljetek, mint az őseitek, és azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok a tudatosság nagyszerű változását, amelyben ti is részt vesztek.

 

Tudatosabban vesztek részt benne, amint ráébredtek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában. Ti vagytok a Forrás és ti vagytok a Teremtő, és arra vagytok hivatottak, hogy ezt tudatosabban tegyétek, mert megvan a tudatosságotok.

 

Most, ahogy előre tekintetek a március hónapra a naptáratokban, elgondolkodhattok azon, hogy milyen lesz a március hónap, és miről fog szólni számotokra és az emberiség számára, vagy dönthettek. Mert onnan, ahol a tizenkettedik dimenzióban ülünk, azt látjuk, hogy sok energiát adnak kreatív célokra, és azok közületek, akik ott vannak, a testükben leföldelve és jelen vannak a pillanatban, sokkal inkább képesek befogadni ezeket a kreatív energiákat és tenni velük valamit. Azt tehetitek velük, amit akartok, mert megvan a szabadságnak ez a szintje, de nem kell várnotok, hogy megtudjátok, mi fog történni 2024 márciusában, mert ti teremtő lények vagytok, és most már tudjátok, hogy több eszközt kaptok a teremtés eszközeiből.

 

És ennek a teremtő energiának a záporozása az egész hónap folyamán folytatódni fog. Bármikor rácsatlakozhattok erre az energiára, és bármikor elkezdhetitek megteremteni azt, amit meg szeretnétek tapasztalni magatok és mások számára. Ismétlem, most kevesebb korlátozás van rajtatok, mint valaha is volt. De amíg ezt nem tudjátok, amíg ezt nem érzitek, addig még mindig abban a feltételezésben működhettek, hogy nagyon korlátozottak vagytok abban, amit megtehettek, amit létrehozhattok és amit megtapasztalhattok.

 

Ezért arra kérünk benneteket, hogy most rögtön lépjetek be a Teremtőiségetekbe, és kezdjétek el eldönteni magatoknak, hogy miről is szól valójában ez a március hónap, mert számotokra másról fog szólni, mint valaki másnak. És amikor rácsatlakoztok március kreatív energiáira, látni fogjátok, hogy több dolgotok van, mint valaha, és ezt a csontjaitokban fogjátok érezni. Ráadásul több inspiráló ötletet is kaptok majd, amelyekből meríthettek, és ez nagyon izgatottá tesz benneteket.

 

Mi vagyunk az Alkotók, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page