top of page
Keresés

Ébren lenni egy 3D világban, ami többnyire nem felébredett

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Különösen kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti mindannyian hogyan próbáljátok megtalálni az utatokat egy olyan világban, amely többnyire nem ébredt fel. Látjuk, hogy azok közületek, akik a felébredt kollektívához tartoznak, próbálják kitalálni, hogy hol a helyük a társadalomban. Látjuk, hogy küzdötök azért, hogy megtaláljátok a megélhetésetek módját egy olyan világban, amely többnyire nem támogat benneteket és a hiteteket. Ez egy olyan időszak, amikor a harmadik és az ötödik dimenzió közötti szakadékot kell áthidalnotok, és ez egy hatalmas szakadék. Ezt a szakadékot néhányan közületek évtizedek óta próbálják betölteni, és még mindig ott van, de a szakadék egyre szűkül.


Valójában egyre könnyebbé válik számotokra, hogy megtaláljátok az utatokat, és hogy meg tudjátok tartani a meggyőződéseteket anélkül, hogy nevetségessé válnátok. Most még inkább lehetséges, mint valaha, hogy valamilyen spirituális gyakorlóként keressetek megélhetést. Nos, mi folyamatosan mondjuk nektek, hogy a világ változik és változik a jobb irányba. Folyton azt mondjuk nektek, hogy tömeges ébredések zajlanak az egész bolygón. Folyamatosan mondjuk nektek, hogy milyen hatalmas teremtő lények vagytok, és továbbra is elmondjuk nektek ezeket a dolgokat, mert a mi szemszögünkből nézve igazak.


Ti azonban olyan területen és olyan közeli családdal élhettek, akik mást mondanak. Lehet, hogy azt nézitek, amit a legtöbb televízióban sugároznak, és azt gondoljátok, hogy mi csak vágyálmokat vagy égbe szökő ötleteket kínálunk nektek. De ott van egy szép pont a negyedik dimenzióban, és mi tudjuk, hogy meg tudjátok találni. Tudjuk, hogy lehet egy olyan törzs körülötted, akikkel beszélgethetsz a hitedről, és tudjuk, hogy nem kell beérned a hagyományos, kilenctől ötig tartó vállalati munkával.


De kreatívnak kell lenned. Hinnetek kell magatokban, és hinnetek kell az előttetek álló határtalan lehetőségekben, hogy elkezdhessetek abban az üdvös pontban élni, és hogy áthidalhassátok a szakadékot, és ötödik dimenziósak lehessetek egy olyan világban, amely többnyire a harmadik dimenzióba kapaszkodik. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy próbára tegyétek, amit mondunk, és hogy megtaláljátok a komfortzónátokat, miközben folytatjátok az ötödik dimenzióba vezető utatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page