top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2023. január

Christine Day által közvetítve


Szeretteink üdvözölünk benneteket,


Legyetek nyugodtak és tudjátok, hogy most egy magasabb ösvényre léptetek a Földön, ahol a rezgésminták képesek leszállni az Univerzumból bolygótok felszínére. A magasabb tudatosság ezen rezgésmintái kölcsönhatásba lépnek a mágneses magotokon keresztül, lüktető fényhullámokat hozva létre, melyeket arra terveztek, hogy kifelé mozogjanak a földi síkon, kölcsönhatásba lépve a szívsejtjeitekkel és az idegrendszeretekkel. Beléptetek a Földön kijelölt utatok következő szakaszába.



Az egész Univerzális közösség egy energetikai aurát hozott létre és tart a Föld körül, mint egy anyaméhet ebben a következő átmeneti fázisban. Ahogy beléptetek 2023-ba, egy kiterjedtebb energetikai rendszer kapcsolódott a lakó Univerzumunkból a földi síkotokhoz, elindítva egy sor mélyreható energetikai változást az egész bolygón. A Föld új tervrajza manifesztálódott, amely a fény szent írásait tartja, amelyek jelentősek lesznek, ahogy ez a következő fázis kibontakozik. A Föld egy energetikai hierarchiához igazodott az Univerzális tudatosság keretén belül, és megszületett a tudatosság szent kapcsolata a Földről az egész Univerzális közösséghez.


Ezek a kapcsolatok egy hatalmas potenciált indítanak el azok számára, akik hajlandóak aktívan bekapcsolódni a nagyobb közösségbe, amelytől mindig is el voltatok választva. Ez egy visszatérés számotokra, egy idő számotokra, hogy egyénileg elfoglaljátok a helyeteket a szent közösségekben, amelyek mindig is léteztek minden időkben. Ez az a pillanat, amikor tudatosan dönthettek úgy, hogy mozgásba lendüljetek, hogy újra bekapcsolódjatok a Szívetek terének sugárútján keresztül, hogy teljes mértékben bekapcsolódjatok a közösség e magasabb vonalába.


Ahogy beléptetek 2023-ba, a DNS-szálaitok átrendeződtek, hogy készen álljanak arra, hogy kezdeményezzétek ezeket az újrakapcsolódásokat, hogy elindítsátok magatokat a tudatosságotokon belül. A DNS-etek kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy képesek legyetek visszatérni az "emlékezéshez". Nincs olyan, hogy idő, és egy pillanat alatt egyszerűen újra tudtok igazodni a tudatosságotok teljes, szent aspektusához. Semmit sem kell megváltoztatnotok az emberi aspektusotokban ahhoz, hogy aktiváljátok a szent komponensetekhez való visszakapcsolódást. Ez a sors mozgásban van ebben a pillanatban, ez a folyamat az, amit előre megállapodtatok, hogy most eléritek.


Természetes módon többdimenziós lények vagytok, akiknek emberi tapasztalataik vannak. A Szívetek ajtaján keresztül az önmeghatalmazás magasabb állapotába igazodtok vissza. A Szívetek a DNS-etek újrapozícionálására válaszul metamorfikus változást kezdett el. Ezek a változások a DNS szálakon belül lehetővé tették számotokra, hogy visszatérjetek, hogy összehangolódjatok a többdimenziós Szívtér erejével.


Ez a ti időtök, hogy aktívan részt vegyetek Szívetek erőteljes átalakulásában. A Szívetek minden eddiginél kiterjedtebb szerepet fog játszani. Többdimenziós eszközként a Szívetek a ti hiteles iránytűtök, és arra hivatott, hogy egy mélyebb bölcsesség és Igazság megismerésébe vezessen benneteket. A Szív elsődleges szerepe az, hogy eligazítson benneteket az egyetemes közösséghez való igazodásotok navigálásában, beleértve a bolygón kívül létező származási családotokat is.


A Szívetek energiája olyan, mint egy segítő kéz, amely értetek nyúl. Kapcsolódjatok a Szívetekbe és engedjétek meg a következő lépést, hogy elinduljatok a felébredésetek egy újabb szakaszába. Gyors újraindítás van, amit megígértek, megjósoltak, és ez az újraindítás megvalósult, ahogy a 2023-as összehangolt energiáiba kerültetek.


Aktívan részt kell vennetek a Szíveteken keresztül, hogy megkapjátok a teljes visszaállítást, és hogy a szívtereteken keresztül követelhessétek az örökségeteket. Vegyetek részt az újraindításban a Szíveteken belüli tudatosságotok felhasználásával, ez a belépési pont az átmenetetekhez. A DNS-szálaitok újrapozícionálásán keresztül, párosulva a szívtéren belüli tudatos interakciótokkal, az energetikai visszaállítás aktiválható a rendszereteken keresztül.


Ebből az újraindításból magatokban hordozzátok az energetikai tervezetet, amely lehetővé teszi számotokra, hogy belépjetek a Föld új Tervrajzának ebbe a magasabb energetikai arénájába. A ti szerepetek az, hogy kezdeményezzétek az összehangolódást ezzel a magasabb Tervrajzzal, amely most már a Föld felépítésének része. Ezeket az összehangolásokat a Szívetek isteni frekvenciájának aktiválásán keresztül tudjátok mozgásba hozni, és ezáltal még jobban lehorgonyozhattok a Szívetek tudásában az egyedi isteni fénylenyomatotokhoz.


Ez egy szent időzítés mindannyiótok számára az úton. Ez az újraindítás, ha egyszer aktiváljátok, automatikusan újjá fogja teremteni az összes kollektív Szív frekvencia összehangolását, egy magasabb kollektív tudatosságú fényt kovácsolva és lehorgonyozva a Föld összes tudatos közösségén keresztül. Engedjétek el és egyszerűen tegyétek meg a lépést. Ez a folyamat természetes, organikus, és nem arról szól, hogy elérjétek a tökéletességet, sokkal inkább arról, hogy tudatában legyetek önmagatok szent összetevőjének, amely egyidejűleg létezik bennetek, a Szívetekben.


Ne feledjétek, hogy meg kell szereznetek az emberi tapasztalatotokat, és ezzel egyidejűleg újra felébredtek. Minden egyes alkalommal, amikor úgy döntötök, hogy megnyíltok erre az igazságra, és egyszerűen megtartjátok ezt az igazságot, és egy Tudatos lélegzetet vesztek, túlléptek a korlátozások körforgásán. Ez a ti időtök, hogy átjussatok az illúzió fátylán, és követeljétek az igazságban való létezés pillanatait, önmagatok szent igazságát. A "VAGYOK" szavak aktiválják ezt az igazságot a Szívetek minden sejtjén keresztül. Engedjétek meg, hogy támogassunk titeket, hívjatok minket elő, minden pillanatban. A mi szerepünk az, hogy segítsünk nektek ebben az átmenetben. Elválasztjuk az illúzió fátylát, és pillanatokat adunk nektek, hogy visszatérjetek a teljességhez.


Korlátlan méretű utazást tettetek, amikor beleegyeztetek, hogy az átmenet ezen időszakában eljöjjetek a bolygóra, és eljátsszátok egyedi, egyéni szerepeteket a Földön. Ne feledjétek, hogy igent mondtatok arra, hogy itt legyetek. Az egótok elméje talán nem emlékszik az előzetes megállapodásokra, melyeket erre az időbeli pontra kötöttetek, azonban a Szívetek tartja ezeknek az előzetes megállapodásoknak a frekvenciáját. A Szívetek az egyetlen igazi referenciapontotok az Otthonba, az Én magasabb állapotába való igazodásotokhoz. Ez az időszak arról szól, hogy megtanuljátok, hogyan használjátok a Szívetek eszközét, hogy a tudatosság magasabb ösvényét kovácsoljátok ki magatoknak. Ezt úgy érhetitek el, ha mélyen összehangolódtok a Szívetekben lévő fénytudatosság egyedi áramlásán belül. A Szívetek eszközének esszenciája láthatóan érzékelhető vagy érezhető, és készen áll arra, hogy felfedje előttetek az Én határtalan formáját.


Szánjátok rá az időt, hogy felfedjétek magatokat, legyetek csendben és összpontosítsatok az önmegvalósítás céljára a Szíveteken keresztül. A "VAGYOK" szavak összekötnek benneteket jelenlétetek újraegyesítésével. Tanúi vagyunk nektek és tartjuk a teret azok számára, akik közületek igent mondtak arra, hogy kulcsszerepet játsszanak a Föld önfeltámadási folyamatában.


FOLYAMAT:

IGAZODJATOK A FÖLD ÚJ TERVRAJZÁHOZ A SZÍVETEKEN KERESZTÜL:


Megjegyzés: Egy úgynevezett Gondolatkódot fogtok használni, ami egy szent frekvencia, és azt a Szívetekbe kell helyeznetek gondolkodással, nem pedig hanggal. Bárhol is tartjátok a tudatosságotokat, a Gondolatkód automatikusan elhelyeződik. A Gondolatkódoddal létrehozott egyedi frekvenciádról ismernek fel téged. Ez a frekvencia, amit létrehozol, nem hasonlít senki máshoz az Univerzumban. Szívsejtjeid reagálnak erre az általad létrehozott frekvenciára, és elkezdenek kinyílni, mint virág a nap felé. Annyiszor hozhatod be Gondolatkódodat a Szívedbe, ahányszor csak érzed.


1. Vidd mindkét tenyeredet, hogy összekapcsolódjon a felső mellkasoddal. Érezd a kezeid melegét vagy a kezeid nyomását a mellkasodon. Vegyél egy Tudatos lélegzetet és engedd el. Ne feledjétek, hogy a Tudatos lélegzetvétel a szájba vett és a szájból kiengedett lélegzetvétel.


2. Tartsd meg tudatosságodat ezeken a kapcsolódási pontokon, majd hozd be a szavakat: VAGYOK, helyezd ezeket a szavakat a Szíved terébe. Tedd meg ezt háromszor.


3. Hozd a tudatosságodat a tovább nyíló térbe, akár érzékeled, akár érzed a Szívteredet, vegyél egy újabb Tudatos lélegzetet és engedd el...


4. Helyezd a Gondolatkódodat, ZHAHNNN... (ejtsd: Zarn) a Szív teredbe, érezd vagy lásd, hogy a Szív sejtjei megnyílnak a Gondolatkód energiájára reagálva. Csináld ezt annyiszor, ahányszor csak érzed.


5. Lásd, érezd vagy érzékeld, ahogy a Szív energiád kifelé tágul, mozgasd tudatosságodat, hogy kitöltse a Szíved terét, ez jóval túlmutathat a fizikai testen.


6. Ezután mozdítsd tudatosságodat oda, ahol érzed, hogy a kezed a mellkasodon nyugszik, és igazodj hozzá.


Tudd, hogy ezt a folyamatot olyan gyakran végezheted, amilyen gyakran csak érzed. Tanúi vagyunk annak, ahogyan visszaköveteled az örökségedet.

Áldás,


A Plejádiak


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page