top of page
Keresés

Az Ibolya Láng - alkímia a test, az elme és a lélek gyógyítására


Kelet és Nyugat sok isteni misztikusa már évezredek óta ismer egy titkot, amely olyan erőteljes és életet megváltoztató volt, hogy sok spirituális tanító megtanította a híveinek. Ez az egykor jól őrzött titok az Ibolya Láng. Az Ibolya Láng a fény ajándéka mindannyiunk számára az Istentől. Az Ibolya Láng őrzője Saint Germain, aki egy felemelkedett mester. Az Ibolya Láng nagyon erős, és átváltoztat minden negativitást, ami ebben az életben vagy korábbi életekben történt. Ennek az erőteljes alkímiai eszköznek megvan az ereje, hogy megváltoztassa a múltadat, eltörölje a hibákat, mély megbocsátást és gyógyulást hozzon, valamint felgyorsítsa a lélek ösvényen való haladásunkat.


Az Ibolya Láng többé nem titok, és teljesen elérhető számodra és minden kultúra és spirituális hagyomány minden embere számára, hogy segítsen a mély átalakulásban. Az Ibolya Láng örökre megváltoztathatja az életedet és az egész bolygót is.


Az Ibolya Láng spirituális alkímiája és misztériuma


Az Ibolya Láng a legnagyobb és legmélyebb ajándék, amit az új évezredben kapunk. Ez az egyik legmegváltoztatóbb ajándék, amit az ember kaphat. Az Ibolya Láng spirituális alkímiája mindenhol segíthet az életben. Az isteni tökéletesség emlékét hordozza, ami mindenkiben, minden dologban, minden helyen és minden egyes körülményben benne foglaltatik. Világosságot és válaszokat adhat a legnehezebb kihívásokra, amelyekkel szembe kell néznünk, valamint nagyon mély gyógyulást hozhat az elmének, a testne