top of page
Keresés

Átalakítunk egy ismerős médiumon keresztül

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Jelenleg új utakat keresünk, amelyeken keresztül elérhetünk minden egyes embert ott a Földön. Magunkra vállaltuk, hogy múzsaként dolgozunk, különösen a világotok zenészei számára. Szeretnénk minél több embert elérni, és tudjuk, hogy ezt úgy tudjuk elérni, ha a zenészeket arra inspiráljuk, hogy olyan zenét és dalszövegeket írjanak, amelyek mélyen megérintik a hallgatót. Megértjük a hang erejét; ezért hozzuk át azokat a hangokat, amelyeket Daniel készít, mielőtt megszólalnánk rajta keresztül.


Arra törekszünk, hogy olyan módon érjünk el hozzád, ahogyan az általa elmondott szavak nem tudnak. A hang mindig is az egyik legerősebb erő lesz az egész világegyetemben, és mi eddig is használtuk, de nem olyan mértékben, mint mostantól fogva. Ettől a ponttól kezdve a legtöbb zene, amit hallotok, tartalmazni fog némi kódot és fényt, hogy alapvető szinten megváltoztassa a hallgatót. Sokféleképpen átalakulhatsz, és nem kell észrevenned, hogy ez történik, amikor történik. De sok ember vonzódni fog ahhoz, hogy bizonyos dalokat újra és újra meghallgasson, és nem feltétlenül érti, hogy miért.


Mindenki, akit megérint és meghat a zene, megérti, hogy ez olyasmi, amin segíteni kell. Tudjuk, hogy egyesek úgy érzik, hogy a zene jobb volt egy bizonyos évtizedben a múltban, és ezek az emberek nem biztos, hogy nyitottak arra, hogy olyan zenét hallgassanak, ami vadonatúj, de gyakran a háttérben szól, miközben a közértben, az áruházban vagy máshol vagyunk, ahol nem igazán akartunk zenét hallgatni. De ettől függetlenül ott lesz, és hatással lesz mindannyiótokra, olyan módon ér el benneteket, ahogyan másképp nem érhetett volna el.


Ez az emberiséget alapjaiban fogja megváltoztatni. Tudjuk, érezzük. És már most elkezdtünk együtt dolgozni azokkal, akik megfogják az inspirációt, és futni fognak vele. Mindenki profitálni fog belőle, mert a hang terjed, és egy dal rezgése ott marad a térben, még a dal befejezése után is. Nagyon izgatottak vagyunk emiatt, és meghívunk benneteket, hogy legyetek velünk együtt izgatottak, mert a dolgok nagyon érdekessé válnak a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page