top of page
Keresés

Méltó vagy az 5D-be való felemelkedésre?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Már most meg vagyunk győződve az érdemességetekről, egyénekként és kollektívaként is. Tudjuk, hogy az összes életetekben együttvéve ott a Földön, jótetteket követtetek el. Elértétek a spirituális mesteri szinteket, és észrevettétek, hogy a Forrásenergia áramlása hozzátok érkezik, és rajtatok keresztül másokhoz, vagy legalábbis egy másikhoz áramlik. Ezért már nincs mit bizonyítanotok nekünk, magatoknak vagy bárkinek.


Azok közületek, akik ebben az életben a fényhordozók szerepét játsszák, már játszották a sötétségben lévők szerepét, és azok, akik a spektrum sötétebb oldalán vannak, más életekben a spektrum világosabb oldalán voltak. Ezért az egyetlen dolog, ami hiányzik, az egyetlen dolog, amiből nincs elég ott a Földön, az a Szeretet. Eléggé kell szeretnetek magatokat ahhoz, hogy tudjátok, hogy méltók vagytok a felemelkedésre. Elég feltétel nélküli szeretethez kell hozzáférnetek ahhoz, hogy megbocsássatok azoknak, akik bántottak titeket és bántottak másokat, és akkor mindannyian együtt felemelkedhettek.


Ezt már korábban is mondtuk, de meg kell ismételni; a felemelkedésetek soha nem arról fog szólni, hogy a fény legyőzi a sötétséget. Azok, akik ebben az időben a gonosztevők szerepét játsszák, azért vannak ott, hogy mindannyiótoknak lehetőséget adjanak arra, hogy megismerjétek magatokat feltétel nélküli szeretetként, hogy megismerjétek magatokat Forrásként, hogy megtudjátok, milyen érzés valóban megbocsátani valakinek. Ti lehettek a fény a sötétséggel szemben, és ti magatok dönthetitek el, hogy a fénynek lenni az, amit jobban szerettek. De ez nem az a narratíva, amiből nagyon sokat láttok a new age közösségben, és ez az, ami fölé fel kell emelkednetek, ha azok a vezetők akartok lenni, akik valójában vagytok.


Ha el akarjátok hozni azt a gyógyító energiát, amiről tudjuk, hogy képesek vagytok rá, akkor felül kell emelkednetek a fehér és fekete kalapok, a jó és a rossz és az összes többi polaritás eszméjén, amiről az emberek írnak és beszélnek. Azért vagytok ott, hogy először is magatok minden aspektusát elfogadjátok, és bármi, amit magatokon kívül láttok, ugyanúgy a részetek, mint az a személy, vagy az a hit, vagy az a förtelmes cselekedet.


A módja annak, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, az, hogy szívközpontúak legyetek, hogy elengedjétek a haragot, a neheztelést, a gyűlöletet és minden mást, ami nyomaszt benneteket. Az ötödik dimenzióba vezető út a magasabb út választásáról szól. Arról szól, hogy önmagatok legjobb verziója legyetek, és akkor vagytok önmagatok legjobb verziója, ha megbocsátásban vagytok, nem pedig ítélkezésben és kárhozatban.


Egyedülálló lehetőségetek van most arra, hogy példát mutassatok az új korszak közösségének, amire most nagyobb szükség van, mint valaha. Ragyogtassátok meg fényeteket, mert ti vagytok a fény. Szeressetek, mert ti vagytok a szeretet. És tegyétek azt, amiről tudjátok, hogy helyes, mert helyesnek érzitek, amikor teszitek, nem pedig azért, mert