top of page
Keresés

Változáshozó vagy, fénymunkás?

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ünnepelünk minden egyes apró győzelmet, amit emberi kollektívaként ott arattok. Minden alkalommal, amikor csoportként haladást értek el a spirituális fejlődésetekben, érezzük ezt, és észrevesszük, hogy a fejlődésetek milyen pozitív hatással van az egész univerzumra. Arra az esetre, ha azt gondolnátok, hogy nem gyakoroltok elég hatást, vagy hogy nem járultok hozzá eléggé a társadalomhoz vagy az univerzumhoz, ezt tudnotok kell. Tudnotok kell, hogy minden alkalommal, amikor meditáltok, változást értek el. Minden alkalommal, amikor részt vesztek egy jócselekedetben, változást hoztok. Minden alkalommal, amikor tudatosan emelitek a rezgéseteket, változást értek el, és mindazok az alkalmak, amikor változást értetek el, összeadódnak.


Együttesen elég nagy mozgást hoztok létre az emberiség kollektív tudatosságában. Ez a mozgás a kollektív rezgésetek frekvenciáját jelenti, és ez a frekvencia csak és kizárólag felfelé megy. Emlékezzetek erre, amikor körülnézve azt gondoljátok, hogy leszakad az ég. Valójában nem zuhan, és amikor engedtek ennek a gondolatnak, csak átmenetileg csökkentitek a rezgéseteket, de még mindig egy felfelé ívelő spirálon vagytok, és mindig is egy felfelé ívelő spirálon lesztek, mert nincs hová menni. Itt az ideje, hogy elengedjétek a bűntudatot és a szégyent, és egy csomó önszeretettel öleljétek magatokat ott, ahol vagytok.


Szeressétek magatokat csak azért, mert ott vagytok és léteztek abban a sűrűségben, amiben léteztek. Szeressétek magatokat, amiért hajlandóak vagytok belépni egy kaotikus környezetbe, miközben azt választjátok, hogy a különbséget teremtők, a fénymunkások egyike vagytok. Kollektívaként már olyan messzire jutottatok, és ez így is fog folytatódni, függetlenül attól, hogy van-e itt-ott egy-egy botlás a személyes életetekben. Nem kell tökéletesnek lennetek, és minden alkalommal, amikor egy ilyen botlásotok van, még nagyobb vágyat éreztek arra, hogy jobban csináljátok, hogy jobbak legyetek, hogy többet segítsetek.


És szeretnénk elmondani nektek, hogy még az a szándékotok is, hogy szolgáljatok és fejlődjetek, változást hoz. Hozzáadsz a gondolatformák óriási kollektívájához valami olyasmivel, ami erőteljes és jó szándékú, valami olyasmivel, ami befolyásolhat és befolyásolni fog másokat, hogy ők is többet akarjanak tenni és többek akarjanak lenni. Ti vagytok a változáscsinálók, az útmutatók, a fénymunkások és még sok minden más az emberiség számára ebben az időben, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy minden, amit tesztek, gondoltok és mondtok, hatással van rátok, és hogy továbbra is a helyes irányba mozogtok.


Folytatjátok a magasabb énetekbe való kivirágzást nagyon kis erőfeszítéssel. Nem arról van szó, hogy mit tesztek, vagy hogy mennyi erőfeszítést tesztek. Hanem arról, hogy megőrizzétek a józanságotokat, és időt szánjatok arra, hogy befelé menjetek, hogy feldolgozzátok az érzéseiteket. Arról szól, hogy ott maradjatok a Földön, még akkor is, ha nagyon sokszor érzitek azt a vágyat, hogy hazamenjetek. Azzal, hogy ott maradtok, egy olyan energiahálót teremtetek, amely az egész bolygón átfut, és nagyon sokaknak segít. Soha ne becsüljétek alá magatokat, mert mi nem tesszük, és azért nem, mert érezzük a fejlődést, amit ott a Földön minden nap minden pillanatában elértek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page