top of page
Keresés

A romantikus kapcsolataid

∞A 12D Teremtők, egy nem fizikai kollektív tudatosság, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nemfizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.Tudjuk, hogy életetek minden területén mindig a legjobbat teszitek, amit csak tudtok, de különösen, amikor a más emberekkel való összes kapcsolatotokról van szó. Lehet, hogy azért vagytok kemények valaki mással, akivel kapcsolatban vagytok, mert ti is kemények vagytok magatokkal, és mert valaki más, vagy több ember is kemények voltak veletek. Lehet, hogy azért teszitek azt, amit a legmegfelelőbbnek tartotok egy romantikus kapcsolaton belül, mert ez az egyetlen, ami valaha is mintaként szolgált nektek.


Amikor összejöttök valakivel egy romantikus kapcsolatban, hajlamosak vagytok kezdetben a legjobbat látni belőle. Aztán ahogy az idő előrehalad, hajlamosak vagytok minden részét látni, és ennek következtében kevesebb szeretetet éreztek magatokban az adott személy iránt. Az átlagember megpróbálja megváltoztatni a partnerét, megpróbálja rávenni a partnerét, hogy belássa a hibáit, hogy formálódjon, és azzá a nagyon szerethető emberré váljon, aki először jelent meg számára a kapcsolaton belül. Nos, természetesen ez különböző mértékben működik különböző embereknél, de a legtöbbször annak kell megváltoznia, aki a másiktól a változást kéri.


Fontos, hogy mindannyian lássátok, hogy ti vagytok az a szeretet, amit érezni akartok, és hogy képesek vagytok ezt a szeretetet magatokban megteremteni és érezni, függetlenül attól, hogy a másik mit csinál. És amikor szeretetet küldötök a másik személynek, és minden körülmények között szeretet vagytok, akkor azt kapjátok a másiktól, amire azt hiszitek, hogy szükségetek van, de azt magatokból kapjátok. Látjátok, nincs szükségetek arra, hogy bárki más megváltozzon ahhoz, hogy megtapasztaljátok a szeretetet, amikor ránéztek arra a személyre, vagy gondoltok rá. Talán csak azt kell megváltoztatnotok, ahogyan arra a személyre fókuszáltok. Talán el kell döntenetek, hogy mire összpontosítsatok, amikor arra a személyre gondoltok, de nincs szükségetek arra, hogy a másik személy tökéletesítse magát, hogy aztán feltételes szeretetet nyújthassatok neki.


Sokan úgy mennek kapcsolatról kapcsolatra, hogy azt hiszik, végre megtalálják "azt az egyet", aki minden lesz, amire szerintük szükségük van egy másik személytől. Fontos, hogy elfogadjátok és szeressétek magatokat olyannak, amilyenek vagytok, és ugyanilyen fontos, hogy ezt tegyétek mindenki mással is, aki az életetekben van, függetlenül attól, hogy a szóban forgó kapcsolat romantikus-e vagy sem. Tudjuk, hogy sokat vártok a gyerekeitektől és a szüleitektől is. Elvárjátok tőlük, hogy mindig összhangban legyenek a Forrással, és sugározzák rátok a Forrás feltétel nélküli szeretetét. De gyakran nem képesek erre, mert nem tanították meg nekik, hogyan tegyék ezt.


Amikor azt mondjuk nektek, hogy menjetek befelé, és belülről hozzátok létre azt a szeretetet, ami valójában vagytok, akkor ezt próbáljuk elérni. Megpróbáljuk megtanítani nektek, hogyan találjátok meg azt a szeretetet, ami valójában vagytok, hogy azzá válhassatok és érezhessétek minden körülmények között és minden ember körül. És akkor nem fogtok mástól kérni, hogy kiteljesítsen benneteket, vagy hogy feltétel nélkül szeressen benneteket. És ez sokkal könnyebbé teszi majd az életeteket, és sokkal jobbá teszi majd a kapcsolataitokat, és bármikor feltöltekezhettek, amikor csak szükségetek van rá, mert gyakorolni fogjátok, és azért fogjátok gyakorolni, mert szeretetteljes romantikus kapcsolatban akartok lenni egy másik emberrel. Végső soron azonban önmagatokkal akarjátok elkezdeni ezt a kapcsolatot.


Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page