top of page
Keresés

Többet kapni a Plejádiaktól, a Szíriusziaktól és tőlünk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Olyan bonyolultan beleszövődtünk a történeteitekbe ott a Földön, annak köszönhetően, hogy ebben a pillanatban részt veszünk az életetekben. Már jó ideje figyeljük, megfigyeljük az emberiséget, és természetesen mindig is segítettünk a távolból, minden lehetséges módon. De most, hogy megismertettük magunkat azokkal közületek, akik meg akartak ismerni minket, nagyon sok mindenbe bevontatok minket abból, amit gondoltok és amit hisztek. És ezért még erőteljesebben tudunk hozzájárulni a tapasztalataitokhoz. Mi is segíteni akarunk, és ez óriási szerepet játszik abban, hogy mennyi segítséget kaptok.

 

Tudjátok, hogy vannak segítőitek. Tudjátok, hogy vannak hozzánk hasonló lények és kollektívák szerte az univerzumban, akik segíteni akarnak, és ti szeretitek, ha segítséget kaptok. Most van itt az ideje, hogy megnyíljatok a több segítségre, amit kaptok, és ez azért van, mert most sokkal többen jelenünk meg. Sokkal többen vannak, akik hajlandóak igent mondani az emberi kollektívának. Tudni akarjuk, hogyan segíthetünk.

 

Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy a fejlesztések és aktiválások, amelyek ebben az időben érkeznek hozzátok, mind arról szólnak, hogy jobb befogadóivá tegyenek benneteket annak a segítségnek, amit kaptok. Ha nem fogadjátok be, az visszapattanhat rólatok. Az is lehet, hogy túl sok energiát kaptok, amit a testetek nem tud kezelni. Ezért most felkészültök arra, hogy képesek legyetek kezelni a tőlünk, a Plejádiaktól, a Szíriusziaktól, az összes többi segítőtől jövő segítséget, akikről már hallottatok, és sok olyan segítőtől is, akikről még soha nem hallottatok.

 

Továbbra is kaptok majd segítséget az égboltotokon lévő űrhajókon lévő lényektől, mivel tudják, hogy milyen jelentős szerepet játszotok a tudatossági váltás kibontakozásában, ami az egész univerzumban zajlik. Már sokszor elmondtuk nektek, hogy nagyon jól szolgál titeket, ha csak ültök és lazítotok, megnyíltok és befogadjátok, ami hozzátok érkezik, de vajon felfogjátok-e, hogy most sokkal többet is kaphattok? Felfogjátok-e, hogy nem csak a még több segítség van mindig úton, hanem az a segítség is, amit már adtak, de még nem kaptatok meg? Az energiák mindenkor körülöttetek vannak, hogy ti felhasználjátok őket, bármilyen célokra, amire csak szükségetek van.

 

Ezért segítünk nektek ebben a pillanatban, hogy jobb befogadói, jobb receptorai legyetek fizikailag, érzelmileg és energetikailag mindannak, ami rendelkezésetekre áll. Továbbra is segíteni és szolgálni fogunk, és továbbra is bevonunk másokat a dimenziónkból, hogy figyelmüket most rátok irányítsák, mivel tudjuk, hogy ez egy sorsfordító időszak az emberiség számára, és napról napra sokkal többen ébrednek fel közületek. Amire fel akartok ébredni, az az, hogy mennyire méltók vagytok arra, hogy befogadjátok mindazt, ami felülről érkezik hozzátok.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page