top of page
Keresés

Ébren vagy? Itt van, hogyan mutasd meg

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Mindig izgatottan várjuk, hogy mit fogtok legközelebb tenni ott a Földön, hogy előmozdítsátok spirituális fejlődéseteket. Természetesen megvan az egyéni ösvényetek, és megvannak az ösvényetek az emberiség kollektívájaként is. Amikor olyan dolgokat láttok a világban, más országokban, más helyeken történni, amelyek látszólag nem érintenek titeket személyesen, tudjátok, hogy ezek az emberi kollektív tudatosságot érintik, és ezért hatással vannak rátok is.

 

Amikor felismeritek, hogy azért vagytok ott, hogy szeretetet sugározzatok, azért vagytok ott, hogy segítsetek és gyógyítsatok, akkor a tudás arról, hogy mi és hol történik, segíthet nektek abban, hogy szereteteteket és gyógyító energiátokat a megfelelő irányba irányítsátok. Tudjátok, hogy például egy újabb háború kitörésekor a békéről kell többet meditálni. Amikor a saját életeteket nézitek, és azt, hogy mi történik benne, vagy mi nem történik meg, amit szeretnétek, hogy megtörténjen, ez is egy módja annak, hogy mélyebbre menjetek a tudatossági szintetekkel, hogy mire van szükségetek, és mire van szükség tőletek.

 

Lehet, hogy más emberek az életetekben olyan módon viselkednek, ami nyugtalanító számotokra, és akkor tudjátok, hogy az így viselkedő személynek vagy személyeknek több felé küldendő szeretetre van szüksége. Egy fel nem dolgozott érzelem, egy fel nem oldott trauma miatt viselkednek így, és amikor ezt így látod, tudod, hogy arra vagy hivatott, hogy felajánld, amire abban a pillanatban szükség van. Máskülönben vagy nem lennének az életedben, vagy boldogan élnének a jelenlétedben.

 

Tudjuk, hogy milyen nagy feladat az életetekben lévő többi embernek és az emberiség többi részének a gondviselőjének lenni, de azt is tudjuk, hogy azok közületek, akik ébren vannak, mindig keresik a lehetőségeket, hogy még több szolgálatot nyújtsanak. Nos, az, hogy többet szolgáljatok, nem feltétlenül jelenti azt, hogy kimentek és alapítványt alapítotok például a bálnák megmentésére. Nem kell azt jelentenie, hogy nemzetközi beszédturnéra mentek, ahol a célotok a felvilágosítás és a felemelés. Ha körbenéztek, hogy mi történik a világotokban és a személyes életetekben, minden lehetőséget megtalálhattok, amit csak akartok, hogy megjelenjetek, hogy szeretetet sugározzatok, hogy gyógyulást és békét küldjetek oda, ahol szükség van rá.

 

Ismétlem, ez nagy feladatnak tűnik, de ha nem lennétek rá képesek, nem választottátok volna, hogy ebben az időben inkarnálódjatok a Földre, és nem ébredtetek volna fel a népesség többsége előtt. A kedvesség, szeretet és együttérzés mennyisége, amit embertársaitok iránt tanúsítotok, meghatározza, hogy mennyire vagytok éberek. Nem arról van szó, hogy mit tudtok intellektuálisan. Nem arról van szó, hogy belső információkkal rendelkeztek-e arról, hogy mi folyik valójában a kormány és a c.b.l csoportok között. Arról van szó, hogy fényként mutatkozzatok meg minden sötétséggel szemben, ami jelenleg a Föld bolygón van. Arról van szó, hogy mit éreztek és mit tesztek azzal kapcsolatban, amit éreztek. Ezért azt javasoljuk, hogy több időt töltsetek azzal, hogy arra koncentráljatok, hogy mit éreztek és arra, hogy mire van szükség a körülöttetek lévő világban. Ez a legjobb módja annak, hogy megismerjétek magatokat, mint a szeretet és a fény lényei, akik valójában vagytok.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page