top of page
Keresés

Jeshua és a Plejádi Kollektíva,Részlet a 2021. szeptember 7-i közvetítésből

Nora Herold által csatornázva


Itt Yeshua. Szeretettel és örömmel üdvözlünk benneteket, és tiszteljük fényeteket. Tehát vegyetek itt egy nagy levegőt, és hangolódjatok rá a sajátos és egyedi rezgésetekre. Csak hagyjátok magatokat lélegezni most, és lépjetek be magatokkal. Amikor a legutóbbi adásunkban az öngondoskodás mágiája körül dolgoztunk veletek, az önismeretről szóló információ, az önmagatok teljes és komplett megismerése, a mi nézőpontunkból, egy rendkívül értékes és fontos darab, amivel most dolgozni kell. Tehát ebben a pillanatban szeretnénk segíteni nektek, hogy valóban ráhangolódjatok a saját rezgésetekre, a frekvenciátok ízére energetikai szempontból.


Vegyetek egy nagy levegőt. Érezhetitek, hogy a Plejádiak és a Tündérek is befonódnak ide a közvetítésbe, de mi, a Yeshua Kollektíva ma este tényleg elő akartunk jönni, mert ez az idővonal, amin keresztülhaladtok, olyan nagy kihívást jelent, és annyi bántást, fájdalmat, szomorúságot, veszteséget, frusztrációt, félelmet, aggodalmat, szorongást, erőtlenséget és reménytelenséget vált ki oly sokatokból. Nagyon különleges rezgésünkkel és frekvenciánkkal szerettünk volna eljönni, hogy felajánljunk nektek egy kis gyógyulást. Ezért ma este sokan fogtok minket látni. Ma este sok Jeshua-t fogtok kapni, még akkor is, amikor a Plejádiak teljes hangerővel jönnek, mi még mindig a háttérben fogunk működni, és folyamatosan sugározni fogunk.


Tehát vegyetek egy lélegzetet, és hangolódjatok a szívközpontotokra, miközben lélegeztek, és most hagyjátok, hogy a tudatosságotok felfelé és lefelé kiterjedjen az egész energetikai struktúrátokra, a fejetek tetejétől a talpatokig, és az éteri mezőtökbe, ami kifelé terjed a fizikai testetek fizikai dimenzióin túl. Tehát most tényleg csak ússzatok a saját energiátokban. És vegyétek észre, amit érzékeltek. Látsz egy színt? Érzel valamilyen érzést? Hallod a zenét? Hallod a nevetést? Szavakat vagy valami mást hallasz? Látsz-e formákat és alakzatokat? Egy fény vagy sok fény vagy? Csak hangolódjatok rá igazán. Figyeljétek meg, hogyan érzitek magatokat. Hol tudsz könnyen ráhangolódni arra a rezgésre, aki vagy? Hol jelent nagyobb kihívást a testedben erre ráhangolódni? Milyen érzésekhez férsz hozzá? Kitárulkozóak vagytok? Összehúzódtok valahol? Csak lélegezz itt, és ismerd meg magad teljesen. Ez az, ahogyan belülről hozzáférsz mind a harmadik dimenziós, mind az ötödik dimenziós tudatosságod energetikai jelzéseihez.


Most hagyjátok, hogy ez összeolvadjon a szívetekben. Tényleg csak vigyétek vissza a figyelmeteket teljesen a szívközpontotokba, miközben lélegeztek, és egyszerűsítsétek le az összes adatot és információt, amit az imént válogattatok át magatokról, a saját rezgésetekről és a saját frekvenciátokról, a saját magatokról való tudásotokról. Legyetek nagyon egyszerűek itt a szívcsakrában, miközben olyan információkat találtok, amelyek segítenek nektek igazán meghatározni magatokat.


Miközben továbbra is lélegeztek.


És most, ahogy belélegzel, vegyél be egy kis rózsaszín fényt közvetlenül a szívcsakrádba, és ahogy kilélegzel, érezd, hogy ez a rózsaszín fény végigvonul a tested egészén és az energetikai meződön, megnyugtat, táplál, szeret téged. Minden egyes belégzéskor még többet kapsz ebből a gyógyító rózsaszín fényből, és minden kilégzéskor megengeded, hogy ez a rózsaszín fény utat törjön lényed legfélelmetesebb, legfájdalmasabb aspektusaiba, miközben a központodat is a szívedben tartod. És észre fogjátok venni, ahogy ez a rózsaszín fény beáramlik azokra a területekre, amelyek el akarnak rejtőzni, amelyek félelmet éreznek, amelyek nagyon sebezhetőek, hirtelen képesek lesztek hozzáférni annak teljességéhez, aki a testetek és az energetikai mezőtök ezen területein is vagytok.


Tehát csak lélegezz tovább itt, ahogy befogadsz, ahogy gyógyulsz, ahogy kitágulsz, ahogy jobban megismered magad.


Rendben, itt a Plejádiak beszélnek, mint mindig, most is olyan csodálatos veletek, gyönyörű, univerzális szeretetlényekkel kapcsolódni. Ahogy Yeshua mondta, ők csak folytatni fogják a rózsaszín fény átvitelt és a támogató energiájukat a ma esti program és átvitel teljes időtartama alatt.


Most egy olyan térben vagytok, ahol tényleg megtisztítjátok és kitisztítjátok önmagatok olyan aspektusait, amelyekhez nem tudtatok eljutni ezt a pillanatot megelőzően. Vegyetek egy nagy levegőt, és hagyjátok magatokat igazán kapcsolatba kerülni ezzel. Ez az oka annak, hogy sokan közületek azt találjátok, hogy mentális testetekben régi kérdéseket, problémákat, sebeket, sérüléseket és traumákat dolgoztok fel. Ez most újra előjön mindannyiótok számára, mivel ebben a tisztulási folyamatban vagytok a napéjegyenlőség előtt, ami pár hét múlva fog bekövetkezni.


Tehát ezt az időszakot most arra használjátok, hogy valóban megtisztuljatok, meggyógyuljatok, kitáguljatok és elérhetőbbé váljatok, így amikor belépsz a napéjegyenlőségi portálra, amikor belépsz és átlépsz azon az átjárón, ami egy új idővonal kezdetére visz, ahogy az előző átjáró bezárul, az az átjáró, ami pont a 2019 szeptemberi napéjegyenlőség környékén nyílt meg, így ahogy elkezdesz átmenni ezen az átjárón, itt, ebben az évben, két évvel később, és elkezdesz belépni abba, ami az első lesz, valószínűleg nagyon úgy fogjátok érezni, mint egy-két-három héttel ezelőtt, aztán hirtelen elkezditek látni, hogy, ah, tényleg egy új idővonalon vagytok, és egy új arénában, sokkal inkább elérhetőek lesztek, hogy azok legyetek, akik ebben a pillanatban vagytok, mert az identitásotok változása, az énnek ez a nagy átdolgozása, ami mindannyiótok számára a középpontba került, nem ér véget, mert ezek a dolgok valójában soha nem érnek teljesen véget, de amit látni fogtok, az az, hogy kevésbé lesz intenzív.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page