top of page
Keresés

A Plejádiak üzenete, 2021 december

Christine Day csatornázásában


Szeretett társaink üdvözlünk benneteket,

Földi síkotok gyorsan közeledik a "nagy váltáshoz", amely a sorsotok szerint akkor bontakozik ki, amikor befejezitek a 2021-es ciklust, és átfordultok a következő, 2022-es energetikai ciklusba. Ez lesz a felkészülésetek időszakának egy lényeges szakaszának a lezárása, és 2022 egy új tudatossági korszak kezdetét jelenti majd számotokra és a bolygó számára. Mindannyian, akik a Földön egy felébredt úton vagytok, nagy változás és önkinyilatkoztatás küszöbén álltok. Mi, a Plejádiak ezt a következő lépést a legnagyobb energetikai átadásnak nevezzük, ami a Föld jelenlegi átalakulása során valaha is megtörtént.

Abban a pillanatban, amikor beléptek a 2022-es frekvenciába, egy többdimenziós energetikai "Szétválás" fogja érinteni a földi sík egész szféráját. A Szétválás nem szétválás, hiszen már életek óta különválásban vagytok, inkább az Egység eredeti állapotába való visszatérés természetes eseménye. A "Szétválás" egy sötét égbolton lévő nyíláshoz hasonlítható, a felhők megnyílnak, és a Nap leáramlik a Földre és belétek. Azok közületek, akik a Szívetekhez igazodnak, készen állnak majd arra, hogy tájékozódjanak és belépjenek ebbe a magasabb dimenziós környezeti fénybe, amely a "Szétválás" idején nyílik meg. Abban a pillanatban egy kitágult, váltakozó valóságos időkeretbe indultok. Ez az a hely, ahol a tudatos úton lévőket közületek áthelyezik, újrakapcsolódnak egy magasabb tudatossági hálózatba. Ez az alternatív valóságtér újranyitása a mozgásban lévő végzet, a Vízöntő korszak kibontakozásának része.

Abban a pillanatban, amikor a "Szétválás" bekövetkezik, egy egységáramlásban fogtok egyesülni. Egy magasabb fénytudatosságban fogtok összehangolódni, ami csak egy aspektusa az egésznek. El kell foglalnotok egyedi helyeteket a Föld mágneses fényének szent újradefiniálásán belül, ahogy ezek az eltolódások a Szétváláson belül bekövetkeznek. Ez az alternatív valóság, többdimenziós frekvenciák egy áldott környezetet, egy alternatív tapasztalatot kovácsolnak számotokra, hogy megelevenítsétek magatokat. Ne feledjétek, hogy nem vagytok különállóak ezektől a fényterektől, amelyek újra megjelennek, soha nem voltatok különállóak. Ez egy visszatérés, egy újraegyesülés Felsőbb Énetek szent összetevőihez, amelyeket ezekben a magasabb birodalmi alternatív valóságokban tartanak.

Ezek az alternatív valóságterek mindig is léteztek a Földön. Ez az első alkalom, hogy kollektív közösségként készen álltok arra, hogy elkezdjetek szervesen visszairányulni ezekbe a szent terekbe, mint a mindennapi tapasztalataitok természetes kiterjesztése. Azáltal, hogy ezeknek az alternatív valóságtereknek az esszenciáján belül éltek, elkezdtek másképp részt venni az életetekben. A tudatosságotok fejlődni fog, mélyen összehangolódva a Felsőbb Énetek összetevőivel. Ezeket a tereket úgy tervezték, hogy újra stabilizált állapotba hozzanak benneteket a Felsőbb Énetek kiterjesztettebb fénytudatossági állapotában.

Csak a Szíveteken keresztül lesztek képesek teljes mértékben részt venni ezekben az alternatív valóság terekben. A Szívetek lesz az alapvető eszköz számotokra, hogy először tájékozódjatok, majd részt vegyetek egy teljes metamorfikus folyamatban. A Szívetek stabilizáló elemmé válik számotokra ezekben a magasabb valóságos fényterekben.

Ezek a kiterjesztett állapotok kifejezetten arra vannak tervezve, hogy a Felsőbb Énetek komponens szintjeibe igazítsanak benneteket, majd horgonyt hozzanak létre a többdimenziós Szívetek középpontjában. Ez a közelgő időszak a gyors átalakulásotokra van szánva. Önmagad előtt feltárulsz, magasabb megértésre és betekintésre teszel szert saját egyedi isteni összetevődről.

A szent Örvények, Helyek és Portálok most ennek a magasabb tudatosságú esszenciának a rezgéstükreit tartják készenlétben a "Szétválásra". Ezek a szent terek tovább fognak épülni a vibrációs mintázatokban, amelyek tükrözik ezeket az erőteljes fénytükröket, és lendületesen terjeszkednek az egész bolygón, ami a "Szétválás" idejébe vezet. Ezek a frekvenciák arra vannak beállítva, hogy fejlődjenek, ahogy a szent minták felhalmozódnak, a fény spirális crescendóját alkotva. Ez a pörgő fény felrobban és a tudatosság ragyogó hullámát fogja alkotni a "Szétválás" idején, ahogy a 2022-es energetikai pillanat kibontakozik.

Erőteljes erők léptek be bolygótokra ebben a hónapban, amelyek célja, hogy támogassák az összes felébredt közösséget, amelyek szétszóródtak a földi síkon. Ahogy közeledtek december végéhez, egy kiterjedt vibrációs fényimpulzus kezd majd kisugározni a Földetek Mágneses magjából. Ez a fényimpulzus elkezd közvetlenül a Szívsejtjeitekben kölcsönhatásba lépni a "váltásra" való felkészülés jegyében. Ez az impulzus arra szolgál, hogy a Szívetek keretének energetikai eredetét eltolja, a Szíveteket egy multidimenzionális folyékony fényvibrációs keretbe igazítja újra, ami készen áll arra, hogy belépjetek ezekbe az alternatív valóság terekbe.

Minden egyes közösségi bázis kulcsfontosságú szerepet játszik most, egy szakrális aláírást hozva elő minden egyes közösségi környezetben. Ahogy összegyűltök a csoportjaitokban, legyetek tudatosak, ahogy egymáshoz igazodtok. Töltsetek együtt csendes pillanatokat, miközben a Szívközpontotokba kapcsolódtok, alakítsatok ki egy energetikai kört és hozzátok létre a Szívek körét. Mindegyikőtök egy egyedi isteni rezgéselemet tart a Szívetekben, együttesen egy erőteljes fénykört tudtok alkotni, ami hatással lesz a Föld fényegyensúlyára, hogy felkészüljetek a "Felosztás" idejére.

Szívközpontotok határtalanul képes megtartani Felsőbb Énetek fényének többdimenziós frekvenciáját. Az a szent erő, az a hatalom, amit Szíved valódi tiszta létezésében tartasz, elképzelhetetlen számodra ebben a helyzetben. A "Szétválás" idején a Szíved valódi természetes potenciálja feltárul előtted.

Ez a fényvibráció a fizikai testetek minden sejtjében meggyullad, mint egy tiszta láng, amely a sejtszerkezetetek minden aspektusán keresztül tükröződik. A DNS-etek gyors átrendeződési folyamaton fog keresztülmenni. Ezzel párhuzamosan Felsőbb Énetek szent kódolásai újra létrejönnek az agysejtjeitekben, ami elindítja a Lényetekben az átorientálódást, megnyitva benneteket az Igazsággal való mélyebb összehangolódás felé.

Ahogy az energia fejlődik, a bolygótokon zajló 3. dimenziós játék frekvenciája felerősödik, és egy bizonyos ponton a drámán belül törés következik be. Az illúziónak elkezd csökkenni a hatalma, így könnyebben el tudtok majd távolodni az illúziótól, és az Igazsághoz igazodni. Ami most lényeges számotokra, az az, hogy tudatosan szemléljétek a bolygón zajló dráma lejátszódását, miközben tudatosan azt választjátok, hogy túllépjetek a drámán és igazodjatok a Szívkapcsolatotokhoz.

Minden alkalommal, amikor tudatosan megteremtitek az összehangolódásnak ezt a cselekvését, a Szív sejtjeitek átalakulnak. Minden alkalommal, amikor azt választjátok, hogy az illúzión túlra mozdultok a Szíveteken keresztül, testetek minden sejtjében felgyorsulás történik. A Szívedben egy kiterjedt keret építőköveit teremted meg egy általad tudatosan választott cselekvés által. A Szívetek mozgásba hoz egy hullámzást, amely kifelé mozog az egész földi síkon, elősegítve a nagy változást. Szükség van arra, hogy energetikailag felkészüljetek a közelgő "Szétválásra" a Szíveteken belüli összpontosítással és egyidejűleg az elengedéssel.

Ahogy a "Szétválás" megtörténik, újra egyesülni fogtok egy magasabb tudatosságú valóságban. Soha nem voltatok elválasztva az isteni tudatosságtól. Felsőbb Énetek e szent aspektusa mindig is jelen volt életetekben, közvetlenül a fátylon túl. Ahogy közeledtek az év vége felé, egy sor fátylat terveztek felemelni, hogy az Igazság kinyilatkoztatásait hozzátok létre, ez a sorsotok mozgásban van.

Mindannyiótok sorsa az, hogy fontos szerepet játsszon a Földön a közelgő váltás során. Ahogy aktívan azt választjátok, hogy mélyebben elkötelezitek magatokat a multidimenzionális Szívetekben, a fény frekvenciátok kitágul és kölcsönhatásba lép a Föld energetikai keretén belül, támogatva a fény egyensúlyát a bolygón. Lényeges felismerni, hogy egyéni isteni frekvenciátok hogyan hat a Földre és az egész Univerzumra. A csoporttudatban az egyedi isteni Egység frekvenciáitok segítenek fenntartani a fény működő egyensúlyát az egész földi sík számára.

Arra kérünk benneteket, hogy nyissátok meg tudatosságotokat és hozzatok létre építőelemeket a többdimenziós Szívetekben most, hogy készen álljatok a Szétválásra. Miközben megengeditek, hogy ezek a szent átalakulások a Szívetek terében épüljenek, újrapozícionálódtok, hogy összehangolódjatok átmeneti kibontakozásotok következő lépésében.

Ahogy a 2022-es időkeretben megvilágosodásotok új szakaszába léptek, küldetésetek egy lényeges aspektusa önmegvalósul, ahogy egy másik térbe, egy kiterjedt többdimenziós frekvenciába költöztök a többdimenziós Szíveteken belül. Ahogy beléptek ezekbe a magasabb energetikai valóságterekbe, visszakerültök az Áldásaitokhoz, ezeket mindig is a többdimenziós Szívetek kiterjedésében hordoztátok.


A "Szétváláson" keresztül új ösvényen indultok el a megismerés és a tudás önmegvalósítási folyamatába. Természetes módon újra megnyíltok az újjászületés egy másik formájába, amely ezeken az alternatív valóságtereken keresztül manifesztálódik. A magasabb birodalom fényének ereje, amit ezekben az alternatív valóságokban tartanak a Földön, teljes metamorfikus változáson fog keresztülmenni, és arra vagytok hivatottak, hogy gyarapodjatok, ahogy a Szíveteken belül eléritek a fénynek ezt a magasabb esszenciájú keretét.

Szeretnénk elismerni azt a vibrációs jelenlétet, amit kollektív és egyéni utatok teremt ebben a helyzetben. A felébredésetek iránti elkötelezettségetek révén a "Szétválás" időzítése lehetővé válik. Értsétek meg, hogy csak azok közületek, akik emberi formában vannak, a Szívetek eszközén keresztül fogják lehetővé tenni a Föld rezgéskapcsolatainak, hogy visszarendeződjenek egy szent újbóli összehangolódásba az egész rezidens Univerzummal. Ez az, amit a szent Próféciákban megjósoltak.

Mi, a Plejádiak fénybeavatások folyamatos sorozatát közvetítjük ebben az utolsó naptári ciklusban, amely a Szétválásba vezet. Állhatatosan tartjuk elkötelezettségünket irántatok a végzet e szent időkerete alatt. A fény ajándékait hozzuk nektek és a bolygónak ebben a helyzetben.

Ezeket a fénybeavatásokat kifejezetten annak a célnak szenteljük, hogy a fizikai és energetikai testeteken belüli szent újratervezés teremtményeihez kapcsolódjatok és igazodjatok. Tartjuk a fény stabilizáló Platformját, hogy támogassunk benneteket ezekben az egyedülálló és erőteljes újrarendeződésekben a visszatérésetek előkészítése érdekében - mind a "Szétválásba" vezető úton, mind a nagy "Szétválás" idején, mind a nagy "Szétválás" után.

FOLYAMAT:

Egy szent hangot adunk nektek, amit naponta a Szívetekbe helyeztek, hogy támogassátok ezt az átalakulási folyamatot a 'Szétválás' előkészítése során.

Szakrális hang, ANAE ENSTAHNNN... (ejtsd: anay enstarnnn...)

1. Tartsd a kezeidet a mellkasodon (ami a Szíved központi tere) Vezesd tudatosságodat oda, ahol a kezeid a fizikai testedhez kapcsolódnak.

2. Helyezz egy Tudatos lélegzetet, mint egy lágy szelet a Szívedbe. A Tudatos lélegzet a szájban lévő lélegzet, és a szájból engedjük ki. Ez nem helyettesíti a normál légzési ciklust.

3. Helyezd a hangodat, ANAE ENSTAHNNN... a Szíved terébe. Annyiszor, ahányszor csak érzed.

4. Legyél tanúja, hogyan bontakozik ki a Szíved a hangjaid egyedi frekvenciájával. Engedd el magad és igazodj mélyebben a Szívedhez.

Megjegyzés: Annyiszor dolgozhatsz ezzel a folyamatciklussal, ahányszor csak úgy érzed a nap folyamán.

Kulcsfontosságú szerepet játszunk a Föld ezen intenzív újrakalibrálása során. Hívhattok minket támogatásért, tudva előre, hogy szükségetek lesz egy sor energetikai kiigazításra a rendszeretekben, ahogy decembertől, januártól, februártól és azon túl az intenzív újrarendeződések sorozatán keresztülhaladtok. Továbbra is teljes mértékben elkötelezettek maradunk küldetésünk mellett, és a Föld történelmének bármely más időszakától eltérően a mi folyamatos támogatásunk kiemelkedő fontosságú, miközben átnavigáltok ezen az átmeneti fordulóponton.

Tanúitok vagyunk a szeretetben.

Áldás,

A Plejádiak

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page