top of page
Keresés

Áttérés az 5D-be és visszatérés a Forráshoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon eltökéltek vagyunk, hogy elhozzuk nektek mindazt, amire szükségetek van ezeken az üzeneteken keresztül, és amire szükségetek van, az mindig jobb, mint amire vágytok, mert amire szükségetek van, az közelebb visz benneteket a létezés végső céljához, ami a Forráshoz való hazatérés. Mi tudjuk, hogy mire van szükségetek, és a Felsőbb Énetek is tudja. A vezetőitek tudják, hogy mire van szükségetek, és a galaktikus csapatotok is tudja. Az összes Felemelkedett Mester és Arkangyal tudja, hogy mire van szükségetek.


És ahogy megnyitjátok magatokat, hogy befogadjátok, amire szükségetek van és amit kaptok, ez sokkal jobb módja az imádkozásnak, mint egyszerűen könyörögni azért, amit akartok. Megvan a képességetek arra, hogy mindig ráhangolódjatok az energiákra, amiket kaptok, és amikor ezt teszitek, megtapasztalhatjátok a növekedést, ami akkor következik be, amikor apránként emelitek a rezgéseteket, és ennek a növekedésnek a megtapasztalása az, amiről ez az utazás szól. Mindenki kihagyhatná az összes tapasztalatot, és közvetlenül visszatérhetne a Forrásenergiához, de akkor úgyis elölről kezdenétek mindent, mert végső soron mégiscsak a tapasztalatokat akarjátok. Nem akartok gyorsvonattal a célba érni, bármit is gondoljatok időnként, hogy ez a helyzet.


Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok, hogy ott vagytok, és hogy átmenjetek az összes élményen és érzésen, ami végül azt eredményezi, hogy hazatérhettek. De egyelőre fokozatos lépéseket tesztek abba az irányba, amit mi az ötödik dimenziónak nevezünk, ami a tudatosság egy magasabb szintje, és sokan közületek is csak oda szeretnének eljutni. Ti is csak szeretnétek minél gyorsabban túlesni rajta, de ha kihagyjátok az összes lépést, az összes tapasztalatot, az összes érzést, akkor elszalasztjátok azt a célt, amiért egyáltalán ott vagytok. Sokan elgondolkodnak azon, hogy mi a céljuk, mi pedig azt mondjuk nektek, hogy bármit is éljetek most, a célotokat élitek. Az a célod, hogy ott legyél, hogy tapasztalatokat szerezz, és hogy ezekből a tapasztalatokból fejlődj. Ennél grandiózusabban nem is kell kinéznie.


Ha tehát úgy tűnik, hogy most nem sokat teszel vagy érsz el az életedben, ne feledd, hogy ott vagy, tapasztalataid vannak, és fejlődsz. Minden egyes lélegzetvételeddel sokkal közelebb kerülsz a Forráshoz, és természetesen mindannyian visszatérünk a Forráshoz. Ez az egyetlen hely, ahová mehetünk. Semmi sem létezik a Forráson kívül, és soha semmi sem fog létezni. Ne feledjétek, hogy ezt az utazást ki kell élvezni, és ezért tanítunk mindig arra, hogy legyetek jobban jelen, és az összes többi nagyszerű tanító is mindig elmondja nektek a jelenlét előnyeit.


Csak a jelen pillanatban tudjátok élvezni az utazást, és amikor jelen vagytok, érezni tudjátok a bennetek végbemenő apró változásokat, amelyek folyamatosan tudatják veletek, hogy valójában egyre közelebb kerültök a Forráshoz, a feltétel nélküli szeretethez, az egységhez, a békéhez. Naponta nyissátok meg magatokat, hogy megkapjátok azt a segítséget, amire szükségetek van, ami még inkább megadja nektek a mozgás élményét, a hazatérés élményét a Szeretethez, amiből születtetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page