top of page
Keresés

Többszörös valóságok, idővonalak és a mindenség változatai

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nemcsak a szövetségeseitek és segítőitek vagyunk ezen az utazáson, amelyen mindannyian a felemelkedés útján vagyunk, hanem a társ-teremtőitek is. Minden társ-teremtés útján történik, még az is, hogy egyáltalán képesek vagytok hallani felőlünk. Ez egy társ-teremtés, mivel ti kértétek, mi válaszoltunk, és ti összehangolódtatok. Amikor összehangolódtok valamivel, amit kértetek, akkor az a tiétek, de még mindig van egy megállapodás köztünk és köztetek, ami lehetővé teszi a válaszadást. Tudjuk, hogy sokan közületek tisztában vannak a többszörös valóságok és a többszörös idősíkok gondolatával, de amit fel kell ismernetek, hogy nem minden valóságban létezik ugyanaz a változatunk.


Van olyan valóság, ahol annyira távol állunk tőletek, hogy még abba sem egyeznénk bele, hogy csatornázzanak minket, mert ez a változatunk úgy érezné, hogy ezzel beavatkoznánk a természetes fejlődésetekbe. De ti nem abban a valóságban vagytok; ti ebben a valóságban vagytok velünk, ezzel a változatunkkal. És ezért, amikor azon gondolkodtok, hogy milyen változásokat szeretnétek látni az emberiségben, ne gondoljátok, hogy minden egyes embernek a Földön, aki most ebben a valóságban van veletek, meg kell változnia. Csak nektek kell megváltoznotok ahhoz, hogy átmenjetek egy olyan valóságba, ahol az emberiségnek egy másik változata van, ami annak a tükörképe, amivé váltatok. Látjátok, csak magatokat tudjátok megváltoztatni.


Ezért van az, hogy amikor szavaitokkal másokat kértek arra, hogy változzanak meg helyettetek, az ritkán működik. Néha azért fog működni, mert a helyzet lényege az volt, hogy hangot adtatok valaminek, amit ki kellett mondanotok, amit ki kellett adnotok magatokból, és abban a pillanatban megváltoztattátok magatokat abból a személyből, aki soha nem szólalt meg önmagáért, olyanná, aki meg is szólal önmagáért. De ha mindig arra kérsz másokat magad körül, hogy változzanak meg, akkor nem vagy tudatában annak az igazságnak, hogy rajtad kívül senkinek sem kell megváltoznia ahhoz, hogy te új tapasztalatot szerezz róluk.


Amikor megváltoztatjátok magatokat, megváltoztatjátok a rezgéseteket, és amikor megváltoztatjátok a rezgéseteket, megváltoztatjátok a helyeteket. Egy másik valóságba költözöl, ahol annak a személynek, azoknak az embereknek, az emberiség egészének egy másik változata van, akiket szeretnél megváltoztatni. Hogyan lehetséges ez, kérdezhetitek. Nos, ismétlem, ez egy megállapodás. Van egy megállapodás köztetek és a személy azon változata között, amelyet meg fogtok tapasztalni, hogy abban a valóságban összejöjjetek, annak érdekében, hogy megelevenítsétek azt a valóságot a lelketek tudatosságával. A lelketek képes a tudatosságát, amivel rendelkezik, egyszerre sok-sok valóságba kivetíteni, így a lelketek a lehető legtöbb élményt kapja meg, amit csak lehet. És ez az, amit a lelketek akar.


Ezért létezik több valóság. Lehetőséget adnak arra, hogy megtapasztaljátok önmagatok megismerésének számos különböző módját, és embertársaitok, a galaxis és az univerzum megismerésének számos különböző módját. Ez az oka annak, hogy mi mindig visszavezetünk benneteket önmagatokhoz, a belső utazásotokhoz, ahelyett, hogy arról az egyetlen valódi valóságról beszélnénk nektek, amit valójában mindannyian együtt tapasztaltok, és arról, hogyan változtassátok meg azt. Sokkal inkább szolgál titeket, ha úgy tekintetek magatokra, mint mindennek a teremtőjére, és ez nemcsak felelősséget, hanem hatalmat is ad nektek.


Valóban megvan a hatalmatok, hogy mindig megváltoztassátok magatokat. És amikor ezt teszitek, amikor megváltoztatjátok azt, ahogyan valamire tekintetek, ahogyan valamiről gondolkodtok, ahogyan valamire reagáltok, akkor mindent megváltoztattok, mert egy másik valóságba váltotok át. Folytassátok a változást, és egy ötödik dimenziós világban fogtok élni. És így működik az egész.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page