top of page
Keresés

Távoli behangolások

A távoli behangolások egyre népszerűbbek. Rengeteg közül lehet választani - és a legjobb az egészben az, hogy még csak ki sem kell mozdulni otthonról, hogy megkapjuk. Számomra messze a legkényelmesebb módja annak, hogy bármilyen energiarendszerre ráhangolódjak, a chi gömbön keresztül történő távoli behangolás. Lehetővé teszi, hogy a saját idődben, a saját tempódban és akkor kapd meg a behangolást, amikor csak akarod. Mindezek ellenére sokan még mindig idegesek, ha egy távoli behangolást kapnak a chi gömbön keresztül. Ha ez az első tapasztalatod, lehet, hogy nagyon bizonytalan vagy, hogy mit kell tenned, és aggódsz, hogy valamit rosszul fogsz csinálni, és nem fog működni. Ezek érthető aggodalmak, de a behangolások fogadása valójában nem olyan nagy rejtély. Amint tudod, hogy a chi gömböt a tanárod elkészítette neked, megnyugodhatsz és csak arra koncentrálhatsz, hogy élvezd a rákészülést.



Íme van néhány tipp, hogyan tudsz a legjobban felkészülni és megkapni a behangolást.

  • válaszd ki a megfelelő időpontot, ha beteg vagy, vagy ha sokat ettél, vagy alkoholt ittál, ezek a helyzetek NEM kedveznek a behangolások fogadásának - győződj meg róla, hogy nem fognak zavarni (igen, ez azt jelenti, hogy a mobilodat némára kell kapcsolnod), és hogy elég időd van, néha akár egy óra is szükséges.

  • vedd le az ékszereket, és vegyél fel kényelmes ruhát.

  • keress egy helyet, ami a szent helyed lesz a behangolás idejére, ez nem kell, hogy több legyen egy szuper kényelmes széknél vagy az ágyadnál.

  • tisztítsd meg a szent teredet, használj füstölő pálcikákat, kristályokat stb.

  • állítsd be a szándékodat, hogy ez a szent tér

  • gyújts gyertyákat, füstölőt, játssz le relaxációs zenét (mindezek szabadon választhatók, nem szükségesek, de kellemesek).

  • győződj meg róla, hogy melegen és kényelmesen érzed magad, lazíts és légy nyitott a befogadásra.

  • hívj be minden angyalt, vezetőt stb., akit szeretnél, hogy jelen legyen, hogy megvédjen és földeljen téged, én mindig Mihály arkangyalt, a védelmezőt hívom, és kérem, hogy védjen meg engem és az energiáimat.

  • amikor úgy érzed, hogy készen állsz, hívd be a behangolást, mondhatsz valami olyasmit, hogy "Én (mondd a neved) most készen állok arra, hogy befogadjam a (mondd a behangolás nevét), amit (a tanító, pl. Fehér Katalin) küldött nekem chi gömbön keresztül".

  • hagyd, hogy az energiák áramoljanak hozzád

  • amikor érzed, hogy az energiák lelassulnak és megállnak, a behangolás befejeződött. Néhányan szeretik azt mondani: "Most már be vagyok hangolva a (mondd ki a hangolás nevét)-ra. Köszönöm". Köszönd meg minden vezetőnek, stb. aki segített neked.

  • Ne siess a felkeléssel, és igyál sok vize

  • Kezdd el használni az energiákat minél hamarabb és minél gyakrabban, hogy azok a részeddé váljanak.


Mi az a chi gömb?


A chi gömb egy egyedi energiagömb, amelyet egyedileg készítek neked, és amely tartalmazza az általad választott behangolást. A chi gömbök soha nem járnak le, és ha egyszer egy chi gömböt létrehoztunk, az addig fog létezni, amíg a benne lévő energiát a befogadó be nem hívja és nem aktiválja. Az ezen az oldalon található összes behangolást chi gömbön keresztül távoli behangolásként kínálom.


Hogyan működik a chi gömb?


Először is, a tanító a kezével létrehozza a chi gömböt, és feltölti azt tiszta Forrás energiával, megjelölve, hogy kinek szánja a chi gömböt. Miután a chi gömb létezik, a tanító elvégezheti a behangolást, pontosan ugyanúgy, mintha személyesen végezné el a behangolást, de azzal a szándékkal, hogy a behangolás a chi gömbben maradjon, amíg a személy, akinek szánják, be nem hívja. Ekkor a chi gömböt lepecsételik, a benne lévő energiát megvédik, és energetikailag elküldik a tanítványnak, hogy aktiválja.

Amikor te (a tanítvány) behívod a chi gömböt, automatikusan aktiválod a behangolás energiáit, és csatlakozol ahhoz a bizonyos energiavibrációhoz, amit a gömb tartalmaz, és elnyeled azt, és úgy leszel behangolva, mintha egy személyes behangolás történne.


Miért válaszd a chi gömb módszert?


A chi gömb módszer kényelmes és ugyanolyan hatékony, mint a személyes behangolások. Ha chi gömb keresztül kapod a behangolást, akkor hívhatod be, amikor csak akarod és ahol csak akarod. Ez annyi időt biztosít, amennyire csak szükséged van, hogy elolvasd és megértsd a kézikönyvet, feltegyél minden kérdést, majd az időzónádban felkészülj arra, hogy a számodra legmegfelelőbb módon megkapd a behangolást.

Ha egyszer behangolódtál bármelyik rendszerre, a kapcsolat örökre megmarad, azonban minél többet használod az energiákat, annál erősebbé válnak. A behangolás csak az első lépés, fontos, hogy az új energiákat minél többet használjuk és internalizáljuk.


Mit várhatsz a behangolástól?


Bár megértem, hogy sokak számára a távoli behangolás során átáramló energia látványa és érzése nagyon fontos, azonban a távoli behangolások tanítványoknak való küldése és a saját magam által történő fogadás során az érzékelés és a látás csak egy apró aspektusa annak, amit egy távoli behangolás fogadása jelent.

A behangolási tapasztalatok az Isten ajándékai, és minden ember olyasmit kap, ami egyedülállóan különleges a számára. Néhányan közületek jobban érzékelik majd az energiákat, mint mások, néhányan pedig intenzív képeket kapnak színes fényekről, Szellemi Vezetőkről, Állati Vezetőkről, Felemelkedett Mesterekről, Arkangyalokról vagy gyönyörű Spirituális tájakról.

Vannak azonban olyan időszakok, amikor semmit sem fogunk látni vagy érezni, és ez néha aggodalomra ad okot a tanulónak, hogy nem kapta meg a behangolást. Szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy egyszer és mindenkorra kijelentsem, hogy ha ez történik veletek, amikor megkapjátok a behangolást, az soha nem jelenti azt, hogy nem hangolódtatok be, vagy hogy az energiákat nem küldték el. Sokszor előfordul, hogy egy behangolódás egyszerűen az éteri háttereteken keresztül lép be a tudatosságotokba, ahelyett, hogy a tudatosságotok előterében lenne. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy ahelyett, hogy minden egyszerre történne, az energiák lassan szűrődnek át a Tudatosságotokon egy bizonyos idő alatt. Ez lehet órák, napok vagy akár hetek is, miután a fő behangolás elküldésre került.

Mindig emlékezzünk arra, hogy az energia egy intelligens erő, és csak arra van szükség, hogy az energetikai rezgéseket befogadjuk. Ezután az számít, hogy mit teszel a kapott behangolással. A beavatás az első lépés, most már az a fontos, hogy dolgozzatok az energiákkal, és aktiváljátok őket, amilyen gyakran csak tudjátok.


A behangolás fogadása


Ahhoz, hogy megkapd a behangolást, körülbelül 20-30 perc csendes időre lesz szükséged, hogy befogadhasd a behangolás energiáit.

Amikor készen állsz a behangolásra, helyezd magad kényelembe, lazíts, és vegyél három mély lélegzetet, lassan kilélegezve, hogy levezesd a napi stresszt. Majd amikor készen állsz, mondd: "Elfogadom ezt a behangolást (a behangolás neve, és adott esetben szintje) (a tanító neve) által most". Ezután csak lazíts, és engedd, hogy az energiák beléd áramoljanak - és élvezd.


Egy behangolás átadása


Ez a behangolás távolról vagy chi gömb formájában is átadható. A behangolást a szándékoddal adod át a számodra legmegfelelőbb módon. Minden ember másképp szereti átadni a behangolást - egyesek kristályokat használnak, mások meditációt vagy lágy zenét, kántálást, vagy sok más személyes módot, hogy növeljék a behangolás küldésének vagy átadásának erejét és könnyedségét. Meggyőződésem, hogy minden tanító tudja, mi a legkényelmesebb, legélvezetesebb és leghatásosabb módja annak, ami számára a legjobban működik a behangolások átadásához, és amikor behangolást adsz át, mindig a saját útmutatásodat kell követned.


Íme az alapvető módszer:

Helyezd magad kényelembe és pihenj. Vegyél három mély lélegzetet, és lassan lélegezz ki hogy elengedd a napi stresszt vagy feszültséget. Amikor készen állsz, mondd: "Kérem, hogy (a behangolandó személy neve) (a behangolás neve és szintje, ha szükséges) [a (dátum és időpont) időpontban] legyen behangolva.

Ha a behangolást chi gömb formájában küldjük, akkor az energiagömböt úgy kell létrehozni, hogy a tenyerek között energiát hozunk létre (közelítsük egymáshoz és ismét kifelé - előre-hátra, a tenyerekkel egymás felé fordulva, hogy felépítsük az energiát), és vizualizáció segítségével lássuk a chi gömböt. Úgy tapasztalom, hogy a kezek élénk dörzsölése segíthet könnyebben felépíteni a chi gömböt.

Ezután helyezd a behangolási energiákat a chi gömb vagy energiagömb belsejébe vizualizációval, miközben azt mondod: "Kérem, hogy (a behangolandó személy neve) hangolódjon be (a behangolás neve és szintje, ha szükséges) energiájára. Kérem, hogy ennek a behangolásnak az energiáit helyezzük ebbe a chi gömbbe, és hogy az energiákat tartsuk tisztán, amíg (a ráhangolódó személy neve) el nem fogadja ezt a behangolást. Kérem, hogy ez a (a behangolás neve) chi gömb most menjen (a ráhangolódó személy nevéhez), és továbbra is lebegjen körülötte, amíg ő magához nem hívja és el nem fogadja ezt a behangolást. Köszönöm. És így van."


Földelés a behangolás után


A behangolások utáni földelés segíthet csökkenteni a szédülés, kábaság és egy kis dezorientáltság érzésének tüneteit, akár kaptál behangolást, akár adtál egyet, a földelés fontos, hogy visszahorgonyozz a Földanyához.

Amikor behangolást adsz vagy kapsz, magas frekvenciájú és szintű energiákkal dolgozol, és a koronacsakrádat stimulálták és megnyitották, összekapcsolódtál a Forrás energiáival, és hacsak nem földeled magad utána, "szédülést" tapasztalhatsz. Az, hogy mennyire érezheted ezt, az aktuális állapotodtól és az általad küldött/fogadott energiák erősségétől függ, de előfordulhatnak olyan tünetek, mint a szédülés, kábaság, tájékozatlanság, homályosság, ködösség, a jelenlegi valóságtól való elszakadás, lebegés, szédülés stb. Fontos, hogy energiáitokat visszahozzátok a középpontotokba, hogy leföldeljétek magatokat, és visszahorgonyozzatok ebbe a valóságba.


Néhány módszer a földelésre:


Menj ki és érintsd meg a földet


Az egyik legegyszerűbb módja a földelésnek, ha mezítláb állsz a földön, és hagyod, hogy az energiái felemelkedjenek a lábadon és a testedben, hogy lehorgonyozd azokat.


Vizualizálj


Ha nem tudsz kimenni a szabadba, a vizualizáció is nagyon jól működik. Egyszerűen helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed, és képzeld el, ahogy a talpadból gyökerek jönnek ki, és utaznak lefelé a földbe. Érezd, hogy ezek a gyökerek tartanak téged a helyeden.


Légzőgyakorlat


Ez történhet kint vagy bent. Ismétlem, helyezd magad kényelembe. Koncentrálj a légzésedre, és kezdj el lassan és mélyen lélegezni, vizualizáld vagy érezd, ahogy a belégzés kitágítja a mellkasodat, és küldd a kilégzést lefelé a testedben, a lábaidon keresztül, és a talpadon keresztül kifelé a talajba. Folytasd a légzést így egy kis ideig.


Kristályok használata


Sok kristály van, amit földelésre használhatsz, többek között a hematit, a jet kő, a fekete obszidián, az ónix, a vörös jáspis, a füstös kvarc. Az emberek különböző módon dolgoznak a kristályokkal. Egyszerűen tarthatod a kristályt a kezedben, és beállíthatod a szándékodat, hogy minden olyan energia, amire nincs szükséged, a kristályba áramoljon, vagy beállíthatod a szándékodat, hogy a kristály földeljen le téged. A kristályokat viselheted ékszerként vagy hordhatod a zsebedben stb.


Igyál egy kis vizet, vagy egyél némi földelő ételt


A víz feltölti és hidratálja Önt, és csodálatos földelő hatása van. Földelő ételek a gyökérzöldségek, burgonya, tök, sárgarépa, gyömbér, kurkuma stb.


Tánc


Lehetőleg mezítláb, ha lehet. Tedd fel a kedvenc dalodat és táncolj, érezd a lábad a padlón és engedd el magad.


Vegyél sós fürdőt


Megfürdetheted az egész tested, vagy csak a lábadat helyezd egy tál meleg vízbe, amelybe Epsom-sót vagy rózsaszín himalájai sót teszel, és lazíts.

Próbáld ki ezeket az ötleteket, és nézd meg, melyik illik hozzád a legjobban. A behangolások utáni földelés jótékony hatású, és segít abban, hogy hamarosan újra a középpontban érezd magad és "visszatérj a normális kerékvágásba".


0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page