top of page
Keresés

Csak ti tudjátok elindítani a saját átalakulási folyamatotokat

A Plejádiak üzenete 2021. október, Christine Day által csatornázva



Szeretteink üdvözölünk benneteket,


Egy egyszerű üzenetet küldünk nektek; értsétek meg, hogy csak ti tudjátok elindítani a saját átalakulási folyamatotokat. Ezt az elengedés tudatos szintjén kell megtennetek, és azt kell választanotok, hogy a Szent Fényetek természetes aspektusához való igazodást keressétek. Azt választjátok, hogy visszatérjetek és stabilizálódjatok az Énetek e szent rezgési komponensén belül.


Ez a visszatérés a Szíveteken keresztül történő visszakapcsolódás választásának fokozatos pillanataival indul be. Az időnek ennek a lényeges pontján az ajtó szélesre tárva áll, készen arra, hogy hazatérjetek. Az elengedés által egy tiszta komponensbe nyitjátok meg magatokat, amely a Bizalom frekvenciájából áll; ez az alapkő, amely a bennünk lakó Univerzum többdimenziós birodalmait alkotja.


Az "elengedés" folyamata a Tudatos légzés felhasználásával felnagyítható; a Tudatos légzés a szájba vett, majd a szájból kiengedett lélegzet. A Tudatos lélegzetvétel azt mondja: "igen, hajlandó vagyok elengedni, és igen, készen állok arra, hogy befogadjam a fényemet". Fontos megjegyezni, hogy a Tudatos lélegzetvétel nem helyettesíti a normál légzési mintát, a Tudatos lélegzetet akkor veszed, amikor tudatosan úgy döntesz, hogy belépsz az elengedés és a befogadás pillanatába.


Eredeti felépítésed a szeretetből áll, a szeretetnek ez a frekvenciája minden Szívsejtben létezik, a szeretet alapvető alkotóelem a többdimenziós Szíved szerkezetében. Ahogy belépsz a Szívedbe, az Igazság helyéhez igazodsz. A Tudatos légzés lehetővé teszi számotokra, hogy belépjetek a Szíveteken belüli kapun. A Szívetek a belépési pont egy többdimenziós Ösvényhez, amely elvezet benneteket, lehetővé téve számotokra, hogy részt vegyetek a magasabb rendű fényben. Ez az Ösvény egy természetes, elmélyülő összehangolódásba visz benneteket, hogy teljesebben megértsétek küldetéseteket itt a Földön.


Mindegyikőtöknek van egy egyedi frekvencia Ösvénye, amit követni kell, ami tartalmazza a szent tervrajzotokat erre az életre. Ahogy igazodtok az Ösvényhez, a tervrajzotok egy aktivált fényáramláshoz igazít benneteket, mint egy fényfolyó. Ez az áramlás elkezd dolgozni az életetekben, hogy újrapozícionáljon benneteket oda, ahol lennetek kell, megnyitva a lehetőségek kapuit, és összehangolva benneteket másokkal, akik jelentős szerepet játszanak veletek ebben a helyzetben.


Azon vagytok, hogy még jobban átigazodjatok egy magasabb tudás felé, mert ez az idő a Felsőbb Énetek többdimenziós valóságának elmélyült feltárulásának az ideje. A 3. dimenziós tapasztalatotok illúziója most egy pókhálóhoz hasonlítható, ez a hálószövés az illúzió, a látszólagos valóság helyére zár benneteket. Az Ego elme csapdát teremt a félelem, a küzdelem és a zavarodottság illúzióján keresztül. Ez a hálószövedék arra szolgál, hogy elválasszon benneteket az Igazságtól és a korlátlan profilotok szent valóságától.


Ahogy belépsz ebbe a hónapba, a felébredés magasabb ciklusa válik lehetővé. Ez a ti időtök, hogy összehangolódjatok a mozgásban lévő sorsotokhoz; erőteljes energiák lépnek be a Földre, hogy támogassanak benneteket abban, hogy eloldozzátok magatokat ettől a 3. dimenziós illuzionális Hálótól.


Az út, hogy elkezdhessetek leválni a Hálóról, a Szívetek terébe való igazodással érhető el. Ez a megújulás, az újrakapcsolódás, az újraegyesülés, a hazatérés ideje. Egyetlen, a Szívetekhez igazodó pillanat elkezdi elmozdítani és lebontani a Hálózat tartását. Minden alkalommal, amikor a Szívedben dolgozol, a Hálózat egyre kevésbé lesz sűrű, sebezhető, és elkezdesz eltávolodni az illúziókeltő fogságából.


Legyetek nyugodtak és nyissátok meg saját többdimenziós Szívetek tágasságát. Engedjétek, hogy ébredésetek következő lépései belül bontakozzanak ki, ne feledjétek, hogy csak ti vagytok azok, akik ezeket a változásokat elindíthatjátok magatokban. A cselekvés az egyik, amivel magadat választod; emlékezz: "Te vagy az, akire vártál".


Szabad akarattal születtél, és csak te tudsz egy magasabb tudatosságú világot teremteni magadnak. Lépj be a mágiába, hogy élő járművé válj, amelyet feltölt a mesterfényed egyedi frekvenciája. A választás most előtted áll; vegyél egy Tudatos lélegzetet, engedd el magad, és kezdj el a Szíved ösvényén keresztül a Hálón túlra újrarendeződni. Visszatérsz, hogy megtestesítsd a saját teremtési elemed befogadását, ami a Szív kapcsolatodban létezik.


Ez egy erőteljes cselekvés, amikor tanújává válsz az életednek, ahogyan az ebben a pillanatban létezik, az illuzórikus Hálón belül. Fogadd el a teremtésed lejátszódását, a saját emberi tapasztalatodat. Légy tanúja életed teljes történetének, a jónak, az összes kihívásnak, a fájdalomnak, amit megtapasztaltál az út során hozott döntéseid révén. Próbálj meg nem ítélkezni magad felett, és ne hibáztass másokat. Játszottad a szerepedet, és teljes mértékben részt vettél minden tapasztalatban, legyen az jó vagy nehéz. Soha nem voltál áldozat. Vállald magadévá azt, amit létrehoztál, ítélkezés nélkül.


Tanúi vagyunk nektek, és tisztelettel adózunk azért a bátorságért, hogy emberi lényként végigjárjátok ezt az utat. Tapasztalataid összessége vezetett el téged ahhoz, aki ebben a pillanatban vagy. Ne sajnáljátok tapasztalataitokat, döntéseiteket. Nincs olyan, hogy rossz döntés. Életed minden dinamikája tökéletes tanulási tapasztalatot hozott létre számodra. Minden egyes pillanatban a lehető legjobbat tetted, amit csak tudtál! Az egó elmétek másképp gondolná, mert az egótok teljesen bele van foglalva az illúzióba, amelyet a Hálózat tart a helyén.


Nem vagytok felelősek más emberek tapasztalataiért; ők felelősek a saját tanulási folyamatukért, ahogyan ti is. Senkit sem kell megmenteni, minden emberben benne van a korlátlan potenciál. Egyik ember sem több a másiknál. Nem vagy áldozat és soha nem is voltál az. Amíg a megbánáshoz, a szégyenhez, a bűntudathoz vagy az áruláshoz ragaszkodtok, addig nem vállaljátok a felelősséget azokért az előzetes megállapodásokért, amelyeket az emberi tanulási tapasztalatokat illetően ebben az életben hoztatok létre.


Azzal kezdesz megszabadulni a Háló illúziójától, hogy felelősséget és tulajdonjogot vállalsz saját életed megteremtéséért. Teremtő vagy, és ahogy birtokba veszed a múltbeli teremtésedet, elkezded visszavenni autentikus hatalmadat. Ez a legfontosabb lépés az illúzión belüli áttörés felé; elvezet téged ahhoz, hogy megteremtsd azokat a változásokat, amiket szeretnél magadnak, aktiválva Szíved vágyát az életedben most.


Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek pillanataid, amikor elkülönültséget érzel, és ne tapasztalnád meg az emberi Ego elmédből fakadó sajnálatot. Továbbra is meglesznek az emberi tapasztalataid, az elkülönülés pillanatai. Ami lényeges számodra, az az, hogy az Igazsághoz való igazodás fókuszált pillanatait hozd el, az emberi életed "tökéletesen tökéletlen" voltát.


Nagyon fontos, hogy folyamatos tanulási tapasztalatokkal rendelkezzetek emberi énetekről. Azáltal, hogy egyre mélyebben megértitek emberi lényként az idiotizmusotokat és sebezhetőségeteket, egy újabb lényeges lépést kezdtek el a megvilágosodási folyamatotokban. Ahogy mélyebb megértést szerzel emberi aspektusodról, az az önelfogadás, a türelem és az együttérzés pillanatainak megtapasztalásához vezet. Az önelfogadás, a türelem vagy az együttérzés cselekedete az önszeretet valódi cselekedete. Az önmagaddal való együttérzés egyetlen pillanatával testetek minden sejtje változni kezd, ez a pillanat lehetővé teszi a sűrűség, az önszabotázs régi ciklusainak levetkőzését. Minden egyes pillanat halmozódik, ez az a cselekedet, amellyel újjászületted magad.


A Hálózaton túl, természetes módon igazodsz újra az Igazsághoz, természetes módon térsz vissza. Ebben a térben a tapasztalataidat soha nem az illúzió, az Ego elméd szeszélye irányítja. A Szíveden keresztül kapcsolódsz autentikus Éned szent, hatalmas aspektusához, a Szíved a teremtő központod.


A változás ajtajai most szélesre tárulnak előttetek, hogy az illúzión túl újra bekapcsolódhassatok. Ezek a nyílások a Szíveteken keresztül autentikus referenciapontot teremtenek a mindennapi életetekhez. A Szíved stabil ponttá válik, egy indítóállássá számodra, hogy megnyilvánítsd a Szíved vágyát.


FOLYAMAT:

Ez a folyamat az illúzió szövevényén túlra mozdít, újra a Szívedbe igazít.


1 Válaszd a Szíveden belüli utat. Helyezd mindkét tenyeredet a fizikai mellkasodra. (ez a Szíved tere, amely jóval túlnyúlik a fizikai testeden)

2 Érezd, lásd vagy érezd a tenyered nyomását vagy melegét a mellkasodon. Koncentráljatok erre az érzésre, érzékelésre...

3 Vegyél egy Tudatos lélegzetet, helyezd ezt a lélegzetet, mint egy lágy szelet a Szív teredbe, a tudatosságoddal. Ahogy a lélegzetedet elhelyezed, nyisd meg a tudatosságodat tovább a térben lásd érzékeld vagy érezd. Lehet egy energetikai megnyílás, egy rezgés, egy szín vagy valami más..., lehet finom vagy erős, nem számít. Helyezd el a lélegzetedet annyiszor, ahányszor csak jónak érzed, amíg a teret teljesebbnek, nyitottabbnak nem érzed.

4 Hozzátok a szent hangot, EENNN... ANAE (ejtsd: eennn anay).

5 Érezd, lásd vagy érezd, hogy egyedi hangod visszhangot kelt a térben, mint a hullámok a tavon, vagy talán a hangod nyitást, fényt vagy nagyítást hoz létre a térben. Engedjétek, hogy tudatosságotok megnyíljon a tapasztalatotok felé, bárhogy is jelenjen meg nektek.

6 Vegyél egy Tudatos lélegzetet közvetlenül abba a térbe, ahol találod magad. A Tudatos légzés lehetővé teszi, hogy elengedd magad és mélyebben igazodj a térben.

7 Adjátok ki újra a hangot: EENNN... ANAE.

8 Érezd, hogy felismered magad, valamilyen módon megkapod a hangodat... engedd el és engedd, hogy tudatosságod még teljesebben megnyíljon, ahogy a tér még jobban megnyílik.

9 Érezd, lásd vagy érezd a teret a Szívedben, ahogy a fény befogad téged. Hozzatok be annyi hangot, amennyit jónak éreztek, EENNN... ANAE...

10 Vegyél egy Tudatos lélegzetet és engedd el, válaszd az elengedést és nyisd meg tudatosságodat a Szíved határtalan terében.

11 Hozd be a "VAGYOK" szavakat abba a térbe, ahol magadat találod.

12 Vegyél egy újabb Tudatos lélegzetet egyenesen a tapasztalatodba, abba az esszenciába, amit látsz, érzékelsz vagy érzel. Engedd el magad... engedd, hogy mindent elengedj ebben a pillanatban.

13 Lassan vigyük tudatosságunkat oda, ahol a fizikai testünk ül. Lábaid a padlóhoz kapcsolódnak, és érzed, hogy lassan teljesen visszatérsz a testedbe.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a nap folyamán bármikor használhatod a Szent hangot vagy a Tudatos légzést, hogy elismerd a tudatos és folyamatos kapcsolatot a többdimenziós Szívedben lévő ösvényeddel.


A szent végzet ideje számotokra, hogy felébredjetek, most van. Gyertek, tegyétek meg a lépést annak érdekében, hogy teljességgel éljetek és megéljétek a potenciálotokat!


Tanúitok vagyunk.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page