top of page
Keresés

Kire kellene jobban hallgatnod, mint a Felemelkedett Mesterekre?

∞Thymus: Daniel Scranton által közvetített Felemelkedett Mesterek Kollektívája.

"Áldások. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája.

 


Nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, mit tegyetek. Tanításokat szeretünk felajánlani, melyeket tekinthettek javaslatoknak. Úgy tekinthettek ránk, mint bölcs, régi barátokra, akiktől tanulhattok valamit, és profitálhattok a tapasztalatainkból, de nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk, mit tegyetek. Megértjük az önreflexió, a befelé vezető út értékét, és arra bátorítunk benneteket, hogy a belső énetek irányába haladjatok, mert tudjuk, hogy sok válasz, amit kerestek, abban a pillanatban merül fel, amikor szükségetek van erre a válaszra, amikor szükségetek van erre az irányra.

 

Ezek a válaszok sokféle formában érkeznek, de ismerjétek fel, hogy a szellemi vezetőitek, az univerzum és a Forrásenergia mindig kommunikálnak veletek, mindig megadják nektek azt a pillanatnyi visszajelzést, amire szükségetek van. És így követhetitek a tanításokat és részt vehettek a spirituális gyakorlatokban. Fejleszthetitek az ajándékaitokat és képességeiteket, de végső soron arra kell figyelnetek, hogy mi zajlik bennetek minden egyes pillanatban, ha örömben, szeretetben, békében, szabadságban, kreativitásban és bőségben akarjátok élni az életeteket.

 

Bizonyos mértékig mindannyian vágytok ezekre a dolgokra. Így vagy úgy, de nem számít, hogyan definiáljátok ezeket a dolgokat, mindannyian akarjátok őket. És ezért figyelnetek kell arra, hogy mi zajlik bennetek, hogy tudjátok, hogy a helyes irányba irányítjátok-e magatokat. Nos, ez akkor is igaz, amikor a tanítások, jóslatok és hiedelmek széles skálájáról van szó, amelyeket annyi különböző tanító és guru nyújt át nektek ezüsttálcán a mai világban. Ha nem tetszik valaki másnak a valóságról alkotott verziója, akkor ismerjétek el, hogy nem kell azt a sajátotokként elfogadnotok.

 

Használjátok az érzéstesztet, hogy megmondjátok magatoknak, hogy el akarjátok-e fogadni az adott személy nézőpontját, még akkor is, ha az illető egy csatornázó, és még akkor is, ha magasabb dimenziós lényeket és kollektívákat csatornáz. Dönthettek, és nem csak dönthettek, hanem döntenetek is kell, mert az életetek egy választás. Az, hogy itt vagytok, egy választás volt, és továbbra is döntéseket hoztok az életetekkel kapcsolatban, és amikor a belső útmutatásotokra hallgattok, akkor a lehető legtájékozottabb döntést hozzátok meg, amit csak megtehettek. Nos, valami, ami tegnap jól esett, ma már nem biztos, hogy jól esik. Mi változott? Ti magatok.

 

Ma mások vagytok, mint tegnap voltatok, és ezért hallgatnotok kell a belülről érkező útmutatásra, ahelyett, hogy az elméteket használva azt mondogatnátok magatoknak, hogy ha tegnap jól esett, akkor ma is jónak kell lennie. Ez nem igaz az ételekre. Valami lehet jó egyik nap, és romlott a következőn. A külső valóságotok mindig ilyen típusú utalásokat és nyomokat fog adni nektek a világotok nagyobb igazságairól. Figyeljetek és hallgassatok gyakran, mert ezek az üzenetek folyamatosan érkeznek, és elérhetővé kell tennetek magatokat ezeknek az üzeneteknek, hogy befogadjátok őket, és ennek megfelelően cselekedjetek.

 

Már most is csodálatos munkát végeztek ebben, de mindig tovább és mélyebbre tudtok menni, és néha szükségetek van ezekre az emlékeztetőkre, különösen akkor, amikor olyan korban éltek, amikor állandóan annyi információ és annyi különböző nézőpont bombáz benneteket. Hallgassatok a szívetekre, a megérzéseitekre, az ösztönötökre, az impulzusaitokra és az intuícióitokra, és adjátok meg mindenki másnak is a szabadságot, hogy ugyanezt tegye magával és az életével. És mindannyian örömmel és harmonikusan élhettek ott a Földanyán.

 

Egyelőre ennyi. Mi vagyunk a Thymus. Mi vagyunk a felemelkedett mesterek kollektívája, és mi mindig köztetek vagyunk."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page