top of page
Keresés

10 figyelmeztető jel az Univerzumtól, hogy rossz úton jársz

Az Univerzum figyelmeztető jelei, hogy rossz úton jársz

 

Ebben az életben nincs rossz irány. Minden út hazavezet, csak attól függ, melyik úton akarsz elindulni.

Életünk során azonban időnként eltévedhetünk vagy elakadhatunk egy bizonyos útszakaszon. Az is előfordulhat, hogy egy olyan ösvényen bolyongunk, amely talán nem tűnik összhangban lévőnek azzal, amit az életünkben szeretnénk megteremteni.

Ha megkérdőjelezed, hogy jó úton jársz -e, ha a dolgok kezdenek kibillenni az egyensúlyból, íme 10 apró jel, amit az Univerzum küld, hogy segítsen más irányba terelni téged. 10 jel az Univerzumtól, hogy rossz irányba haladsz:

 

1. Figyelmetlen balesetek


Beütötted a lábujjadat vagy a könyöködet egy párszor ma? Könnyen lehet, hogy ez egy jel az Univerzumtól, hogy lassíts és gondolkodj, mielőtt megteszed a következő lépéseket előre.

Ha nekimész dolgoknak és megsérülsz, az annak a jele lehet, hogy figyelmen kívül hagyod az intuíciódat, vagy nem látod az igazságot egy bizonyos helyzet mögött.

Bár a lábujjad beverése lehet, hogy csak egy baleset, de ha ez többször is megtörténik, az az Univerzum jele lehet, hogy jobban meg kell vizsgálnod a dolgokat.

 

2. Feledékenység


Ha azon kapod magad, hogy ismételten elveszítesz dolgokat, vagy elfelejtesz dolgokat, az annak a jele lehet, hogy befelé kell nézned magadba, és talán szánj egy pillanatot arra, hogy a középpontodba kerülj és földelj, mielőtt továbblépsz.

Ez annak is lehet a jele, hogy tisztábban kell látnod, mi az, amit szeretnél létrehozni és elérni az életedben.

 

3. Állandó késés


Akár azért késel, mert dugóba kerültél, akár azért, mert elvesztetted az időérzékedet, az, hogy ismételten késel, vagy úgy érzed, hogy folyamatosan versenyt kell futnod az idővel, az egy jel az Univerzumtól, amire oda kell figyelned.

A késés vagy az állandó időhiány érzése azt jelenti, hogy túlságosan széthúzod magad, és nem vagy összhangban azzal, amit igazán szeretnél csinálni.

Amikor az élet áramlásában vagy, az idő veled együtt áramlik, de amikor elszakadsz ettől az áramlástól, nagyobb valószínűséggel veszed észre, hogy az idő hatással van az életedre.

 

4. Zűrös környezet


Nem számít, hogy látszólag mennyire igyekszel takarítani, ha azt veszed észre, hogy a rendetlenség egyszerűen követ téged, vagy felhalmozódik otthonod egy-egy területén, az az Univerzum jele lehet, hogy valamivel foglalkoznod kell.

A rendetlenség annak a jele lehet, hogy nem látod az igazságot, vagy hogy elkerülöd, hogy megtisztíts valamit a múltadból, ami a tudatalattidban ragadt.

Az otthonodnak az a területe, ahol a rendetlenség megjelenik, azt is jelezheti, hogy mi a mögöttes érzelmi ok. Például a konyhában lévő rendetlenség az önszeretet és táplálék adásával és befogadásával kapcsolatos problémákra utalhat, míg a hálószobában lévő rendetlenség intimitási vagy párkapcsolati problémákra utalhat.

 

5. A dolgok eltörése vagy elejtése


Ha azon kapod magad, hogy állandóan összetörsz vagy elejtesz dolgokat, az az Univerzum jele lehet, hogy romboló utat jársz, vagy hogy szabotálod magadat a siker elérésében.

A dolgok eltörése vagy elejtése azt is jelezheti, hogy szükséged van arra, hogy elengedd az irányítást, és talán átadd magad az Univerzum áramlásának. Ez különösen akkor igaz, ha úgy érzed, megrekedtél vagy stagnálsz életed egy bizonyos területén. 6. Megbetegedés


Ha azon kapod magad, hogy ismételten fertőzéseket, köhögést vagy megfázást kapsz, az az Univerzum jele lehet, hogy lassítanod kell, és át kell gondolnod az életed irányát. Ez annak a jele is lehet, hogy az alapján hozod meg az életeddel kapcsolatos döntéseidet, hogy mások mit akarnak, és nem az alapján, hogy te mit akarsz.

Az ismételt megbetegedés annak a jele is, hogy valamilyen módon meg kell változtatnod az életedet, hogy elősegítsd a több pihenést, táplálkozást és szórakozást.

 

7. Nem akarsz gondolkodni rajta


Nem akarsz gondolkodni vagy beszélni róla? Ez egyértelmű jele annak, hogy nem látod az igazságot az életed irányával kapcsolatban.

Amikor nem akarsz beszélni vagy gondolkodni valami fontos dologról, az gyakran azért van, mert ösztönösen félsz attól, hogy meghallod a választ. Az is lehet, hogy tudod, mit kell tenned, de félsz cselekedni.

Ha azon kapod magad, hogy elfojtod a gondolataidat, vagy félsz "odamenni", akkor segíthet, ha újra kapcsolatba lépsz a lelkeddel, és tisztázod, hogy mi az, amit igazán akarsz.

 

8. Szorongás vagy stressz


Ha mindennap a munkába lépés előtt a gyomrodba szorongás költözik, az egyértelmű jele lehet annak, hogy nem vagy jó helyen.

Természetesen a szorongás különböző okok miatt jelentkezhet, de ha állandóan stresszt vagy szorongást érzel egy adott hely vagy személy körül, akkor lehet, hogy kicsit mélyebbre kell ásnod, hogy megtaláld az okot.

A szorongás és a stressz általában az Univerzum egyértelmű jelzése, hogy változtatásokra van szükséged az életedben, és talán összhangba kell hoznod azt, amit az életedben teszel azzal, amit el szeretnél érni.

 

9. Küszködés a projektek befejezésével


Ihletet kapsz egy projekt elkezdéséhez, de aztán folyton nem sikerül befejezned?

Ha nem tudsz végigvinni egy projektet, az egyértelmű jele annak, hogy kibillentél az egyensúlyodból, vagy hiányzik a kiegyensúlyozottság az életedből. Ez annak a jele is lehet, hogy a megalkotni kívánt projektek nincsenek összhangban a legfőbb utaddal vagy szándékoddal.

Ha nehezen tudod véghezvinni az ötleteidet, a legjobb, amit tehetsz, hogy magadba mész, és átadod magad az Univerzum áramlásának. Ha ezt megteszed, egy új út mutatkozhat meg, amely segíthet abban, hogy az elképzelésed megvalósuljon.

A projektek befejezésével kapcsolatos nehézségek általában annak a jelei, hogy át kell adnod az irányítást, és jobban kell hinned magadban is, hogy azon az úton haladj tovább, amelyen szeretnél.

 

10. Unatkozás


Ha azon kapod magad, hogy unatkozol az életben, az nagyon jó jele annak, hogy nem használod ki a benned rejlő lehetőségeket. Az élet csodálatos és tele van lehetőségekkel, nincs okod arra, hogy unatkozz.

Az unalom érzése akkor jelentkezik, ha túlságosan elkényelmesedtél az életedben, és talán robotpilótára kapcsoltál, ahelyett, hogy minden napot a lehető legteljesebben élnél meg.

Ha úgy érzed, hogy unatkozol, talán nézd meg, hogy hol tudnál változtatni az életeden, például új hobbit kezdhetnél, pályát változtathatnál vagy utazhatnál.

 

Az Univerzum mindig küld nekünk jeleket, hogy segítsen eligazodni az úton. A legjobb, amit tehetsz, hogy bízol az megérzéseidben, amikor egy jel megjelenik, és nyitott maradsz a lehetőségekre.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page