top of page
Keresés

Voltál már itt korábban: Lemuria, Atlantisz és Egyiptom

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Magasabb rezgésű energiákat ajánlunk fel mindannyiótoknak ebben az időben, mert észrevettünk egy képességet a felébredt kollektíva körében, hogy magasabb rezgésű energiákat tudnak kezelni. És amikor megmutatjátok ezt a képességet, felerősítjük a frekvenciát, és küldünk egy újabb adagot, és megnézzük, hogyan kezelitek őket. Elég jól észreveszitek, ha magasabb rezgésű energiák érnek titeket, és a legtöbben képesek vagytok kiigazításokat tenni, hogy befogadjátok őket és alkalmazkodjatok hozzájuk. Tudjuk, hogy ezt gyakran mondjuk, de meg kell ismételni. Hidratáltnak kell lennetek, a testetekben a földön kell lennetek és jelen kell lennetek, és akkor kezelni tudjátok a legújabb energiákat, amelyek rátok törnek, és még többet is tudtok tenni, mint csak kezelni őket. Együtt tudtok dolgozni velük; együtt tudtok teremteni velük. Hozzá tudtok férni több adottságotokhoz és képességetekhez velük, mert ezek azok a dolgok, amikre ők hivatottak.


A magasabb rezgésű energiák befogadásának vannak bizonyos mellékhatásai, különösen azok számára, akik nem vigyáztak olyan nagyszerűen magukra. De ezek az egyének profitálnak a mellékhatásokból, mert így nagyobb valószínűséggel hajtják végre azokat a változtatásokat az életükben, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy jobban átvegyék a magasabb rezgésű energiákat. Valójában erről szól a tudatossági váltás. Arról szól, hogy magasabb rezgésű gondolatokat, érzelmeket, tudatosságot tartsunk, és hozzáférjünk magasabb rezgésű hiedelmekhez, információkhoz, elképzelésekhez, sőt még az emlékekhez is. Ezen az úton már jártatok korábban is, még ha Lemúriában, Atlantiszban vagy Egyiptomban nem is sikerült egészen. És most itt vagytok, sokkal több mindenhez hozzáférve, mint az átlagember, és mindezt egy olyan időszakban teszitek, amikor az emberiség átalakul.


Olyan tempóban mozoghattok ezekkel az energiákkal, amilyenben csak akartok, de jó, ha felkészültök, és mindig jó ötlet, hogy fizikailag és érzelmileg is vigyázzatok magatokra. Mindig jó, ha megtisztultok, és ezért képesek vagytok befogadni azt, ami magasabb rezgésszámú természetű. A sejtjeitek sokkal jobban fogadják a tápanyagokat és ásványi anyagokat, ha nincsenek tele méreganyagokkal, és sokkal jobban fogadjátok a magasabb rezgésű energiákat, ha nem hordoztok magatokban egy csomó alacsonyabb rezgésű energiát. Tehát tisztítsátok meg a csakráitokat és a szerveiteket, és így készen álltok majd arra, ami ezután következik.


Mint tudjátok, időről időre arra is ösztönözünk benneteket, hogy vállaljatok vezető szerepet ott a Földön, és a legjobb módja annak, hogy vezessetek, a példamutatás. Éljetek egészséges, boldog, kreatív életet, amely tele van szeretettel és békével, és mások tudni akarják majd, mi a titkotok. Sok minden, amit mi tanítunk, ezen a ponton már általános tudás és józan ész. A legtöbb ember tudja, hogy mennyire fontos a folyadékbevitel és az egészséges táplálkozás, az érzelmeik feldolgozása, az érzéseikről való beszélgetés, de nem mindenki tudja, hogy jelen kell lenni és földön járni. És ha mindezek együtt vannak, akkor olyanok leszünk, mint egy villámhárító a magasabb rezgésű energiák számára.


És amit ezekkel az energiákkal tehetsz, amit létrehozhatsz velük, az meghaladja a legvadabb képzeletedet is. Ezért is fontos, hogy kövessétek az energiák áramlását, mert azok oda vezetnek benneteket, ahol eddig még nem jártatok, és amikor odaértek, tetszeni fog nektek. Nagyon is tetszeni fog.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page