top of page
Keresés

Állj bele az erődbe és tedd meg ezt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon jól ismerjük az emberiség gondolatait és gondolatmintáit. Nagyon jól ismerjük az uralkodó hitrendszereket és a hitrendszereket, amelyek úgymond szembe mennek az árral. Nagyon élvezzük, ha látjuk, hogy valaki a Földön átveszi az ellenőrzést, hogy mit bocsát ki energetikailag, és mi az, amiben hisz. Nagyon izgatottan látjuk, hogy hány felébredt egyén szabadult ki a normából, és mégis arra hívunk benneteket, hogy még tovább menjetek. Menjetek túl azon, ahol most tartotok azzal, amiben hajlandóak vagytok hinni, és változtassátok meg a gondolataitokat, még akkor is, ha az új gondolat, amit gondoltok, logikátlannak tűnik a nagyon is racionális elmétek számára.


Ahhoz, hogy kiszabaduljatok egy mintából, egy hurokból, hajlandónak kell lennetek felismerni, hogy egy hurokban vagytok, és hogy az a szabadság, ami ott van számotokra, olyan szabadság, amibe érdemes bekapcsolódni. Mindig szabadok vagytok, mert megvan a szabad akaratotok, hogy eldöntsétek, újra és újra végigmentek-e ugyanazon az úton, vagy pedig azt is választhatjátok, hogy kitörtök-e a hurokból. Megvan a választásotok, hogy magatok határozzátok meg, mi a legjobb út számotokra, és itt nem csak a tettekről beszélünk, hanem a kimondott szavakról is. Mondjátok ki hangosan azokat a szavakat, amelyeket szeretnétek, hogy az univerzum halljon, és amelyeket szeretnétek, hogy minden segítőtök halljon.


Ha negatív gondolatmenetbe kezdtek, ne ostorozzátok magatokat. De mondjátok ki hangosan: "Állj, törölj, tisztíts, indítsd újra", majd kezdjetek újra egy új gondolatfolyamot, amin végig szeretnétek menni, amit a valóságotok megteremtésének eszközeként akartok alkalmazni. Nagyon jól ismerjük azokat közületek, akik hajlandóak szembe menni az árral, és csodálatos lények vagytok, akikkel együtt lehet teremteni. Lelkesen és izgatottan várjuk, hogy egyre többen és többen tegyétek ezt, mert tudjuk, hogy mi lehetséges az emberiség számára. Tudjuk, hogy milyen életek állnak rendelkezésetekre, ha hajlandóak vagytok apró változtatásokat tenni abban, ahogyan a valóságot érzékelitek, és ahogyan a valóságra reagáltok. És ezeknek az apró változtatásoknak a megtétele hatással lesz arra, ahogyan a valóságot teremtitek és megtapasztaljátok a valóságot.


És amikor már mindezzel végeztetek, akkor a hatalmatokban álltok. Álljatok bele a hatalmatokba, és tegyétek ezt. Tegyétek azt, amit javasolunk, vagyis figyeljetek oda a gondolataitokra és a hiedelmeitekre, és változtassatok ott, ahol változtatásokra van szükség. Néhány gondolat és hiedelem úgy szolgál titeket, ahogy van, és megerősíthetitek őket. Elkezdhetitek őket céltudatosabban, szándékosabban elgondolni. De azokon a területeken, ahol változtatásra van szükségetek, használjátok erre a tudatosságotokat, és látni fogjátok az erőfeszítéseitek eredményét. Ezt garantáljuk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page