top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2022. december

Christine Day csatornázása


Szeretettel köszöntünk benneteket,


Mi, a plejádiak és az egész univerzális közösség stabil rezgésű tudatosságot tartunk bolygótok körül, miközben a Föld átmenetének egy szakaszának végéhez érkeztek, és a létezés egy teljesen új szakaszába léptek. Mágneses magotok folyamatos tágulásban van, rezgés-fényimpulzusa hullámokat szül, mint a fénytudatosság áramlásai, amelyek kifelé mozognak, beárasztva minden életerőt a földi síkotokon belül. Ezek a hullámok egy olyan rezgési frekvencia felépítését hozzák létre, amely egy olyan nyomástartó edényhez hasonlít, amelyet arra terveztek, hogy szétrobbanjon, robbanásokat hozva létre és elmozdítva a régi, elhasználódott hitrendszerek mintáit, amelyek már nem tartoznak a társadalmatokba. Az igazság kinyilatkoztatásai fognak feltárulni, ahogy ezek az elmozdulások végbemennek.



Ezeket a táguló hullámokat úgy tervezték, hogy megnyíljanak és folyékonyságot teremtsenek bolygótok frekvenciáján belül, miközben felkészítik saját szívsejtjeiteket a fény magjainak befogadására. Ezek a hullámok olyan lenyomatokat ültetnek el, amelyeknek az a rendeltetése, hogy növekedjenek és terjeszkedjenek a szívsejtjeitekben, újra felébresztve tudatosságotokat. Felkészültök arra, hogy a tapasztalás egy másik színterére indítsátok magatokat, egy magasabb, teljesebb kapcsolatra emelkedett Énetekkel.


Ezen a ponton a kinyilatkoztatások a fényhullámokon keresztül manifesztálódnak. Magasabb fényetek visszatükröződéseit hozva létre, hogy megvilágítsanak a tudatosságotokon keresztül, összehangolva benneteket az Igazsággal. Miközben az illúzió kiterjeszti csápjait a Földön, ti is egyidejűleg újra összehangolódtok a Fénylét természetes állapotával. Az illúzió nehézsége nem zavarhatja vagy akadályozhatja meg fényetek felragyogását.


A közelgő Újév további változásokat és nagyszerű lehetőséget hirdet, hogy kivirágozzatok önmagatokban. Itt az ideje, hogy hazatérjetek autentikus Énetekhez a Szíveteken keresztül. Minden út a többdimenziós Szíveteken keresztül vezet. A Szívetek a ti szent eszközötök, amelyet most kell aktualizálni az életetekben. A Szívetekkel való kapcsolatotok olyan alapvető fontosságú, mint a légzés. Ez a szent kapcsolat tartja a kulcsot a jólétetekhez, a teljességetekhez, és elengedhetetlen a sorsotok és küldetésetek betöltéséhez itt a Földön.


Legyetek csendben a Szívetekben, és a csendességen keresztül elkezditek érzékelni egy magasabb szintű kreatív áramlás közvetítését, amely a belső Szívetekből ered. Ahogy igazodtok ehhez a finom áramláshoz, amit láthattok vagy érzékelhettek, ez a teremtő fény képes a bőség nagyobb hozzáférését elhozni számotokra életetek színterén, megnyitva számotokra a lehetőségek és a szabadság kapuit. Egy új fejezetet kezdtek, belépve egy új életmódba. Értsétek meg, hogy közvetlen összefüggés van Szívetek vágya és a teremtő áramlás között, amely napról napra növekszik a földi síkotokon. Ez a teremtési áramlás összefonódik, kölcsönhatásba lép a Szívetekben létező teremtési elemmel. Igazság szerint ezek soha nem voltak különállóak, az egység többdimenziós aspektusán belül keletkeznek.


Az Isten teremtés fénye bennetek él, és mindig is szent felépítésetek lényeges aspektusa volt. Ahogy tudatosan úgy döntötök, hogy a Szívetekbe nyúltok, egy természetes felgyorsulás, egy ébredés történik a Szívsejtjeitekben. Soha nem voltatok elválasztva az Isten teremtés elemétől. Az elevenségetek a fény része, van egy vibrálás, ami testetek minden sejtjében létezik. Teremtő fényetek tudatos felismerése, azáltal, hogy teljes mértékben magatokévá teszitek ezt az elemet, Szívetek önmegvalósítását aktiválja.


Nektek, mindannyiótoknak lényeges szerepet kell játszanotok a bolygó teljes felébredésében. A ti egyedi isteni fényfrekvenciátok, amely minden egyes szívsejtben rejlik, korlátlan potenciállal rendelkezik a fény megnyilvánulására. A fény leglényegesebb összetevője a szeretet. A szeretetnek megvan az a képessége, hogy teljesen magába foglalja az együttérzést. Az együttérzésnek önmagatokban kell kezdődnie, tisztelve a teljes emberi tapasztalatotokat és mindazt, amit emberi utazásotok során elszenvedtetek. Az önmagaddal való együttérzés aktiválja a szeretet erőteljes lenyomatát a földi síkon, és ez a szeretet végül elkezdi feloldani az illúzió sűrűségét az életedben. Az emberi szívben lévő önmagatokkal való együttérzés olyan szent áramlást hoz létre, amely sokkal erősebb és hatásosabb, mint bármely más emberi kifejezés az életetekben. Megelevenedtek az önmagatokkal való együttérzés cselekedete által. Ez a szeretet a maga legmagasabb formájában.


Az egó elméből származó ítélkezés belső szenvedést és elkülönülést hoz létre önmagadból. A szenvedés az Ego elme igazságról alkotott téves felfogásából ered. Az elkülönülés minden szeretetteljes aspektust lerombol benned. Ez az ideje az önfeltámadásodnak azáltal, hogy az elengedést választjátok, miközben szeretettel, együttérzéssel és türelemmel tartjátok magatokat a Szíveteken keresztül. Válasszátok, hogy elfogadjátok tökéletlenségeteket, hogy elfogadjátok, hogy azért jöttetek ide, hogy emberi tapasztalatot szerezzetek, miközben spirituális lényként ébredtek fel.


Az illúzió a bolygótokon növekedni fog, a sűrűség exponenciálisan fog növekedni, kiterjesztve csápjait, ez mindig is része volt a játéknak ebben a helyzetben. Ne aggódjatok, vagy ne zavarjon meg benneteket az illúzió. Inkább a saját jólétetekre összpontosítsatok a Szíveteken keresztül, semmi sem lényegesebb ebben a helyzetben. Küldetésetek részeként az egyetlen fókuszotok az, hogy a Szíveteket válasszátok, hogy újra összehangolódjatok a fény természetes állapotával. A dráma alattomossága által létrehozott nehézkesség, minden illúzió a világotokban nem fogja zavarni vagy megakadályozni a fényetek ragyogását.


A Szíveteken keresztül minden feltárul előttetek. Most cselekvésre van szükség tőletek, arra a döntésre, hogy a Szívetekben való aktív részvétel által eléritek szent éneteket. Nyissátok ki az ajtót! Mint egy másik nyelv, először nem értitek, a hanglejtés, teljesen ismeretlen. Azonban, ahogy egyre többet és többet használjátok a Szíveteket, elkezditek megkapni a Szívetek nyelvének fordítását. A fény nyelvét! Megismerkedtek, elkezdtek emlékezni a fény ritmusának fogadására, ami a ti jellegzetes fényetek, ami a Szívetek. A Szívetek az egyetlen igazi referenciapontotok a stabilitás és a tisztánlátás tekintetében, és annak szent kialakítása egyedülállóan a tiétek!


Arra hívunk benneteket, hogy használjátok a legértékesebb ajándékot, amivel ebben az életben rendelkeztek, a Szíveteket. Tegyétek meg az előkészületeket erre a következő eseményre, amely a 2023-as energetikai pillanatra van tervezve. Ne feledjétek, hogy minden szent újrakapcsolódás a Szívetekben tapasztalható meg.


Tanúi vagyunk nektek, és tisztelünk mindent, ami a Szívetek nagyszerűségén belül vagytok.


Bízzatok, mert tudtok, válasszátok az elengedést és kövessétek Szívetek útmutatását. Mozduljatok át a fátylakon túlra, az Otthonba.


Áldás,


A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page