top of page
Keresés

Utazásotok a 4. és 5. dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekeltek bennünket azok az utazások, amelyeket mindannyian tettetek, hogy a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba jussatok. Felfedeztük és megvizsgáltuk, hogy mit kellett tennetek ahhoz, hogy megtegyétek ezt az ugrást a tudatosságotokkal, és a vizsgálatunk során észrevettük, hogy mennyi szeretetet és együttérzést éreztetek egymás iránt a 2012 előtti években történt terrortámadások után.


Azért tettetek ugrást a tudatosságotokban, mert többen voltatok, akik együttérzést éreztek az összes olyan ember iránt, akit ezek a támadások érintettek, mint ahányan dühöt éreztek és bosszút követeltek. Ez az, amit továbbra is megmutattok a 2012. december 21. óta bekövetkezett kataklizmikus eseményekben. 2012. december 21. volt az a dátum, amikor átváltottatok a negyedik dimenziós frekvenciatartományba. És most, az azóta eltelt több mint hét év alatt még több természeti katasztrófát láttatok, a folyamatos háborús erőfeszítésekkel és terrortámadásokkal együtt, és a szeretet és az együttérzés tovább növekszik minden érintett ember iránt.


Ez óriási dolog. Annyira fontos, hogy egy emberi fajként tekintsetek magatokra, nem pedig olyan emberként, akik egy zászló vagy egy vallás alatt élnek, és annyira fontos, hogy ne a határokat és a hiteket használjátok arra, hogy meghúzzátok a határt, hogy hová vagytok hajlandóak szereteteteket, együttérzéseteket és gyógyító fényeteket küldeni. Amikor tehát egy természeti katasztrófát láttok, igen, jogosan teszitek fel a kérdést, hogy hogyan történhetett, de ennek a kérdésnek háttérbe kell szorulnia ahhoz képest, amit a természeti katasztrófára adott válaszként éreztek. Az a fontos válasz, hogy megkérdezzétek magatoktól, hogyan tudtok segíteni. Ez a szükséges válasz ahhoz, hogy még inkább azzá váljatok, aki valójában vagytok.


A másokkal való veszekedés arról, hogy mi okozta a katasztrófát, a tömeges lövöldözést vagy a terrortámadást, senkinek sem használ. És ezért élvezzük, hogy tanúi lehetünk ennek a növekedésnek és fejlődésnek. És ahogy ez tovább folytatódik, mi reménykedni fogunk. De a remény még csak nem is a megfelelő szó arra, amit az emberiséggel kapcsolatban érzünk. Biztosak vagyunk abban, hogy fejlődtök és az ötödik dimenziós, magasabb rendű énetekké váltok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page