top of page
Keresés

Érzékenyek, hozzáfértek az ajándékaitokhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mi egy nagyon érzékeny kollektíva vagyunk, és képesek vagyunk érzékelni, hogy mi történik a galaxis minden részén. Kinyújtottuk magunkat, hogy elérjük, ha úgy tetszik, ennek az univerzumunknak több sarkát azzal az érzékenységgel, amivel már rendelkezünk. Azért mondjuk ezt el nektek, mert azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy az érzékenységetek olyasvalami, ami kihívást jelentett számotokra, de egyre jobban tudjátok használni, ahelyett, hogy hagynátok, hogy ez csak valami olyasmi legyen, ami a mindennapi élettapasztalataitok során történik. Más szavakkal, képezhetitek magatokat arra, hogy érzékenyek legyetek arra, amire érzékenyek akartok lenni, és nem kell érzékenynek lennetek arra, ami sok fájdalmat és szenvedést hoz nektek, amit ebben az életben tapasztaltatok az érzékenységetek miatt.


Tudjuk, hogy ez nehéz. Tudjuk, hogy amit mondunk nektek, az olyasmi, amivel nehéz dolgotok lesz, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy már eddig is nehéz dolgotok volt azzal, hogy érzékenyek legyetek ebben az életben, és mégis itt vagytok. Most, hogy ezt inkább eszköznek tekintheted, amit az életedben kell használnod, hatékonyabban tudod használni, hogy segíts magadon és másokon. Például, ha érzékeny vagy más emberek érzelmeire, és találkozol valakivel, aki nehéz időszakon megy keresztül, akkor tudatosíthatod ezt, és tudhatod, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy odalépj ahhoz az emberhez, és megkérdezd, mi van vele. Ha olyan személyről van szó, akit nem ismersz, vagy akivel nem érzed magad kényelmesen, hogy ezt megtedd, akkor tudod, hogy az a személy az, akinek több szeretetre, több gyógyulásra és több tértartásra van szüksége, amit te megtehetsz érte.


Most már tudjuk, hogy sokan közületek belefáradtak már ebbe, hogy kimerültetek ebben, de tudjuk, hogy ez azért van így, mert még nem csiszoltátok ki igazán ezt a képességet, és ez a következő lépés azok számára, akik érzékenyek. A következő lépés az, hogy csiszoljátok a képességeteket, hogy ajándékként és eszközként használjátok, és hogy arra is használjátok, hogy segítsetek magatokon. Tehát amikor besétáltok egy szobába, és az érzékenységeteket arra használjátok, hogy megmondjátok, melyik emberhez közeledjetek, melyiket hagyjátok békén, és így tovább, akkor ez egy olyan eszközzé válik, amit saját magatok számára is használhattok. Amikor az általatok látott, hallott információkkal kapcsolatban használjátok, akkor arra is használhatjátok, hogy eligazítson benneteket abban, hogy az az információ releváns-e számotokra, vagy egyáltalán igaz-e a valóságotokban.


És erre a megkülönböztető képességre most nagyobb szükségetek van, mint valaha, mert rengeteg információ van odakint, és bizonyos információk terjesztése mögött sokféle szándék áll. Tehát az érzékenységetek olyasvalami, ami segít nektek abban is, hogy aztán megteremtsétek a valóságotokat, mert amikor érzékenyek vagytok arra, hogy mi történik az érzelmi központotokban és mi történik másokkal, akkor érzékenyek tudtok lenni a rezgésetekre is, és könnyebben tudtok váltani azzal a tudatossággal, hogy mit éreztek, hol éreztek, és hol tudjátok érezni azt, amit valójában érezni szeretnétek, mert érzékenyek tudtok lenni arra, hogy hol van az örömötök a csakrarendszeretekben, például.


Itt az ideje, hogy azok, akik érzékenyebbek, legyenek ennek a világnak a vezetői, amelyben éltek, és most van itt a legjobb alkalom arra, hogy ezt ajándékként és eszközként kezdjétek el látni, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk. Segítünk azzal, hogy a helyes irányba mutatunk nektek, és eszközöket adunk nektek, hogy jobban használjátok az eszközöket, amelyekkel rendelkeztek, és ezt továbbra is így fogjuk tenni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatteremtést."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page