top of page
Keresés

A VÁLTOZÁS SZELE

A Plejádiak üzenete, Christine Day által közvetítve


Szeretettel köszöntünk benneteket,


A változás szelei beléptek a Földre, ahogy a Szövetségből származó rezgési esszencia tovább fejlődik és kibontakozik az egész földi síkon. Ezeket a magasabb rezgésszámú áramlatokat a Szövetség közvetíti, és ezek kölcsönhatásba lépnek a Föld mágneses magján belül.


Ez az átvitel kiterjeszti a Mágneses magból sugárzó energetikai frekvenciát, mint a fény szívverése. Ez a "szívverés" kifelé pulzál a lakó Univerzumunkba, és az Univerzális közösségen keresztül fogadja, amely az egész közösségünkben létezik, kölcsönhatásba lépve és hozzájárulva a kollektív tudatossághoz, amely mindig is létezett. A Föld frekvenciája most magasabb integritással rendelkezik, és most először képes fényfrekvenciáját az Univerzumba vinni, hozzájárulva a kollektívához.


Ahogy a Föld a fényfrekvenciát a mágneses magból kifelé pulzálja az Univerzális szektorokon keresztül, egy kiteljesedési energia kerül mozgásba, amely az egész univerzális közösségre energetikai hatással van. Ez az Univerzum már évezredek óta vár arra, hogy a Föld rezgésáramlása megváltozzon, hogy lehetővé tegye az egész Univerzális tudatosság számára, hogy az Egység magasabb frekvenciájára táguljon. Most az elkülönülés kezd elolvadni, a befejezés kezdete, ahogy a tudatosság magasabb ösvénye újjászületést kovácsol az egész Univerzumban. Ez a kiteljesedési folyamat egy fokozatos kibontakozás lesz, ahogy ezek a magasabb szintű újrakapcsolódások az Univerzumon belül kiterjednek és megvalósulnak.


Ahogy a Föld mágneses magja egyre több és több tiszta tükröződést képes befogadni, amelyek a Szövetségből erednek, a mag által generált "szívverés impulzus" tovább tágul a folyékony fényben. Egész fizikai és energetikai testetekre is hatással van ez a ragyogó folyékony impulzus. Ez a pulzálás újra felébreszti azt az adóvevőt, amely minden egyes szívsejtben szunnyadt. Minden szívsejt elkezdi a saját egyedi pulzáló fénysorozatait, amelyek arra szolgálnak, hogy kölcsönhatásba lépjenek és felébreszthessék a fizikai és energetikai rendszeretekben lévő többdimenziós fényrendszereiteket. Ez egy ébredés, ahogy ezek a fényszekvenciák elárasztják a rendszereteket és újra megnyitják az Agyban lévő ajtókat. A művelet ahhoz hasonlítható, mintha egy elsötétített szobában először kapcsolnátok be a villanykapcsolót, ami egyszerre hozza létre a megvilágosodás és az átalakulás műveletét.


Az egész fizikai és energetikai rendszeretek átalakul, mivel hordozzák ezeket a pulzáló fénysorozatokat, amelyek kulcsfontosságú ébredési rezgésmintákat tartalmaznak. Jelenleg fizikailag transzmutációs folyamaton mentek keresztül minden rendszeretekben. Ezek olyan elektromos eltolódások, amelyek az agyi szinapszisaitok és agysejtjeitek újrahuzalozását jelentik, és elektromos újratervezést hoznak létre a Szívsejtjeitekben. Ez a sorsotok időzített mechanizmusa, az ébredésetek, amely a Szövetség földi lehorgonyzásával való összehangolódás idején indult el.


Természetes módon a fény többdimenziós lénye vagytok, és ezek az újratervezések belül lehetővé teszik számotokra, hogy megtestesítsétek Felsőbb Énetek fényének teljesen kiterjesztett összetevőjét. Ezek a változások a rendszereteken belül lehetővé teszik számotokra, hogy ebben a fizikai testben maradjatok, miközben lehorgonyozzátok a magasabb rendű fényetek teljes elemeit a fizikai formátokon belül. Korábbi inkarnációkban el kellett hagynotok fizikai testeteket, hogy újra csatlakozhassatok Felsőbb Énetek energiájához. Ez az első inkarnáció, amelyben lehetőségetek van arra, hogy teljes fényeteket fizikai formátokban megnyilvánulttá tegyétek, miközben továbbra is megtapasztaljátok az emberi tapasztalatotokat.

A fizikai és energetikai rendszereteken belüli átalakulási fázis során pillanatokonként zavarodottsággal fogtok találkozni. Egyik multidimenzionális tapasztalatból egy másikba váltotok át, miközben újra igazodtok ezekhez az alternatív valóságos beállításokhoz. Ahogy a Szívetek elektromos frekvenciája újrakalibrálódik, megtapasztalhatjátok a szívverésetek elmélyülését vagy intenzív ritmikus változásokat a Szívetekben. Szédülés, dezorientáltság, zavarodottság és kimerültség jelentkezhet, ahogy ezen az átalakulási fázison keresztülhaladtok. Ez csak az átkelőhely, amely fel fog oldódni, ahogy keresztülhaladtok ezeken a beállítási sorozatokon.


Ez a mágneses magból származó lüktetés a földi síkon is felszínre tör, feltárva a sűrűséget, ami mindig is rejtve volt. Ez a felfordulás a dráma további lejátszódását fogja létrehozni a szeparáció felnagyításával, ami falakat hoz létre az egyének, családok, közösségek, országok között, és különösen a belső háborúkat önmagatokon belül.


Ebben a különleges időszakban az emberi aspektusotokra és a Felsőbb Énetekre kell összpontosítanotok. Dolgozzatok a Szíveteken belül, hogy stabilizáljátok magatokat, miközben belső munkátokat végzitek, hogy elmélyítsétek az emberi Ego elmétek megértését. Kötelezd el magad naponta a kibontakozási folyamatod mellett, szánj időt arra, hogy megnyílj a mindennapi 3. dimenziós életedben felmerülő érzéseidre. Tartsd szeretettel, együttérzéssel és türelemmel az emberi részedet, amely a Szívedben lévő szeretetből létezik az emberséged számára. Kötelezzétek el magatokat, hogy megengedjétek a szent pillanatokat, ahogy visszatértek és összehangolódtok a Szívetekben.


Ne engedjétek, hogy a 3. dimenziós világotok külső káosza elterelje a figyelmeteket. Nem vagytok felelősek senki más megmentéséért. Az Igazság szerint senkit sem kell megmenteni azoktól a tapasztalatoktól, amelyeket úgy döntöttek, hogy megteremtik maguknak. Minden egyénnek megvan a képessége arra, hogy saját tapasztalatait bármelyik pillanatban megváltoztassa azáltal, hogy úgy dönt, hogy elfogadja a saját teremtésének felelősségét.


Tanúi vagyunk a 3. dimenziós dráma eszkalálódásának a bolygón, aminek mindig is az volt a sorsa, hogy felgyorsuljon azzal egyidejűleg, hogy a Szövetség fénye előhozza ezeket a felébredési eszközöket mindazoknak, akik készen állnak. A 3. dimenziós tapasztalat játszódik le a Földön, miközben a Szövetségből származó magasabb dimenziós kibontakozás zajlik. Mindkét folyamat egyszerre zajlik, és nagyon különböző dimenziós valóságokból erednek, és egyik sem befolyásolja a másikat.


Ami a kibontakozásotok folyamatában lényeges, az az, hogy megértést szerezzetek a teljes felépítésetekről. Van emberi aspektusotok és természetes többdimenziós szent természetetek. A Szíveteken keresztül létezik az Igazság, míg az Ego elmétek az Ego elme igazságaként megjelenő dolgok téves felfogását vagy félreértését tartja fenn. Bármilyen tapasztalat, például a félelem, bármelyik pillanatban felmerülhet az Ego elmédből, ez az érzés kizárólag az Ego elméd által generált történeten alapul, és soha nem az igazságon alapul.


Minden emberi tapasztalat az Ego elmédből ered (például a félelem érzése), miközben ezzel egyidejűleg választhatod, hogy a Szívedben kapcsolódsz a Felsőbb Én komponensedhez. Ahogy tudatosságodat a Szívedbe helyezed, az egó elméd által generált félelem érzése egyszerűen feloldódik.


Minden rejtély eltűnik, mert ez a Vízöntő korszak ideje az Igazságnak, a tisztánlátásnak, amely a Szíved eszközén keresztül tárul fel előtted. A tisztánlátás az önmeghatalmazás, amely lehetővé teszi számotokra, hogy tudatosan válasszátok a szükséges lépések megtételét a Felsőbb Énetek összetevője felé. Megvan bennetek a lehetőség, hogy elindítsatok egy belső evolúciós változást.


A Szövetség vibrációs fényén keresztül a bennetek lévő régi, sűrű, elhasználódott minták rétegről rétegre hámozódnak le. A Szövetség ezen tevékenysége a természetes megújulásotok része. Egy másfajta, teljesebb folyékony keretet hoz létre, amely teljes mértékben megvalósul fizikai és energetikai rendszeretekben. Ez a terv megnyilvánul annak érdekében, hogy a Felsőbb Én, a szent aspektus önmegvalósulhasson fizikai és energetikai rendszereiteken keresztül. Ez az idő a sorsotok kibontakozásának ideje, hogy belépjetek az energetikai újratervezésetek következő fázisába a fizikai és energetikai testetekben.


Ez az egész energetikai kibontakozás az "új hajnal" egyik aspektusa, amire az elmúlt két évtizedben utaltunk. Az "új hajnal" beteljesedése az egész lakóuniverzumunkban végbemegy, és mi, plejádiak egy egyetemes csapat tagjai vagyunk, hogy támogassuk ezt a folyamatot. Ez a mi küldetésünk inkarnációnk ezen szakaszában.

Az a feladatunk, hogy támogassuk, hogy tartsuk a Platformot, hogy elhozzuk a szeretetet mindannyiótoknak, akik hajlandóak minket előre hívni a felébredési utazásotok ezen szakaszában. Teljes mértékben támogatunk mindannyiótokat az utatokon, és tanúi vagyunk bátorságotoknak a felébredés ezen útján. Mindannyiótoknak szabad akaratából szabadon választhattok, hogy megtegyétek a Földön való evolúciótok e következő lépését. Küldetésetek az önmegvalósítás, és minden egyes tudatos cselekedetetekkel, amellyel a Szívetekbe igazodtok, természetes módon támogatjátok az egész emberiséget a saját egyéni tetteiteken keresztül.


Az Igazság az, hogy a szeretet lényei vagytok. Szeretet-tudatosságból teremtettetek, és vissza fogtok térni a szeretet természetes állapotába az Egységen belül. Az Egység tartja az "élet virágának" szent tervét, aminek a részei vagytok. Ez a tisztaság egy felemelkedő erő az Univerzális birodalmakban. Ezek a ti gyökereitek, és ebben az életben vissza fogtok térni ebbe az önmegvalósított állapotba.


Ez a folyamat arra szolgál, hogy a Szíveteken keresztül összekapcsoljon benneteket a Szövetség impulzusával:


FOLYAMAT:


Lassan hozd mindkét kezedet a teljes fizikai mellkasod területére (ami a Szív tered). Érezd a kezed melegét vagy nyomását a mellkasodon. Hozd teljes tudatosságodat a térbe, akár látod, érzékeled, akár érzed ezt a teret.

Vegyél egy Tudatos lélegzetet, és helyezd azt, mint egy lágy szelet ebbe a térbe.

Megjegyzés: A Tudatos lélegzetvétel a szájban történő belégzés, majd a lélegzet kiengedése a szájból.


Ahogy ezt a lélegzetet a Szív teredbe helyezed, engedd el magad és engedd meg magadnak, hogy belépj a térbe. Ez lehet fény, folyadék, melegség, béke, egy nagy tér, egy kis tér, vagy színek, amelyeket érzékelsz vagy érzel. Vegyél annyi Tudatos lélegzetet ebbe a térbe, amennyit csak jónak érzel.

Helyezd a hangot, ANAE ENNN... (ejtsd: arné ennn...) a Szív teredbe. Annyi hangot, amennyit csak jónak érzel.


Ahogy ezt a hangot elhelyezed, a Szövetségből származó rezgéses esszencia elkezd belépni a Szívsejtjeidbe. A fény a teljes Szívetekbe vonzódik. Érezd, lásd vagy érezd, ahogy a Szövetség esszenciája megnyitja és kitágítja a Szívedet. Ahogy több hangot hozol, ANAE ENNN... a Szövetség fényimpulzusa megvilágítja a Szívedben mélyebben megnyíló Szívedet. Érezd, lásd vagy érezd, ahogy a Szövetség energiája a Szívedbe áramlik.

Tudjátok, hogy ezt a folyamatot naponta megteremthetitek, hogy támogassátok kibontakozási folyamatotokat.


Tanúi vagyunk neked és mindannak, ami vagy, a fény szent keretein belül.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page