top of page
Keresés

Tényleg működik az éteri kötelékek elvágása?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amelyet az emberiség részéről látunk, különösen, ami az egymással való kapcsolódásotok módját illeti. Végső soron nem számít, hogy miért kapcsolódtok. Csak az számít, hogy úgy érzitek, hogy kapcsolatban vagytok, és az számít, hogy azért érzitek magatokat kapcsolatban, mert kapcsolatban vagytok. A new age és a spirituális közösségben sokan beszélnek a kötelékek elvágásáról. Igaz, hogy a szó szoros értelmében fizikai módon kapcsolódtok, amit nem érzékelhettek az öt érzékszervetekkel, és az is igaz, hogy soha nem vághatjátok el ezeket a kötelékeket. Szimbolikusan megtehetitek, és ha ettől jobban érzitek magatokat, akkor mindenképpen menjetek végig a szertartáson.


De soha nem lehettek igazán különállóak senkitől vagy semmitől az egész teremtésben. Ezért, függetlenül attól, hogy milyen okból teszitek ezt, amikor egy másik emberrel vagy egy földönkívülivel kapcsolódtok, többet éltek a valóság igazságából, mintha azt mondanátok magatoknak, hogy buborékot vagy pajzsot állítotok fel, vagy valamilyen más módon megakadályoznátok, hogy valaki vagy valami elérjen benneteket. Ez nem így működik. Azzal, hogy a másiknak figyelmet szenteltek, felerősítitek az energiát köztetek és a másik között. És ha valaki sok figyelmet szentel nektek, akkor küldjetek neki szeretetet válaszul erre a figyelemre.


Nem kell ismételten elmondanotok nekik, hogy szeretitek őket, ha zaklatnak titeket, de küldjétek el.


Nem kell védekeznetek semmi és senki ellen, és amikor összejöttök másokkal, hogy bármilyen okból is kapcsolódjatok, hajlamosak vagytok erősebbnek érezni magatokat, ami egy másik igazság, amit hangsúlyozni szeretnétek, különösen ebben az időszakban, amikor oly sokan érzik magukat erőtlennek. Az igazság az, hogy erőteljes lények vagytok, mert a Forrás vagytok, ahogyan mi mindannyian azok vagyunk.


Most, amikor hajlandóságot mutattok arra, hogy kapcsolódjatok embertársaitokhoz, a földönkívüliek felfigyelnek rátok, és az univerzum is felfigyel majd rátok. Azt fogjátok mondani az univerzumnak, hogy szeretitek a kapcsolatot, hogy szeretitek érezni a kapcsolatot, és az univerzum többet fog adni nektek. Több földönkívülihez is kapcsolódhattok, vagy több nem-fizikai kollektívához is kapcsolódhattok, és nagyobb valószínűséggel teszitek ezt, ha embertársaitokhoz kapcsolódtok. Ti dönthetitek el, hogy kivel kapcsolódtok. Ti dönthetitek el, hogy a már meglévő kapcsolatok közül melyekre helyezitek a hangsúlyt, melyekre fordítjátok a figyelmeteket és a fókuszt.


Ha nem aggódtok tovább a támadások miatt, és nem készültök fel rájuk, akkor azok nem fognak jönni. Ha ehelyett ide néztek, és azt mondjátok magatoknak, hogy kedvelitek ezt a személyt, és több időt szeretnétek vele tölteni, akkor az életetek jobb lesz. Azt akarjuk, hogy érezzétek magatokat kapcsolatban, mert ez az egyik módja annak, hogy változzatok. Az elkülönült, egoista lényekként való önismeretetekből az összekapcsolt lények kollektívájává váltok, és bárki, aki mást mond nektek, az egy nagyon régi történetet mesél nektek, ami nem felel meg a valóság igazságának, mert az ötödik dimenzió mindent magában foglal, és a Forrás is az.


Arra kérünk benneteket, hogy keressétek meg azokat az embereket, akikkel minden ok nélkül, anélkül, hogy tetszene az energiájuk, jobban akartok kapcsolódni, és aztán meglátjátok, hogyan reagál az univerzum, és hogyan sorakoztat fel több kapcsolatot a számotokra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page