top of page
Keresés

Így legyél spirituális

A 9.D Arktúriszi Tanács üzenete, Daniel Scranton csatornázása


Üdvözlet. Mi vagyunk az Arktúriszi Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Kiterjesztettük magunkat mindenkire, hogy szólhassunk hozzátok és mindenkire, aki lelki útmutatást és segítséget keres növekedésében és fejlődésében. Egyáltalán nem sértődünk meg azokon, akiket nem érdekel az, amit kínálunk. Nem érdekel, hogy az emberek egyetértenek-e azzal, amit meg kell osztanunk ezen a csatornán keresztül. Nem követőket és hívőket keresünk. Egyszerűen felajánljuk segítségünket.


Ez a módja annak, hogy útmutatást nyújtsunk másoknak, ajánljuk azoknak, akiket érdekel a szolgálat, és tudjuk, hogy sokan vannak, akik új, más és jobb utakat keresnek, hogy szolgálatot nyújtsanak. Nem akarjatok kimenni a világba, és megtéríteni az embereket, azt keresvén hogy egyetértsenek veletek. Ehelyett tiszteljétek a létező sokszínűséget, és legyetek tudtaában, hogy lesz idő, amikor többen rezonálnak majd arra, amiben hisztek, mint mondjuk valamelyik ősi vallásra, amelyet évezredek óta gyakorolnak. Ennek oka van. Ideje fejlődni. Itt az ideje, hogy váljatok önmagatok új verziójáva, kollektív tudatként és egyénileg egyaránt.


Tehát a régi hiedelmek elengedése és az egyetemes igazságok felébresztése egészen természetes. Nem kell senkinek nyomnod, mert ébresztő élményeik lesznek, és akkor majd keresni fognak téged. És amikor először találkoztok valakivel, aki spirituális úton halad, akkor számíthattok arra is, hogy különböző perspektívákkal rendelkezik. Számíthattok rá, hogy a spirituális felfogásotokhoz neki más lesz a megközelítése. Ezt is el kell fogadni. Ez a sokszínűség jó. Nem az egységességre törekszünk. Egyszerűen felajánljuk perspektívánkat és útmutatásunkat, és mindenképpen felajánljuk segítségünket, és nem lenne jó, ha ez a többség által meghatározott szellemiség lenne? Nem lenne jó, ha egy lelkileg felébredt ember egyszerűen olyan ember lenne, akire támaszkodhatsz, ha segítségre van szükséged?


Amikor hozzáfértek ahhoz az igazsághoz, miszerint a világosság és a szeretet végtelen és örök lényei vagytok, amikor egyre inkább megismeritek a Forrásenergiát, és a Forrásenergiát Forrásenergiaként ismeritek el, akkor majd rájöttök, hogy nem szükséges, hogy bárki más egyetértsen veletek. Nem szükséges, hogy a szellemiséged része legyen, hogy másokat is megtéríts. De a legjobb dolog, amit spirituálisan ébren lévő emberként megtehetsz, annak érdekében, hogy megmutasd másoknak mennyire ébren vagy, az az, hogy kedves vagy hozzájuk.


A kedvesség cselekvés közbeni spiritualitás, és minden más csak az, amit abban a pillanatban igaznak hisztek el. Időnként azt fogjátok hinni bizonyos viselkedésekről, gyakorlatokról és így tovább, hogy segítenek nektek a spirituális utatokon, és ezzel nincs semmi baj, de ismerjétek fel, hogy ezeket a dolgokat valószínűelg elhagyjátok majd más dolgok javára hat hónap vagy egy éb múlva. Nem kell ragaszkodni semmilyen gyakorlathoz vagy meggyőződéshez, de a világnak szüksége van arra, hogy több ember legyen kedves egymással.


Ez az a fajta spiritualitás az, amely több embert vonz. Az embereknek tetszik, ha kedves vagy velük, és talán a kedvességed inspirálja őket arra, hogy ők is kedvesek legyenek másokkal szemben. És anélkül, hogy valaha is beszéletetek volna bárkivel a spirituális meggyőződésetekről, ti lehettek talán az első dominó, aki megteremti azt a hatást, amelyet ti akartok megteremteni az emberek életében. És ez értékesebb, mint bármely könyv amit megírhattok vagy bármilyen szeminárium, amelyet taníthattok másoknak. Ha túl tudtok lépni mindezen, és látjátok, hogy mindannyian nagyon hasonló tapasztalatokat éltek meg a Földön, akkor gyakrabban inspirálódtok majd, hogy kedvesek legyetek egymással. És akkor tudni fogjuk, hogy megteremtettük azt a hatást, amelyet szerettünk volna elérni, de ennek ellenére soha nem fogunk ragaszkodni ehhez a vágyhoz.


Mi vagyunk az Arktúriszi Tanács, és élveztük hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page