top of page
Keresés

Új gyógyító energiák a Plejádiaktól és a Szíriusziaktól

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, ahogyan érzékeljük, hogy mindannyian kihasználjátok a lehetőségeket az életetekben, hogy mélyebbre és tovább menjetek a spirituális fejlődésetekben. Tudjuk, hogy annyi mindenen mentetek keresztül az utóbbi időben, és az emberiség szelleme tovább fejlődik a tudatosságában, annak ellenére, hogy annyi szomorúság és harag ér benneteket, valamint ott a félelem, ami oly sokak életében eluralkodott ott a Földön. Ilyenkor elgondolkodunk azon, hogyan tudnánk segíteni, mert annyi segítségre van szükség ott a Földön, és statisztikailag nézve, az emberek azon százalékos aránya, akik fentről keresik a segítséget, és aztán sorba is állnak érte, igen csekély.


Mindannyian megértitek, hogy bármiből meg lehet gyógyulni, fizikailag és érzelmileg is, és ez rendkívül hasznos a kollektív tudatosság számára. Megértitek a kapcsolat és az összehangolódás erejét is, és amikor válságban vagytok, mint ahogyan már sokszor voltatok válságban a Földön, azok közületek, akik értik, hogyan kell összehangolni a csakráikat és hogyan kell összehangolódni a Forrással, igazán sokat tesznek embertársaikért. A felébredt kollektíva körében új gyógyítási módok jönnek létre a világjárványra és a vírusra válaszul.


Azok közületek, akik megértik, hogy a ti szerepetek a gyógyítás, soha nem hátrálnak meg. Ehelyett azt keresitek, ami újonnan elérhető számotokra, és hozzá is fértek. Felhasználjátok a felülről érkező energiákat, és szinergiába hozzátok azokat az energiákat azokkal, amelyekkel már jó ideje együtt dolgoztok, és a következő dolog, amire emlékeztek, hogy még erősebb gyógyítók vagytok, mint amilyenek azelőtt voltatok, mielőtt ez az egész elkezdődött. Ez az egyik módja annak, hogy megtaláljátok a jó oldalát.


Ismerjétek fel, hogy a felébredt kollektívában sokakhoz beszélünk, akik időt szántak arra, hogy megnyíljanak és befogadjanak, és azt is látjuk, hogy minden képességeteket és készségeteket, minden adottságotokat felhasználjátok, hogy új gyógyítási módokat hozzatok létre. Ez a Földön a nagy szükség ideje, és akár jönnek hozzátok emberek gyógyulásért, akár nem, gyógyító energiákat küldhettek a kollektívába. Ezeket vagy elfogadják, vagy elutasítják, de soha nem történik semmi baj, és soha senki szabad akaratát nem tapossátok sárba.


Az emberek bolygótok minden tájáról segítséget és gyógyulást kérnek, és a válasz ezekre a kérésekre közeleg. Mi gyógyító energiákat biztosítunk, ahogyan a plejádiak, a szíriusziak és még sokan mások is. De nem mindenki képes megnyílni, hogy megkapja azt, amit kért, és itt léptek közbe ti. Ti lépjetek fel és igazodjatok a gyógyító energiákhoz, amelyek a galaxis minden részéből érkeznek. Ezeket az energiákat lehorgonyozzátok, majd szétosztjátok, mert szolgálatkész lények vagytok, és azért vagytok ott, hogy egy összezavarodott, félő, szomorú és gyakran dühös emberi kollektívát szolgáljatok.


Szeretnénk mindannyiótokat megdicsérni a szolgálatotokért, és tudatni veletek, hogy most még több segítség érkezik, és mindig is érkezni fog hozzátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page