top of page
Keresés

Mi repít az 5. dimenzióba?

∞A 12D Teremtők, egy nem-fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

 



Valóban szeretjük az emberiséget, és ti egészen különlegesek és egészen egyediek vagytok ott a Földön az utazásotok során. Azt is szeretjük, hogy felfedezitek, kik és mik vagytok valójában, mert élvezzük, hogy kevésbé küzdötök és jobban gyarapodtok. Onnan, ahol most vagytok, százalékos arányban sokkal kevesebb a túlélésért való küzdelem esete a Földön, mint bármely más időszak alatt a Földön. Ezért az életeteknek megvan a lehetősége arra, hogy sokkal több legyen, mint a túlélés által vezérelt vagy túlélés-orientált.

 

Ez azt jelenti, hogy olyan időszakban vagytok, amikor sokkal kreatívabbá válhattok, és amikor aktiváljátok a bennetek rejlő kreatív potenciált, akkor kezdtek el gyarapodni. Ekkor kezdtek el jobban egyesülni a nem fizikai énetekkel. Elengeditek a régi mintákat, régi hiedelmeket és régi kereteket, amelyek azt mondják, hogy állandóan nagyon elfoglaltnak kell lennetek ahhoz, hogy túléljetek. És ha boldogulni akartok, akkor ezek a régi hiedelmek azt mondják, hogy még elfoglaltabbnak kell lennetek, mint a mellettetek lévő ember. És sokan felfedezik, hogy valójában ez nem az az út az élethez.

 

Azért kell boldogulnotok, mert léteztek, és amikor el tudjátok ismerni, hogy egy bőséges univerzumban léteztek, amely végtelen és folyamatosan táguló, akkor könnyebbé válik számotokra, hogy elengedjétek, amit tanítottak nektek. Nos, az elengedés anélkül, hogy neheztelnétek arra, ahol valaha voltatok, vagy azokra az emberekre, akik arra tanítottak, hogy ilyenek legyetek, ez kulcsfontosságú összetevője ennek. Továbbra is ragaszkodni fogtok ahhoz, amivel szemben ellenállásban vagytok, és ezt nem akarjátok tenni.

 

Tudjátok, hogy voltak nagyon jó szándékú emberek az életetekben, akik csak a túléléseteket akarták biztosítani már születésetek óta, és most, hogy készen álltok a gyarapodásra, itt az ideje, hogy megcsapoljátok mindazt, ami bennetek van. És nagyon sokféle módon kifejezhetitek magatokat a jelen korban. Sokkal könnyebben tudjátok megosztani azt, ami bennetek van, és nagyon sok támogatást kaptok a nem-fizikai világból. Nagyon sokan vagyunk itt a magasabb birodalmakban, akik megtaláljuk a módját, hogy megszerezzük nektek azt a támogatást, amire szükségetek van, hogy megteremthessétek, amit akartok, és megtehessétek, amit akartok, és különösen, hogy kifejezhessétek, kik vagytok.

 

Így tágul a tudatosság. Néha cselekvésekkel járnak és cselekvéseket kell tenni, de a tudatosságot nem úgy terjesztitek ki, hogy keményebben dolgoztok, hogy több órát dolgoztok, és hogy úgymond az orrotokat a köszörűkőhöz szorítjátok. És ez az, amiért ti ott vagytok. Azért vagytok ott, hogy kiterjesszétek a tudatosságotokat, és a sajátotokkal kell kezdenetek. El kell ismernetek, hogy ami bennetek van, az sokkal értékesebb, mint bármi, amit ebben a pillanatban kívülről tapasztalhattok.

 

Amint átlépitek az ötödik dimenzió küszöbét, sokkal többet fogtok tudni megtapasztalni magatokon kívül, de a saját kreativitásotok és nem fizikai énetek felé vezető befelé vezető utazás lesz az, ami az ötödik dimenzióba repít benneteket. Nagyon jó.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page