top of page
Keresés

Tölts le új ötleteket, koncepciókat és sokminden mást

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagymértékben kapcsolódunk ahhoz a tudatossági áramlathoz, amelybe mindannyian pillanatról pillanatra bekapcsolódtok. Ez az egyik módja annak, hogy elkezdhessétek megérteni, hogy szó szerint nincs elkülönülés köztünk, ahogyan szó szerint nincs elkülönülés egyikőtök között sem. Ez a tudatossági áramlat az, amire rácsatlakozhatunk, mert tudatosságunkat úgy tudjuk mozgatni, hogy tudatában legyünk annak, ami a negyedik dimenzióban történik. És amire emberi lényekként rácsatlakoztok, az tájékoztat benneteket. Amire rácsatlakoztatok, az befolyásolja az elméteket.


Az a képességetek, hogy túllépjetek a tipikus emberi gondolkodási mintákon, olyasmi, ami nagyon érdekel bennünket. És így új gondolatokat ültethetünk ebbe a tudatossági áramlatba, de nem tudjuk eléggé megemelni a rezgéseteket ahhoz, hogy megtapasztaljátok ezeket a fogalmakat. Ez a ti dolgotok. A ti dolgotok az, hogy körülnézzetek, és meglássátok az összes problémát az életetekben és a világban, és azt mondjátok magatoknak, hogy mindazok ellenére, amit láttok, meg fogjátok emelni a rezgéseteket. Ez a kihívás számotokra, és ez a módja annak, hogy megkapjátok azokat a magasabb frekvenciájú koncepciókat, ötleteket és letöltéseket. Mi elültetjük őket a tudatosság áramába, amihez hozzáférsz, és sok más lény is teszi ezt itt a magasabb birodalmakban.


Mindannyian igyekszünk segíteni nektek, bármilyen módon, ahogyan csak tudunk, de végső soron magasabb rezgéssel kell rendelkeznetek ahhoz, hogy befogadhassátok. Ez azt jelenti, hogy fel kell adnotok a küzdelmet, abba kell hagynotok a kemény próbálkozást, és abba kell hagynotok, hogy úgy gondoljatok magatokra, mint akik teljesen egyedül vannak. Nem egyedül csináljátok ezt az egészet. Úgy éltek meg dolgokat, mintha egyedül lennétek, de a segítség ott van, és azok kapják meg, akik hajlandóak elengedni azt az elképzelést, hogy mindent nekik kell megcsinálniuk, és a világ súlyát a vállukon cipelniük.


Amikor elég sokáig tudtok pihenni és lazítani ahhoz, hogy befogadjátok, akkor kisegíthetitek az emberiséget a sok szorult helyzetből, amelyben helyben és globálisan is találjátok magatokat. És természetesen a személyes problémáitokból is ki tudjátok szabadítani magatokat, ha emlékeztek arra, hogy a segítség ott van, és tényleg csak néhány mély, tudatos lélegzetvételnyi távolságra van.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page