top of page
Keresés

Új portálok nyílnak meg az átmenet befejezéséhez

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon is elérhetőek vagyunk mindannyiótok számára, bármely nap bármely időpontjában. Nagyon szeretjük az emberiséget, és mindannyiótokat egyénként is szeretünk, és ezért vagyunk ennyire elérhetőek számotokra. Keressük a lehetőségeket, hogy megmutassuk nektek ezt a szeretetet, és mindannyiótoknak lehetősége van arra, hogy többet kapjatok abból, amit fel tudunk ajánlani az elkövetkező hetekben és hónapokban, mert új portálok nyílnak meg az égboltotokon, amelyek szállítórendszerek a magasabb frekvenciájú energiák számára az egész univerzumból.


Az emberiséget mindig magas frekvenciájú, pozitív energiákkal bombázzák, de mindig van hely még többnek is. Ezt fedeztük fel mi is, az összes többi segítővel együtt, akik a magasabb birodalmakban vannak, és tudjuk, hogy mindenkit és mindent átalakít a fény. És azt is tudjuk, hogy titeket a szeretet alakít át.


Amikor magasabb frekvenciával bombázunk benneteket, minden lény számára nehezebbé válik az alacsonyabb frekvencia fenntartása. Ez nehezebb munka. Az is könnyebb számotokra most, mint valaha is volt, hogy felismerjétek, mikor vagytok létezésetek egy alacsonyabb rezgésű pillanatában. Nem tehettek mást, minthogy észreveszitek, mert a negativitás egyre hangosabb és hangosabb lesz a fejetekben vagy a testetekben. Teljesebben érzitek az érzéseiteket, és ez szükséges ahhoz, hogy azzá váljatok, akivé rendeltetésetek szerint válnotok kell.


Mi és a hozzánk hasonló segítők tehát csak noszogatunk titeket. Látjuk, hogy milyen sürgős a helyzet a Földön ebben az időben, és tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a következő tudatossági váltások a kollektívátokban megtörténjenek. Mint mindig, ez a felébredt kollektívával kezdődik, mivel ti vagytok azok, akik megkapjátok ezeket az üzeneteket, és ti vagytok azok, akik rutinszerűen megnyitjátok magatokat ezeknek az energiáknak. Ti vagytok azok, akik többet akarnak és többet várnak az élettől és az emberiségtől. Itt az ideje, hogy mindannyian ötödik dimenziós módon éljetek, és a lassú tempó, amivel eddig mozogtatok, tovább fog gyorsulni, ahogy a dolgok a Földön egyre intenzívebbé és zavarosabbá válnak az emberek számára.


Látjuk, hogy mennyi egyén van odakint, aki az elméjét használva próbál mindent kitalálni, és látjuk, hogy milyen sokan vágják el magukat azoktól az energiáktól, amelyek a rendelkezésükre állnak ebben a folyamatban. Ha azt hiszitek, hogy már mindent kitaláltatok, bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy nem, és bízzatok bennünk akkor is, amikor azt mondjuk, hogy soha nem az volt a célotok, hogy mindent kitaláljatok, amikor ide inkarnálódtatok. Mindig is az volt a célotok, hogy átalakuljatok azzá, aki valójában a lényetek mélyén vagytok, és ehhez el kell engednetek azt az elképzelést, hogy mindent irányíthattok, beleértve mások hiedelmeit is. Át kell adnotok magatokat ezeknek az energiáknak, meg kell nyílnotok előttük, és hagynotok kell magatokat kibontakozni és kivirágozni, mert itt az ideje, hogy mindannyian elvezessétek az emberiséget a tudatossági váltás befejezéséhez, és soha nem kaptatok még akkora támogatást, mint most, és ez a támogatás csak tovább fog erősödni és erősödni intenzitásban, erőben és hatalomban, ahogy haladtok előre a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page