top of page
Keresés

Így változtatod meg a tudatosságodat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



El fogjuk engedni azt, ami energetikailag nyomaszt bennünket, hogy felemelkedhessünk a tizedik dimenzióba, ahol tágasabbak leszünk, és ahol a jelenleginél is jobban megismerjük magunkat, mint Forrásenergiát. Az a súly, ami lefog benneteket, ami megakadályozza, hogy most egy magasabb dimenziós állapotban legyetek, az a nehézkességetek, amit akkor éreztek, amikor egy bizonyos módon fókuszáltok.


Nem csak olyan terhetek van, amit előző életetekből hoztok be, vagy a jelenlegi életetek múltjából: abban a pillanatban, amikor egy bizonyos álláspontot választotok, terhet, nehézséget, blokkokat és így tovább, teremtetek. Amikor azt választjátok, hogy ítélkeztek, hogy ellenálltok, hogy nehezteltek valaki mással vagy egy egész embercsoporttal szemben. Abban a pillanatban saját magatokat terhelitek meg. Tudattalanul megakadályozzátok magatokat abban, hogy felemelkedjetek, hogy több legyetek abból, akik valójában vagytok.


Számos ok, amiért ezeket a dolgokat teszitek, a túléléssel megszállott egótokból ered. Az egótok azt gondolja, hogy határokat kell teremtenetek, falakat, börtönöket kell létrehoznotok, hogy távol tartsátok magatokat attól, ami rossz vagy káros, ami a puszta léteteket, vagy legalábbis a megélhetéseteket fenyegeti. És így ennek az utazásnak egy része arra irányul, hogy enyhítsétek az egótok rémületének és rettegésének érzését attól, hogy mi történhet újra, vagy mi történhet az első alkalommal, ha nem irányítotok mindent az életetekben a dolgok elhatárolásának ezen folyamatán keresztül.


Nem kell elkerülnötök semmit és senkit ahhoz, hogy megteremtsétek azt a valóságot, amit meg akartok teremteni. Ha valaki vagy valami nem kívánt dolog felbukkan a tapasztalatotokban, fogadjátok el. Tudjátok, hogy okkal vannak ott. Tudjátok, hogy az esemény vagy a körülmény azért történt, hogy lehetőséget adjon nektek a növekedésre, a terjeszkedésre, a fejlődésre, hogy még inkább a valódi énetekké váljatok. Nem kell mindenkit bebörtönöznötök, vagy kizárnotok az életetekből ahhoz, hogy álmaitok szerinti életet élhessetek, ha az a személy olyasvalaki volt, aki megbántott titeket, vagy olyasvalaki, akiről úgy érzitek, hogy bántani tudna titeket.


Átadjátok a hatalmatokat, amikor ezek szerint az egoista fogalmak és elképzelések szerint élitek az életeteket. A legjobb, ha elengeditek; engedjétek el az ítélkezéseteket. Engedjétek el a nehezteléseteket. Engedjétek el a negatív érzelmeiteket azáltal, hogy elfogadjátok őket. Ez paradoxnak tűnik, de így működik. Át kell ölelnetek mindezt ahhoz, hogy túlléphessetek rajta. Mindent meg kell tapasztalnotok, hogy továbbléphessetek a következő szintre ebben a játékban, amit magatokkal játszotok. Ne tegyétek egyre kisebbé és kisebbé az életeteket, csak azért, mert az egótok meggyőzött benneteket arról, hogy ez szükséges ahhoz, hogy egyáltalán élhessetek, vagy ahhoz, hogy úgy éljetek, ahogyan szeretnétek élni.


Ne feledjétek, hogy azért vagytok, hogy az egész emberiséget szolgáljátok, és ezt csak akkor tudjátok megtenni, ha felismeritek, hogy rajtatok kívül mindenki ti vagytok. És amikor felismeritek, hogy azért vagytok ott, hogy szeretet legyetek, és szeretetet hozzatok mindenkinek és minden helyzetbe, akkor növekedtek, akkor tágultok ki. Ekkor könnyítetek a terheken, mert a kettőt nem tudjátok egyszerre megtartani. Nem tarthatjátok egyszerre a szeretetet és az ítélkezést. Vagy az egyiket, vagy a másikat választod, és amikor a szeretetet választjátok, akkor a fényt választjátok. A könnyebbséget választjátok. Azt választjátok, hogy könnyítetek a terheiteken, és azt választjátok, hogy egyre magasabbra és magasabbra mentek, mint ahol eddig voltatok, és erről szól ez az utazás.


Tehát kérlek, emlékezzetek erre, és hangolódjatok rá, hogy mit éreztek, amikor fókuszáltok. Könnyebbnek érzitek magatokat, vagy nehezebbnek? Ha könnyebbnek érzitek magatokat, akkor olyan módon fókuszáltok, ami titeket szolgál, ha pedig nehezebbnek, akkor olyan módon fókuszáltok, ami csapdában tart benneteket. Nem akarjátok ugyanazokat a forgatókönyveket újra és újra megismételni, ezért nektek kell azzá az aspektussá válnotok, ami változik. És amikor ezt megteszitek, akkor minden rajtatok kívüli meg tud változni, és elkezdhetitek jobban érezni magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page