top of page
Keresés

Tömeges ébredések fejezik be 2021-et

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Továbbra is tanúi vagyunk a tudatosságotok emberi kollektívaként való fejlődésének, és azt vesszük észre, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy tömeges ébredések történnek 2021 ezen utolsó hónapjaiban, mivel milyen jól kezeltétek a napéjegyenlőségi energiákat és az általános szeptemberi energiákat. Olyan módon segítitek embertársaitokat, amit nem tudtok számszerűsíteni, vagy még fizikai emberi elmével sem érthetitek meg.


Fel kell ismernetek, hogy mások is megváltoztak és jobbá változnak körülöttetek, mert amikor egy olyan ember lencséjén keresztül nézitek a világot, aki fejlődött és aktivizálódott, nem tudjátok nem észrevenni a pozitív változásokat embertársaitokban. Természetesen továbbra is ennek a spirituális evolúciónak az élvonalában lesztek, és ezért sokkal több olyan dologgal fogtok szembesülni, amit még tisztáznotok kell, amit még mindig energetikailag asszimiláltok. Többet vállaltatok a kelleténél erre az életre, mert tudtátok, hogy milyen állapotban van az emberi kollektív tudatosság akkor, amikor ebbe a fizikai testbe születtetek.


Olyan sokat tudtok adni, olyan sokat, amit megoszthattok embertársaitokkal, ahogy ti is folytatjátok az utatokat. Hasznukra válik, ha hallják a történeteiteket, ha hallják, hogyan néztetek szembe a kihívásokkal, hogyan fejlődtetek és váltatok azzá a mesterré, akik nyilvánvalóan vagytok. Azok közületek, akik már felébredtek és elvégezték a munkát önmagukon, tudják, hogy ez nem könnyű, és azt is tudják, hogy a spirituális fejlődés nagyrészt belső munka. Kaptok segítséget tőlünk, a vezetőitektől, a galaktikus csapatotoktól, a felsőbb énetektől, a túlvilági lelkektől, a Forrástól és így tovább, de aztán el kell fogadnotok, amit kaptok, és dolgoznotok kell vele. El kell viselnetek a növekedési fájdalmakat is, és akkor az emberek özönlenek hozzátok, mert a fényetek fényesebben ragyog.


És akkor tudod, hogy a következő feladatod az, hogy segítsd azokat, akik a segítségedet kérik. Ez egy hatalmas vállalkozás, a harmadik dimenzióból a negyediken keresztül az ötödikbe lépni. Folyamatosan bátorít bennünket az, amit látunk, de azt is tudjuk, hogy az előttetek álló út hosszú, és sokan közületek fáradtak és kimerültek. Ezért minden nap szánjatok egy pillanatot arra, hogy átgondoljátok, milyen messzire jutottatok már, és vegyétek tudomásul a körülöttetek lévő bátorító jeleket, hogy a dolgok változnak, méghozzá a jobb irányba.


És végül keressétek a legjobbat a körülöttetek lévő emberekben. Nézzétek meg, hogy ők hogyan kezelik jobban ezeket az energiákat, mint valaha is tették. Vegyétek észre, hogyan fejlődnek abban, amit mondanak és amit tesznek, és adjatok több hitelt az embereknek, és kevesebbet nézzetek a hibáikra és hiányosságaikra, és tegyétek ugyanezt magatokkal is. Legyetek gyengédek és kedvesek magatokkal; adjátok meg magatoknak, amire szükségetek van. Továbbra is többet fogtok kapni a hozzánk hasonlóktól, ahogy időt szántok arra, hogy ellazuljatok és megnyíljatok, és bízhattok abban, hogy az októberi energiák is nagyon támogatóak lesznek, és segítenek hozzájárulni a tömeges ébredésekhez, amelyeket 2021 hátralévő részében látunk bekövetkezni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page