top of page
Keresés

Mi a Fénytest? - Új Isteni Sablonjaid aktiválása


A felemelkedési folyamat során felébred a fénytest, amely egy újonnan aktivált energiatest, amely a szén alapúból a kristályos szerkezetbe visz benneteket. A fénytest az aurátok egy olyan része, amelyet egészen a közelmúltig nem volt lehetséges felébreszteni, mielőtt az új magasabb energiák és kódok eljutottak volna a Föld bolygóra.

A fénytestetekkel való munka a spirituális növekedés, átalakulás és evolúció legerőteljesebb gyakorlata. Ahogy az emberek felébresztik a fénytestüket, képesek lesznek kezelni az érzelmeiket, a középpontban maradni, nyugodtabbak lesznek és gondolataikat magasabb összhangba tudják hozni. A fénytest valóban segít az élet minden területén átalakulni és gyógyulni.


Mi a fénytest és mi a célja?


A fénytest egy olyan energiatest, amely a létezés egy magasabb szintjén létezik. Hét rezgési energiatest-központod és három fénytest-központod van; összesen tíz központ alkotja a teljes fénytestedet.

A fénytest a mi járművünk, hogy kilépjünk az emberi állapotból, hogy visszatérjünk a forráshoz. A jelenlegi küldetés minden lélek számára az, hogy egyesüljön Istennel/Forrással. Fénytestünk aktiválása az, ami lehetővé teszi, hogy ez a folyamat megtörténjen.

A fénytestnek van egy oktaéderes fényteste is, amely a fénytest aktiválásával képes

Merkaba mezővé alakulni. Ahogy a fénytest aktiválódik és felébred, megtanulod, hogyan válthatsz át egy kiegyensúlyozatlan állapotból egy harmonikus és magasabb létállapotba. A fénytested lehetővé teszi számodra, hogy összekapcsolódj a körülötted lévő energiával, hogy ez a tér magasabbra kerülhessen.

A fénytest a kapcsolat a fény magasabb birodalmaival és a lélek síkjának megtapasztalásával, valamint a sok isteni lénnyel való összeköttetéssel. A felébredt fénytest lehetővé teszi számodra, hogy a helyzeteket fénnyel alakítsd át, fejleszd a gondolataidat, valamint nyisd meg a csatornát az isteni felé. Ahogy a fénytest aktiválódik, megtanulod, hogyan tudsz különböző tudatállapotokba váltani, ahol könnyedén tudsz olyan cselekvéseket végrehajtani, amelyek összhangban vannak lelked és Felsőbb éned fényével.

Többféle megvilágosodott tudatállapotot tapasztalhatsz meg a fénytest felébresztésével. Ezekben a magasabb tudatállapotokban képes vagy mélyen belátó és boldog lenni, és összekapcsolódni a belső létezéssel. A fénytest révén egyre érzékenyebbé válsz a magasabb dimenziók energiáira, és ez integrálódik és mindennapi életed részévé válik.


A fénytest és az aura rétegei


Mindannyiunknak van egy energiarendszere, amely egy galaktikus zsinórból áll, amely a szívcsakrától a Forráshoz (Istenhez) vezet, valamint az antakaranából, amely a fejünk fölött lévő első hat hüvelyk, amely összeköti a koronacsakránkat a Felsőbb énünkkel és a lelkünkkel.

Az auránkból, a szubhumánból, az idából, a pingalából, a nadikból, a csakrákból

és a meridiánokból is állunk. Az auránk hordozza a testünkből, a körülöttünk lévő emberekből, a környezetünkből, a lelkünkből, a sötét energiákból, valamint az előző életeinkből származó energiákat. Ahogy távolodunk fizikai testünktől, úgy válnak egyre kevésbé sűrűvé az aura ezen rétegei.

Azokra a fejlett lelkekre, akik nagyon érzékenyek, nagy hatással lehet a környezetükben lévő negatív energia, és ez megzavarhatja az energiamezőjüket. Az aura rétegei közé tartozik az éteri, érzelmi, mentális, buddikus, atmikus, galaktikus.

Ahogy a fénytest aktiválódik, nagyon fontos, hogy egy napi tisztítási protokoll segítse, hogy ezek az energiák felszabadulhassanak, és az aktiváció áramolhasson és magasabbra kerülhessen.


A Fénytest felébresztésének fontossága


Fejlett lelkekként a Földön sokan közületek egy evolúciós ugrást tapasztalnak, ahogy ez a fénytest felébred és a felemelkedési folyamat felgyorsul. A Földi síkra érkező fényhullámok lehetővé tették, hogy fénytestünket teljesen aktiváljuk, és DNS-ünk nagyobb részét is.

Ahogy elkezditek megérteni, összekapcsolódni, használni és felébreszteni a fénytesteteket, látni fogjátok, hogy ez hogyan alakítja át életetek minden területét. Rendkívül mágnesessé válsz, és olyan lehetőségeket vonzol majd magadhoz, amelyek valóban változást hoznak a világ számára, mivel fényed olyan világítótoronnyá válik, amely szeretetet és fényt sugároz. A látásotok és a tisztánlátásotok tisztábbá válik, és tudni fogjátok, hogy mi az, amiért idejöttetek. Fénytestetek minden szinten gyógyít titeket, fizikailag, mentálisan, érzelmileg és spirituálisan. Javul a kapcsolatod önmagaddal és másokkal, valamint a kapcsolatod az univerzum bőségével.

A felébredt fénytest lehetővé teszi, hogy a szíved nyitott legyen, és tudatosan választhatod meg azt is, hogyan akarsz érezni és gondolkodni. A fénytest teljes felébresztése segíteni fogja a kapcsolataitokat, és különösen akkor, ha ikerláng vagytok. Az energiátok eltolódik és szebbé, sugárzóbbá és mágnesesebbé válik. Ahogy a fénytested aktiválódik, az emberek sokkal magasabb rendű módon reagálnak körülötted anélkül, hogy egyáltalán megpróbálnád megváltoztatni őket. A fénytest energiája mindent átalakít.

Ha gyógyító, tanár, író vagy bármilyen művész vagy, a fénytested segíteni fog abban, hogy ihletetté és intuitívvá válj. A fénytest segít abban, hogy mély és átalakító hatással legyél másokra, ami nagyon vonzóvá tesz téged az ügyfelek és az emberek számára, akiknek segítesz a fejlődésben.


A fénytest a fény és a szakrális geometria rácshálója


A fénytestet egy isteni fényrács és szent geometria alkotja, amely egyesíti fizikai,

érzelmi, mentális és spirituális lényedet. Fénytested fényt sugároz és elektromágnesesen összeköti többdimenziós énedet a végtelen univerzummal és mindennel, ami van.

A fénytesteden keresztül nagy elektromos áramokon keresztül kódolt adatokhoz kapcsolódsz, és ezek képesek segíteni neked szunnyadó adottságaid, valamint lelked céljának lefordításában és felébresztésében.

Amikor a lelked aktiválódik, felépíted és integrálod a fénytestedet, és a molekuláris szerkezet átrendeződik, lehetővé téve a rezgésed emelkedését és a tested kevésbé sűrűvé válását. A fénytest segít neked abban, hogy szabadabbá válj, hogy kifejezd magad az Istenforrás teremtésével.

A Merkaba mező az maga a fénytest, és egy egyiptomi és héber szó a fényenergia és információ forgó kerekére, amely az emberi testből csillagtetraéderként, más néven Dávid csillagaként sugárzik ki. Ez a Merkaba geometriai pontosságú, mint a megtermékenyített petesejt vagy zigóta első nyolc sejtjét tartalmazó mintamező.

Ez a nyolc sejt az emberi test geometriai középpontjában, az alap- vagy gyökércsakrában található. Ez a középpontja a testet körülvevő összes többi energiamezőnek és rácsnak. Ez a Merkaba-mező a teremtés mátrixa és a tervrajz, amelyből a fizikai és finomtestek kialakulnak. Ez az a hely, ahol az életutad és a lelked célja manifesztálódik.


Minden spirituális növekedés a tudatosság kibontakozásának folyamata.


Ahogy fénytestetek felébred és spirituálisan fejlődtök, lesznek olyan kihívások és leckék, amelyek mélyreható lehetőségeket nyújtanak számotokra a növekedéshez és a terjeszkedéshez. Fontos azonban felismerni, hogy ahogy egyre jobban összekapcsolódsz a lelkeddel, egyre ragyogóbbá és fénnyel telítettebbé válsz, egyre több készségre teszel szert, hogy könnyedebben, áramlással és örömmel haladj át minden kihíváson.

Vannak olyan energiaközpontok, amelyek nagyon jelentős módon táplálják a fénytestedet. Ezek valóságosak és határozottan benned vannak. Megvan a képességed, hogy érezd és dolgozz velük, hogy minden szinten átalakulást és tartós eredményeket hozz létre.

Képes vagy magasabbra jutni, tudatosságban kitágulni, kiegyensúlyozottá, stabilabbá válni, tisztánlátásra szert tenni, hozzáférni a kreativitáshoz, valamint megváltoztatni az élet perspektíváját.

Fénytested felmérésén keresztül ráébreszted magad a legmagasabb potenciálodra, és kifejleszted a tisztánlátást, valamint a látnoki és gyógyító képességeket. Ez egy mélyen szakrális utazás a lényed szívén és lelkén keresztül, amiben benne vagy.




0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page