top of page
Keresés

A felébredteknek ez a dolguk

A felébredteknek ez a dolguk ∞A 12D Teremtők, Daniel Scranton közvetítésével

"Mi itt vagyunk nektek. Mi vagyunk a Teremtők. Nem fizikai lények tizenkettedik dimenziós kollektívája vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk.



Nagyon-nagyon jól ismerünk titeket, és még a mi nem-fizikai dimenziónkból is nagyon lenyűgözőnek találunk benneteket. Ez azért van, mert igyekszünk segíteni nektek, amennyire csak tudunk, de azért is, mert tudjuk, hogy a részeink vagytok. És így ti is bízhattok abban, hogy mi is a részeitek vagyunk. Minden, amit mondunk nektek, rezonál veletek, ha rezonál, mert a részeitek vagyunk. Arra vagyunk hivatottak, hogy a felszínre hozzuk számotokra azt, ami a ti igazságotok. Természetesen ugyanezt megtehetitek egymással is. Ránézhettek mindenkire, aki körülöttetek van, és felismerhetitek őket, mint a ti aspektusotokat, és felismerhetitek, hogy egy másik ember a legjobbat vagy a legrosszabbat hozhatja ki belőletek, és hogy ti is megtehetitek ugyanezt a másik emberért.

 

Ezért a dualitás és a polaritás e világegyetemében ismerjétek fel, hogy mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy egyszerre legyen bűnös és szent, ahogy nektek is. És amikor valami felhoz bennetek valamit, akkor nem az a célotok, hogy megszégyenítsétek magatokat és végtelen bűntudatot érezzetek. Lehet, hogy el kell engednetek valamit, ami megrekedt bennetek, és ez a személy segített nektek. Lehet, hogy meg kell bocsátanotok magatoknak közvetlenül azután, hogy mondtatok vagy tettetek valamit, ami nem a legjobb, amit fel tudtatok ajánlani.

 

Számtalan oka lehet annak, hogy miért van az a kölcsönhatásod azzal a másik emberrel, de ennyit tudunk, hogy igaz... semmi, amit valaha is tesztek vagy mondtok, nem határoz meg benneteket. Semmi sem határoz meg benneteket, amit valaha is gondoltok, és ezért a legjobb, ha kíméletesek vagytok magatokkal, amikor azon kapjátok magatokat, hogy elcsúsztok, sötét helyekre mentek, és onnan már nem is olyan fényesen és újszerűen jöttök ki. Megígérjük nektek, hogy mindig leporolhatjátok magatokat, megbocsáthattok magatoknak, és megkérhettek másokat is, hogy bocsássanak meg nektek.

 

Ugyanezt megtehetitek embertársaitokkal is. Többet engedhettek nekik, és kevésbé ítélkezhettek felettük. Felismerhetitek, hogy néha valakinek egyszerűen csak nagyon rossz napja van, és mindenkinek adhattok egy kis előnyt. Azt is a küldetésetekké tehetitek, hogy a legjobbat hozzátok ki abból az emberből, amikor legközelebb találkoztok vele, és ez az egyik módja annak, hogy szolgáljátok embertársaitokat, pusztán azzal, hogy ott vagytok és átélitek azokat az élményeket, amelyekre feliratkoztatok.

 

Természetesen ti is teremtetek magatoknak tapasztalatokat, és néha tudat alatt nem kívánt tapasztalatokat is teremtetek. De megint csak lehetőségetek van arra, hogy korrigáljátok a pályát, megbocsássatok magatoknak, és hogy legközelebb hamarabb felismerjétek, ha ismét erre a pályára tartotok. Legyetek kedvesek és gyengédek önmagatokkal, és ne vegyétek ezt túl komolyan, és ígérjük nektek, hogy ezzel kikövezitek az utat ahhoz, hogy önmagatok legjobb változatává váljatok, amivé csak lehet. Azt is tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, azért vannak ott, hogy a legjobbat hozzák ki az embertársaitokból. Nagyon jó.

 

Mi vagyunk a Teremtők, és nagyon szeretünk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page