top of page

Természetellenes 7 jehovai pecsét és negatív implantátum eltávolítás

Ezeknek a J-pecséteknek az eltávolítása a legfontosabb dolog, amit az ember ebben a pillanatban megtehet önmagáért!!!

A kezelés előnyei és hatásai:

- Eredeti Isteni Lélekminta (Divine Soul Blueprint) helyreállítása

- jobb kapcsolat a Felsőbb Énnel

- segíti a DNS aktiválási folyamatot

- sokkal több intuíciót kapsz a Felsőbb Énedtől, és elkezdheted a szabad akaratoddal kapcsolatos döntéseidet a Felsőbb Éneddel összhangban meghozni

- helyreállíthatjuk a szerves lenyomatunkat az optimális egészség és jólét érdekében

- helyreáll a természetes fény, nem csak nekünk, hanem a Föld kristályrácsának is

- evolúció a szeretet frekvenciái és a magasabb dimenziók felé

- több pszichikai képességet észlelünk

- magasabb állapotok elérése, mint például a boldogság és a feltétel nélküli szeretet.

- a hát-, nyak- és térdproblémák megszűnnek.

- jobban lélegezhetünk

- jobb keringés


A J-pecséteket (Jehovai pecsétek) Halálpecsétként is emlegetik, és bolygószinten helyezkednek el. Körülbelül 200 000 évvel ezelőtt kerültek a Föld rácshálójába, és minden ember, aki megszületik, a 7 pecsétet a saját energetikai rácshálójában hordozza. Különösen fontos, hogy ezt a 7 pecsétet eltávolítsuk, hogy helyreállítsuk szerves lenyomatunkat az optimális egészség és jólét érdekében. Minden lény rendelkezik ezekkel a pecsétekkel. Mivel a Föld és a mi testünk energetikailag ugyanúgy épül fel, és bizonyos energetikai kapcsolatokon osztoznak, a születésünkkor örököljük ezeket a jehovai pecséteket. Ezek a test bal oldalán helyezkednek el. A J-pecsétek eltávolítása egy távgyógyító kezelés, ahol eltávolítjuk a 7 természetellenes J-pecsétet. Ezek a pecsétek a megfelelő helyükön betegséget manifesztálhatnak. A kezelés utáni gyakori tapasztalatok a jobb légzés képessége, a hát-, nyak- és térdproblémák feloldódnak, jobb kapcsolat a Felsőbb Énnel és több pszichikus képességet észlelünk, jobb keringés, és a magasabb állapotok elérésének képessége, mint például a boldogság és a feltétel nélküli szeretet.


Ezek a munkamenetek nagyon fontosak most, és nagyon fontosak a DNS aktiválási folyamat szempontjából. A pecsétek gátként működnek, hogy a sötétséget, a félelmet, a kétségbeesést a Földön belül tartsák... káoszt teremtve az emberi szívben és elmében, valamint sok pusztító katasztrófát ezen a bolygón. Amikor a pecsétek eltávolításra kerülnek a fizikai testünkből, a természetes fény helyreáll, nem csak bennünket, hanem a Föld Kristályrácsát is, lehetővé téve minden Csillagkapu teljes működését, valamint a valódi felszabadulást a sötét külső erők alól.

Minden egyes J-pecsét eltávolítási ülés során számos más természetellenes pecsétet és implantátumot is eltávolítunk. Ezek befolyásolják a Felsőbb Éneddel való kommunikáció képességét, és blokkolják a 4. DNS-szál természetes aktiválódását, és így akadályozzák a személyt abban, hogy a szeretet és a magasabb dimenziók frekvenciái felé fejlődjön.


Hol találhatók a J-pecsétek és mikor kezdtek el kinyílni?

J-pecsét 1 - a koponya tetején (2001. május)

J-pecsét 2 - Szív, bal tüdő, bal térd hátsó része (2001. május)

J-pecsét 3 - tobozmirigy (2001. július)

J-pecsét 4 - Nyak bal oldala és nyirokrendszer (2002. január)

J-pecsét 5 - bal hátsó comb és fenék (2002. január)

J-pecsét 6 - Alta major (ahol a koponya a gerincoszlop tetején nyugszik), hipotalamusz és a bal váll felső része (2002. szeptember)

J-pecsét 7. - Aorta artéria nyak bal oldala (2002. szeptember)


A J-pecsétek hatásai 3 és 12 hónappal a J-pecsét megnyílása után jelentkeztek. Ha tehát az elmúlt években problémái voltak ezeken a területeken, az a J-pecsétekkel lehet összefüggésben.


A J-pecséteken kívül vannak más implantátumok és pecsétek is, amelyek hatással vannak az Ön DNS-sablonjára. Ezek a pecsétek és energetikai implantátumok közé tartoznak a Metatronikus implantátumok, a Templomos Pecsét, a Templomos Axion Pecsét, a Sejthalál Programok (Apoptózis), a Töviskorona, az Avalon Pecsét, a KEE-k - Karmikus Elszigetelő Egységek, a Zéta Pecsét és a Bábel Tornya Pecsét is.


Metatronikus implantátumok - A Metatronikus implantátumok egy sor olyan implantátum, amelyet az aktiváló DNS sablon gyors visszafordítására terveztek. Ez a fordított árnyéktest, szemben a felemelkedő, fejlődő 12 dimenziós testtel.


Templompecsétek - A Templompecsétek az idők során genetikailag öröklődtek, és most a népesség többségét érintik, lehetetlenné téve a fizikai felemelkedést. A Templomos Pecsét magában foglalta a DNS 2. szálának 6. bázistónusának, a 4. szál 6. nyitóhangjának és az 5. szál 12. nyitóhangjának eltávolítását, ami hatalmas torzulásokat hozott létre az asztrális, mentális és érzelmi testekben, a 3D időciklusokba zárva a tudatot. Ahhoz, hogy a biológiai átalakulás (felemelkedés) megtörténhessen, a 12 mágneses alaphangot a 12 elektromos felhanggal (a mágneses a Nőies energiát, az Elektromos pedig a Férfias energiát képviseli) kell összefonnunk minden egyes DNS szálon belül, amely megfelel annak a dimenziós frekvenciának, amelyben élünk, és ez a fizikai forma "felemelkedését" eredményezi, hogy aztán a következő harmóniában újra megjelenjen. Ha a DNS bázismágneses és elektromos felhangjainak töredékei hiányoznak, akkor ez nem lehetséges.


Templomos-Axion Pecsét - A hetedik dimenziós Templomos-Axion Pecsét az 1. DNS-szál 6. bázistónusának, az 5. DNS-szál 6. bázistónusának és a 6. DNS-szál 6. bázistónusának eltávolításával járt. A genetikai kódok e torzulásai következtében az emberek nem képesek megfelelően összeállítani a DNS-üket, hogy "kvalifikálják" magukat a következő harmonikus univerzumba. Ez az egyik oka annak, hogy oly sok ember "nem ébred fel" ebben a felemelkedési ciklusban. Azok az emberek, akiknek ezeket a pecséteket energetikailag eltávolították, elkezdhetik gyorsan integrálni a magasabb harmóniák magasabb dimenziós frekvenciáit, hogy felkészüljenek a biológiai transzmutációra és a felemelkedésre ebben a jelenlegi felemelkedési ciklusban.


Sejtpusztulási programok - Ez az apoptózis, vagy amit a tudomány úgy nevez, hogy a sejtek öngyilkosságot követnek el, és a telomerek megrövidülnek. A tudomány úgy véli, hogy az apoptózis normális, azonban az Isteni Forrás soha nem akarta, hogy meghaljunk és reinkarnálódjunk. A Sejthalál Programok lerövidítették az emberiség élettartamát, hogy újraszületésünk folytatása érdekében.


Töviskorona - A Töviskorona egy olyan energetikai konfiguráció a fej felett, amely eltorzítja a természetes energetikai keringési rendszert, és blokkolja az ősi életerő áramlások befogadását a Felsőbb Identitásodból, amely átfogja a 4-15 dimenziós énedet.

A keresztre feszítés az emberiség energetikai keresztre feszítése volt. A Töviskorona megzavarja az Univerzális áramlatokat és megakadályozza annak folyamatos áramlását a magasabb tudatosság kapuján (csakráin) keresztül, megrekesztve bennünket a harmadik dimenziós frekvencia kerítésében.

Az Avalon pecsét implantátum egy torzulás a 11,5 dimenzióban, a Kathara központ 12-ben, ami a fej feletti 10-es csakrát és a lábak alatti 12-es csakrát érinti, a 12-es aurikus szint 12-es csakráját, ami a Nirvánikus Krisztusi Avatár testére hat. Ez 2002. március 23-án aktiválódott.


Zéta Pecsét - Mindenki rendelkezik a Zéta Pecséttel az energetikai fiziológiájában. Ez a genetikai manipuláció a 4. DNS-szál 2. alaphangjának és második és harmadik felhangjának eltávolításával járt, ami egy rejtett frekvencia kerítést hozott létre a Földön. Ennek az lett az eredménye, hogy az emberek nem tudtak hozzáférni a lélek identitásukhoz, a Felsőbb Énjükhöz - az intuitív testükhöz, ami egyébként arra szolgálna, hogy az életükben a döntések kedvezőbb útjára terelje őket. Ez az egyik fő oka annak is, hogy az emberek nem "ébrednek fel" és nem ismerik fel, hogy mi történik most a Földön. Ennek a zavarásnak az eredményeként az alvó tömegek folytatják az életüket, teljesen tudatlanul a körülöttük kibontakozó kozmikus eseményekről, mivel a harmadik dimenziós valóságmezőkön belül maradnak.

A Zéta Pecsét a 4 DNS-szálban található, ami blokkolja az ember képességét, hogy a feltétel nélküli önszeretet, a minden-szeretet és a magasabb dimenziók frekvenciái felé fejlődjön. Az 5 DNS-szál blokkolja az alacsonyabb DNS-szálak bármelyikéhez való csatlakozást. Ez egy frekvencia kerítés. Minden Kr.u. 1748 óta született lénynek megvan ez a Zéta-pecsét torzulás. A Zéta pecsét torzulása gátat teremtett az asztrális tudatosság, az asztrális utazás, a tudatos álmodás, a testen kívüli élmények, az intuitív ajándékok megtapasztalásában, és nehézséget okoz az álmokra való emlékezésben.


Bábel tornyának pecsétje - Kr. e. 3470-ben a megszálló fajok a Föld mágneses rácsainak átmeneti összeomlását okozták azzal a szándékkal, hogy a Föld bolygópajzsát fordított sorrendbe állítsák. Ez mutációt okozott az emberi DNS-sablonban. A DNS sablon mutációi blokkolták a természetes kundalini áramlást a testben, ami működési zavarokat okozott a tobozmirigyben, a talamuszban, a hipotalamuszban és a pajzsmirigyben, ami az emberi élettartam megrövidüléséhez vezetett, blokkolta a magasabb érzékszervi érzékelést, és a faji emlékezet elvesztését és az eredeti nyelvi mintáink összekuszálódását okozta, amelyek a DNS sablon Tűzbetű szekvenciájára épülnek. Fajunk azóta amnéziás és fiatalon haldoklik. Ezt a történelmi eseményt a bibliai Bábel tornya történetként jegyezték fel.

A Bábel tornyának pecsétjének megtisztítása aktiválja a kundalinit és a magasabb érzékszervi érzékelést.


KEE-k - Karmikus Elszigetelő Egységek - Ez több, mint egy implantátum, ez egy befogadó eszköz... az érzékelésedet befolyásolták, hogy elhidd, hogy van karmád, és elkezded gyűjteni azt. A karma típusa, amit gyűjtesz, nem igazán a tiéd, mivel ezeken a KEE -ken keresztül a kerékhez vagy kötve, hogy megtapasztald a karmát, és hogy valóban megtapasztald, hogy ember vagy, tehát mint minden ebben az univerzumban, ez is érzékelés kérdése. Egyrészt képtelenek vagyunk a fátylon túlra látni, másrészt, pontosan ez a végső elképzelés/terv, hogy ne legyünk képesek a fátylon túlra látni, hogy teljesen belemerüljünk ebbe a földi életbe, majd egy adott pillanatban felébredjünk, és eltávolodjunk ebből az észlelésből. Hogy valójában ne szerezzük meg ezt a karmát, a KEE -kkel vagyunk megjelölve. Alapvetően ez ugyanaz, mintha valami felszerelést vennél fel, azonban mindkét félnek hasznot kell húznia ebből. Ha van KEE -d, akkor képes vagy itt lenni és megtapasztalni a karmát, közben pedig táplálod a "sötét oldalt", táplálod a mátrixot a hiteddel és az energiáiddal, ami lehetővé teszi a "sötét" oldal számára, hogy hasznot húzzon belőle. Másrészt valójában nem ragadtál bele a kerékbe, amiből kicsit bonyolultabb kiszállni. Ezért, mint láthatod, ez egyszerre jó és rossz. Amint azonban eltávolodtál, az történik, hogy eltávolodsz a mátrixból. Hogy ez azt jelenti -e, hogy eltűnsz a föld színéről? Egyáltalán nem. Ez azt jelenti, hogy egyszerűen képesek vagytok a fátylon túlra LÁTNI, nem tápláljátok többé a "sötét" oldalt, és nem tápláljátok a mátrixot, ahogy a "sötét" oldal akarta, hogy tápláljátok. Képesek vagytok ezután szabadon mozogni a világok között, mögé látni, mögé gondolkodni, és a gondolkodásotokon keresztül, a szeretet és a fény újonnan megszerzett igazság energiáján keresztül képesek vagytok egy új valóságot a létezésbe szőni, ezáltal segítve a szeretet új mátrixának felépítését, vagy annak hiányát. Ezután már csak rajtatok múlik. Mindeközben olyan hihetetlenül hatalmassá váltok, amilyenek valójában vagytok. Képesek vagytok társ-teremteni egy általatok választott valóságot.


Más implantátumok eltávolítása:

Arrchon genetikusan megtervezett entitások vagy elnyomó paraziták (SPE-k), mellkas/szív béklyó, Dodekaéder elmekontroll béklyó, Fleur de lis ereklyék, torz DNS magkód ereklyék, illuminati és hüllő implantátumok, vámpír és ragadozó implantátumok, torzított ívkódok, Vesica Pisces implantátum, Napkereszt, tenyésztő implantátumok, ragadozó implantátumok, fordított polaritás, nemek felosztása, genetikai kísérletek, stb...és még sok sok más...


Összefoglalva tehát, mivel az emberiség elszakadt az eredeti isteni sablonjától, a többségünknek fogalma sincs arról, hogy miért vagyunk itt, mi a célunk, mivel nincs útmutatásunk a Magasságbeliektől, így alapvetően elveszettek vagyunk, céltalanul járkálunk, csak azért, hogy fiatalon meghaljunk, majd visszatérjünk és újra kezdjük az egészet, pedig a biológiai halál NEM természetes az Angyali Emberi DNS vagy Indigó DNS sablonjaink számára. Biológiai felemelkedésre vagyunk hivatottak, ami a fény bevonzását jelenti, hogy a testet fénnyé alakítsuk át. Nem arra terveztek minket, hogy itt ragadjunk a harmadik dimenziós valóságban.


J-pecsét eltávolító ülés:

A J-pecsét eltávolító ülés során nyugodt, befogadó állapotban lehetsz, mindenféle zavaró tényező nélkül, és arra összpontosíthatod a szándékodat, hogy eltávolítsd ezeket a J-pecséteket és mindent, ami hozzájuk kapcsolódik a testedből. Az ülés körülbelül 45 percig fog tartani, attól függően, hogy mennyi ellenállással találkozunk. A kezelés végén némileg másképp kell érezned magad, bár a legtöbb ember nehezen tudja ezt szavakba önteni. Ez azért van, mert az energetikai keringési rendszered sok ezer év óta először fog az Eredeti Isteni Tervrajzod szerint működni, ezért kell egy kis idő, amíg a változások integrálódnak, és az ember hozzászokik ehhez.

A kezelés egyik legfontosabb előnye a megnövekedett pszichikai képességek, amelyek a tobozmirigyben lévő J-pecsét 3 eltávolításából adódnak. Tehát nagyon nyugodt tudatállapotokban, mint például a théta, észre kell venned, hogy sokkal több intuíciót kapsz a Felsőbb Énedtől, és elkezdheted a szabad akaratoddal kapcsolatos döntéseidet ennek megfelelően meghozni. Továbbá, a legtöbb ember, akinek fizikai panaszai vannak a J-pecsétek területén, elkezdi látni, hogy ezek fokozatosan, vagy néha spontán módon eltűnnek a kezelés után. Ha problémáid vannak ezeken a területeken a tested bal oldalán, állítsd be azt a szándékodat, hogy ezektől is megszabadulj a foglalkozás alatt, és mi együtt fogunk dolgozni a Felsőbb Éneddel, hogy ezt véghezvigyük.


A kezelés után, kérjük, igyál sok vizet, és figyelj arra, hogy a tested mit kér a tápanyagok tekintetében. Ezeknek a J-pecséteknek az eltávolítása a legfontosabb dolog, amit az ember ebben a pillanatban megtehet.


- A  J-pecsét eltávolítást az  életben csak egyszer kell elvégezni

- A  J-pecsét eltávolítása nagyon fiatal gyermekek esetében is elvégezhető, hogy a legjobb döntéseket hozhassák az életükben, akadályoztatás nélkül

- Állatok számára is elvégezhető

- A kezelés kb 40 percet vesz igénybe, és ONLINE formában (messenger, skype, stb) végzem.  


Jelentkezz még ma konzultációra!

Magyarországon először, csak nálam! 

Ár: 15 000,- Ft 

bottom of page