top of page
Keresés

Vegyél egy lapot az arkturiai könyvből

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Egyfajta sajátos lendületet vettünk az energiák megidézésében és küldésében számotokra ott a Földön. Megélénkültünk azáltal, hogy ezeket az energiákat leküldtük a ti dimenziós síkotokra, és nagyon büszkék vagyunk és örömmel nézzük, ahogyan azok, akik képesek befogadni ezeket az energiákat, aztán tovább mennek és teremtenek velük. Mindig újrakalibráljuk az energiákat, hogy pontosan ahhoz a pillanathoz illeszkedjenek, amikor elküldjük őket nektek, nem azért, mert maximalisták vagyunk, hanem mert tudjuk, milyen fontos, hogy pontosak legyünk.


És nagyon szeretnénk, ha mindannyian az arkturiai könyvből merítenétek egy lapot, és pontosabbak lennétek abban, amit energetikailag felkínáltok. Tudjuk, hogy sokan közületek küzdenek ezzel a fogalommal, mert nem is tudják, mit jelent, és azt mondjuk azoknak, akik küzdenek, hogy egyszerűen csak több időt kell csendben, csukott szemmel tölteniük.


Azok az idők, amikor csukott szemmel egyedül vagytok, csendben ülve, jelenthetnek meditációt, de lehetnek olyan idők is, amikor érzelmeket dolgoztok fel. Ezek lehetnek olyan idők, amikor álmodoztok. Ezek lehetnek olyan idők, amikor a saját energiáitokat kalibráljátok. Ezt az időt tölthetitek azzal, hogy gyógyító energiát küldötök, vagy azzal, hogy fogadjátok azt a hozzánk hasonló kollektíváktól és lényektől.


Minél többet éreztek, ami bennetek történik, annál könnyebb lesz pontosabbnak lenni a felajánlásaitokban és a valóságotok megteremtésében. Az egyik mód, ami most létezik számotokra, amivel meglehetősen hanyagok lehettek, az az, hogy a figyelmeteket magatokon kívülre, arra irányítjátok, amit mások tesznek, gondolnak és mondanak. Szép dolog kíváncsinak lenni másokra, de nem szeretjük, ha bármelyikőtök is átengedi a hatalmát. Ha vallásosak lennétek, akkor a hatalmatokat egy egyházi személynek, vagy egy pápának, vagy más vallási vezetőnek adnátok át.


És mivel ma már sokkal könnyebb bárkinek azt állítani magáról, hogy bármiben tekintély, az is könnyebb, hogy valaki más narratívájába beleszippantanak. És mi csak azt szeretnénk, ha többen törődnétek azzal, hogy pontosak legyetek azzal az energiával, amit felkínáltok, és azzal az energiával, amit magatokban tartotok. Szeretnénk, ha jobban törődnétek azokkal az energiákkal, amelyekkel körülveszitek magatokat, és mindenképpen szeretnénk, ha jobban törődnétek ezzel, mint azzal, hogy valaki mit mond az interneten egy névtelen forrásból származó belső információról.


Azért mondjuk ezt nektek, mert törődünk veletek. Azért mondjuk ezt nektek, mert szeretünk titeket, és azt szeretnénk, ha boldogulnátok. Szeretnénk látni, hogy még inkább önmagatokká váltok, és csak akkor tudjátok igazán kihasználni azokat az energiákat, amelyek most a rendelkezésetekre állnak, ha jobban odafigyeltek arra, ami bennetek zajlik, mint arra, ami rajtatok kívül történik. Megértjük, hogy nehéz ezt megtenni, amikor olyan sok lehetőségetek van arra, hogy a figyelmeteket valami vagy valaki rajtatok kívüli dologra irányítsátok.


Ezért csak annyit tudunk mondani nektek, hogy meghívunk benneteket, hogy próbáljatok ki valami mást. Nézzetek befelé. Érezzétek magatokat. És teremtsétek meg magatokban azt, amit kívülről akartok látni. Eleget figyeltetek már. Itt az ideje, hogy mindannyian teremtsetek, és hogy precízek legyetek a felajánlásotokban, de ne ragaszkodjatok ahhoz, ami visszajön hozzátok. Ez az igazi spirituális mesterré válás, és ez az, aminek a folyamatában látunk benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page