top of page
Keresés

Átlagon felüli fénymunkás vagy?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Mindig érdekel bennünket, hogy az energiák hogyan hatnak rátok az adott pillanatban. És mint tudjátok, több energia van, mint valaha, ami hatással van rátok, mint egyénre, ami hatással van az emberi kollektívára és ami hatással van a Földanyára. Mindig az energiák tengerében úsztok, és néha bizonyos energiák felerősödnek, mert nagyobb jelentőségük van az adott pillanatban az emberiség számára, és amikor kollektívaként átmentek valamin, ami hatással van rátok, akkor több energiát küldenek, hogy támogassanak benneteket.


Gondoljatok arra, hogyan dolgozik egy energiagyógyító. Van valaki, aki valamilyen fizikai vagy érzelmi betegséggel fordul hozzá, és az energiagyógyító rácsatlakozik azokra az energiákra, amelyek a legjobban segítenek a hozzá forduló személynek. A betegséggel küzdő személy az, aki először is megidézte az energiákat, de ő maga nem volt képes befogadni ezeket az energiákat. Így a gyógyítót arra kérik, hogy közvetítő szerepet töltsön be. Ez az, amit mindannyian tesztek az emberiségért, önmagatokért és Földanyáért.


Ti vagytok a csatornák az összes megidézett energia számára, mert nyitottak vagytok, érzékenyek, és eléggé vigyáztok magatokra ahhoz, hogy képesek legyetek átengedni ezeket az energiákat a fizikai testeteken. Ez megterhelő lehet egy átlagos fénymunkás számára, ezért folyamatosan arra vagytok hivatottak, hogy átlagon felüli fénymunkások legyetek. Vigyáznotok kell magatokra azáltal, hogy hidratáljátok magatokat, hogy megtisztítjátok a negatív érzelmeiteket és negatív gondolataitokat. Pihennetek kell, meditálnotok kell, és időt kell töltenetek a természetben. Gondoskodnotok kell a kapcsolataitokról és jól kell táplálkoznotok, és ha mindezt megteszitek, a jutalmatok egy egészségesebb énetek lesz.


És azáltal, hogy ezek az energiák átfutnak a fizikai testeteken, többet játszhattok. Élvezhetitek az utazást, amit a Földön mindenki az ötödik dimenzióba tesz, egy kis ízelítővel abból, amit mindenki meg fog tapasztalni az eltolódás befejeztével. Ha ezt az üzenetet megkapod, akkor igen, fénymunkás vagy, és igen, arra kaptál meghívást, hogy átlagon felüli fénymunkás legyél. Nem kell ennél bonyolultabbnak lennie. Vigyázzatok magatokra, és legyetek a csatornái a magasabb frekvenciájú energiáknak, amelyek bejönnek, és amelyek körülöttetek vannak, és boldog és egészséges életet fogtok élni.


Mindenki másnak is a szolgálatára lesztek a Földön, akár tudnak róla, akár nem. És bár lehet, hogy nem fogtok díjakat nyerni azért, mert a magas frekvenciájú energiák közvetítői vagytok, de először ti fogjátok érezni ezeket az energiákat, és felismeritek, hogy mit hoznak létre az emberiség számára fizikai szinten, mert ahogy mondtuk, az energiák csak egy kis ízelítőt jelentenek abból, ami jönni fog, és még nagyon sok minden vár rátok az emberiség számára, még a negyedik dimenzióban is. Tehát ne aggódjatok amiatt, hogy melyik jövő felé tartotok; bízzatok abban, hogy egy felemelkedési utazáson vagytok, és ezért az egész Föld bolygó egy felfelé ívelő spirálon van, és tudjátok, hogy mindenkinek megvan a terve arra, hogy minden működjön. Ti vagytok ennek a tervnek az egyik kulcseleme. Emlékezzetek erre, és tiszteljétek magatokat, mint az átlagon felüli fénymunkásokat, akik valójában vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page