top of page
Keresés

Összeesküvés-elméletek és a királyság kulcsai

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi annak a kiterjesztése vagyunk, ami ti vagytok, ahogy ti is annak a kiterjesztése vagytok, ami mi vagyunk. És bár ez a kijelentés az emberi lényt belülről melegséggel töltheti el, arra a következtetésre is kényszeríti, hogy minden egyes emberi lény szintén egy kiterjesztés, és ti is azok kiterjesztései vagytok nekik. És ez nyugtalanító lehet azok számára, akik el akarnak különülni. Azoknak, akik egy vonalat akarnak húzni a homokba, nagyon nehéz elfogadniuk, hogy mindenki és minden, ami rajtuk kívül van, az is bennük van, az is egy részük, amit azért vetítenek ki a külvilágra, hogy az egyén megszeresse önmagának ezt a bukott aspektusát.


Ami elesett, az mindig felemelhető. Ami elveszett, az mindig megtalálható, és ami lehetetlennek tűnik, az mindig lehetséges. Csak meg kell változtatnotok a világra való tekintéseteket ahhoz, hogy minden megváltozzon, és ezt a folyamatot azzal kezdhetitek, hogy megváltoztatjátok a saját magatokra és mindenki másra való tekintéseteket, aki az életetekben van. Amitől féltek, amit gyűlöltök, és amit elítéltek, az ragasztóként tapad rátok, amit pedig szerettek, az kitágul. Amit szerettek, az több lehetőséget ad arra, hogy megismerjétek önmagatokat. Lehetőséget ad arra, hogy szárnyaljatok, hogy megtaláljátok önmagatok új aspektusait, hogy megnyilvánuljatok, és hogy örömben éljetek.


Ezért most arra hívnak benneteket, hogy arra összpontosítsatok, amit szerettek, ahelyett, hogy azt próbálnátok legyőzni, amitől féltek vagy amit gyűlöltök. És amikor igazán megértitek, hogy minden ítélkezés az én megítélése, akkor nem fogjátok többé ezt tenni. Mindannyian ott vagytok, hogy együtt gyógyuljatok, és ott vagytok, hogy megbocsássatok egymásnak. Meg fogjátok tapasztalni, hogy ha elengeditek a neheztelés terhét, az nagyon sok szempontból felszabadít titeket. Amikor nem gyarapodik és szárnyal az életetek, mindig ti vagytok az ok. Nem hibáztathattok egy sötét összeesküvést a tudatosságotok evolúciójának ezen a pontján. Egyszerűen csak felelősséget kell vállalnotok azért, amit ti teremtetek, hogy túlléphessetek rajta.


Mindannyian képesek vagytok sokkal többé válni, de először is el kell ismernetek, hogy kik voltatok és hogy kinek választjátok magatokat ebben a pillanatban. Csak ezután lesztek képesek meglátni, hogy mit kell megbocsátanotok magatokban. A belülről kifelé való munka az út, amellyel a legnagyobb változásokat hozhatjátok létre az életetekben, és ez az út a világ megváltoztatásának az útja. Megtehetitek ezt a nehezebb úton is; járhattok aláírásgyűjtésre egy petícióhoz, vagy megpróbálhattok valamit szavazásra bocsátani, vagy létrehozhattok egy weboldalt, ahol csak arra mutattok rá, hogy mi a baj a világgal, és kik az igazi gonosztevők. Vagy megkönnyíthetitek magatoknak a dolgot, és egyszerűen csak magatokba nézhettek.


Annyi mindent kell éreznetek, annyi mindenre kell emlékeznetek, és annyi minden van, amivé válhattok, és mi csak azt szeretnénk, ha a legegyenesebb utat választanátok, mert minden mindig visszavezet benneteket önmagatokhoz, mert ti vagytok minden, és minden vagytok. És mi is mindig erőt akarunk adni nektek, ezért nem összpontosítjuk a figyelmünket azokra, akik gonosz dolgokat művelnek a világotokban, és nem kínálunk nektek összeesküvés-elméleteket, amelyek nagyon szórakoztatóak az elméteknek, de kimerítik az energiátokat és csökkentik a rezgéseteket.


Mi csak azért vagyunk itt, hogy felajánljuk nektek a királyság kulcsait, és aztán rátok bízzuk, hogy eldöntsétek, melyik utat választjátok. Mi is ugyanúgy érdekeltek vagyunk abban, mint ti, hogy a leggyorsabb utat válasszátok ahhoz, hogy ebben az életben a felsőbb énetekké váljatok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page