top of page
Keresés

Távolítsd el az illúziót

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Képesek vagyunk megosztani egy nézőpontot valamelyikőtökkel egy témában, és ugyanezzel a személlyel egy másik témában más nézőpontot képviselni, és nem tekintjük magunkat úgy, mint akiknek más ideológiájuk van, mint az adott személynek. Nem kell száz százalékban osztanunk a nézőpontunkat egyikőtökkel sem ahhoz, hogy mindannyiótokat a mi oldalunkon, a mi csapatunkban lássunk. Tudjuk, hogy jelenleg mindannyian olyan sok mindenben nem értetek egyet, hogy nagyon polarizált társadalomként tekintünk rátok, és meg tudjátok húzni a határt azzal, akivel nem értetek egyet egy témában.


Elég egy téma ahhoz, hogy elkezdjetek a mi és ők ellenében gondolkodni, és ezt akkor is megteszitek, amikor rájöttök, hogy nem mindig ugyanazt a nézőpontot képviseltétek minden témában egész életetekben. Fontos tehát, hogy felismerd, hogy egy személy meggyőződése nem határozza meg, hogy ki is ő valójában. Téged sem a gondolataid vagy az elképzeléseid határoznak meg. Ha ennyire kritikusak lennétek magatokkal szemben, és minden egyes gondolat alapján ítélnétek meg magatokat, ami átfut a tudatotokon, akkor még keményebbek lennétek magatokkal, mint amilyenek már vagytok. Ezért azt javasoljuk, hogy hagyjatok fel ezzel.


Azt javasoljuk, hogy hagyjátok abba a határvonalak meghúzását, és kezdjetek el összefogni azokban a témákban, amelyekben össze tudtok fogni. Azt javasoljuk, hogy ismerjétek fel, hogy mindannyian ugyanazokat az érzelmeket érzitek. Mindannyian nagyon hasonló tapasztalatokat éltetek át valamikor, és amikor felismeritek, hogy emberi lényekként több közös van bennetek, akkor kezdhettek el közeledni ahhoz az időhöz, ami felé mindannyian tartotok, egy olyan időhöz, amikor kollektívaként ismeritek meg magatokat. Arra akartok összpontosítani, ami megszünteti az elkülönülés illúzióját, és ezt csak akkor tudjátok megtenni, ha tudatos erőfeszítést tesztek erre.


Akikkel nem értetek egyet ezekben a forró témákban, valószínűleg nem azok lesznek azok, akik megpróbálják meglátni bennetek az emberséget, és keresik a közös pontot. Azok lesznek azok közületek, akik ébren vannak, akik legalább megpróbálnak összefogni a többi embertársatokkal, hogy kollektívaként tudjatok cselekedni, és hogy a földönkívüli lényeket egységes egészként tudjátok fogadni. Engedjétek el azt az elképzelést, hogy valaki másnak a hite határozza meg az adott személyt, és akkor ti is elkezditek majd magatokat jobban elengedni. Rá fogtok jönni, hogy nem kell tökéletesnek lennetek ahhoz, hogy olyan ember legyetek, aki jót akar, és aki mindenkinek a legjobbat akarja.


És a többi embernek is adhatsz egy kis engedékenységet, és felismerheted, hogy ők is azt hiszik, hogy a jó oldalon állnak. És amikor felismered a másikban azt a vágyat, hogy jó legyen, akkor meglátod benne az Istenséget, és ez az, amire az emberiségnek mindennél nagyobb szüksége van. Meg kell látnotok az Istenséget magatokban és másokban, hogy elkezdhessetek úgy bánni egymással, mint a Fény és a Szeretet Isteni Lényeivel.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."



0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page