top of page
Keresés

Vedd ki a spirituális növekedést a kihívásaidból

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Folytatjuk a különböző módok feltárását, amelyekkel mindannyian kihívásokat vállalhattok magatoknak, hogy spirituálisan növekedjetek. Látjuk, hogy ezt akaratlanul is megteszitek az életetek legtöbb területén. Akaratlanul is megteremtitek a kihívást, és aztán fel kell emelkednetek, és még inkább azzá kell válnotok, aki valójában vagytok, hogy szembenézzetek a kihívással, és túllépjetek rajta. Néha szándékosan vállaljátok a kihívást, és ezekben az esetekben sokkal valószínűbb, hogy szembe fogtok nézni a kihívással, és spirituális növekedést fogtok elérni, mert ez egy szándékos cselekedet volt.


Amikor a kihívás tudat alatt jön létre, amikor nem is veszitek észre, hogy ezt teszitek, akkor valószínűbb, hogy csak az ellenállás állapotában maradtok, és nem vállaljátok a spirituális növekedést, ami abból származik, hogy szembesítitek magatokat ezzel a kihívással. Tehát itt az ideje, hogy az összes kihívást, ami az életetekben van, úgy lássátok, mint amit szándékosan hoztatok létre, és úgy akarjátok látni őket, mint lehetőséget, hogy továbblépjetek a spirituális fejlődésetekben. Örömmel akartok szembenézni az életetekben lévő kihívásokkal. Azt akarjátok, hogy megőrizzétek azt a tudatot, hogy a kihívás azért van, hogy mélyebbre menjetek magatokban, mint eddig bármikor, és hozzáférjetek valamihez, amiről nem is tudtátok, hogy megvan.


Gyakran beszélünk arról, hogy magasabb frekvenciájú rezgéseket érhettek el magatokban, és természetesen elérhetitek és néha el is éritek ezeket a rezgéseket anélkül, hogy valamilyen kihívás katalizátorként szolgálna erre. De gyakran befelé fogtok menni, és megtaláljátok a hatalmat, az erőt és a bátorságot, hogy szembenézzetek az élet legzűrösebb és legnehezebb kihívásaival. Itt az ideje, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint a valóságotok száz százalékának teremtőire, mindig, mert itt az ideje, hogy elengedjétek azt az ellenállást, amely megakadályozza, hogy meglássátok az előttetek álló lehetőséget.


Erőteljes teremtő lények vagytok, és ha képesek vagytok megteremteni valamit, amit valójában nem akartok, akkor ugyanilyen könnyen megteremthetitek az ellenkezőjét is. De azt fogjátok tapasztalni, hogy sokkal nehezebb ezt megtenni, ha azzal töltitek az időtöket, hogy ellenálljatok ennek a nem kívánt teremtésnek, legyen szó akár a személyes életetekről, akár valamiről, ami globális jellegű.


Tudjuk, hogy a földi tapasztalat, különösen ebben az életben, a legnagyobb kihívás volt mindannyiótok számára, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagyon sokan vannak hozzánk hasonlóan, akik támogatni szeretnének benneteket abban, hogy felemelkedjetek, hogy megfeleljetek ezeknek a kihívásoknak, és hogy magasabb énetekké váljatok ebben az életben. Tudjuk, hogy képesek vagytok rá, és hogy meg is fogjátok tenni, és ezt folyamatosan mondogatni fogjuk nektek, egészen addig a pillanatig, amíg meg nem teszitek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page