top of page
Keresés

Új információk, letöltések és ötletek elérése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan figyeltük, ahogyan mindannyian hozzáfértek az információcsomagokhoz, a letöltésekhez, amelyek a magasabb elmétektől, a vezetőitektől és más, hozzánk hasonló, magasabb dimenziókban lévő lényektől érkeznek hozzátok. Gyógyító energiákat kaptok, de megkapjátok a sablonokat is, a struktúrákat, amelyeken keresztül az új társadalmatok felépül. És csak néhányan kelletek, akik képesek vagytok befogadni és lefordítani az energetikai letöltéseket ötletekre, hogy valódi változás jöjjön létre ott a Földön.


Ti vagytok a változáshozók, az úttörők és a fénymunkások, akik el tudtok képzelni egy olyan társadalmat, ahol mindenkinek van elég, ahol igazságosan bánnak vele, és ahol béke van az egész bolygón. És így nektek kell lennetek azoknak, akik elviszik ezeket az új ötleteket, ezeket az új paradigmákat a kollektíva többi részéhez.


Most nincs itt az ideje, hogy ujjal mutogassatok arra, hogy ki miért felelős, és ki mit csinál a színfalak mögött. Hanem inkább most van itt az ideje, hogy kinyissátok a kezeteket, a tenyereteket, a koronacsakrátokat, mert annyi mindent kaphattok a magasabb birodalmaktól, ami segíteni fog nektek megteremteni azt a társadalmat, amelynek mindig is részesei akartatok lenni.


És mindannyian, akiknek a szívében empátia és együttérzés van, több mint képzettek vagytok arra, hogy felépítsétek a struktúrákat, a rendszereket, a paradigmákat a következő valósághoz, amelyben lakni akartok, és amelybe mindenki mást is magatokkal akartok vinni. Amikor ezt igazán megértitek, és elengeditek az érzéseket, hogy nem vagytok elég jók, akkor vezethetitek az emberiséget az új korba, az új tudatosságba, az időbe, amire mindannyian vártatok.


Mi pedig itt leszünk, hogy támogassunk, szurkoljunk nektek, és megadjuk mindazt, amire szükségetek van ahhoz, hogy azzá az erővé váljatok, amivel számolni kell, amik ti, mint a felébredt kollektíva valóban vagytok. Megvan bennetek, amire szükségetek van, és most itt az idő. Nem vagyunk egyedül azzal, hogy hiszünk bennetek, és nem vagyunk egyedül azzal, hogy izgatottan várjuk, mit fogtok létrehozni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page