top of page
Keresés

Tudatos és tudatalatti teremtési folyamatok

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig a teremtés folyamatában vagyunk, és tudjuk, hogy mi vagyunk. Tudjuk, hogy a teremtés a létezés természetes mellékterméke. Amikor bármit teszel, vagy bármit megtapasztalsz, a teremtés aktusában vagy, mert tudatosan vagy tudat alatt azt gondolod, hogy amit tapasztalsz, az olyasmi, amiből többet szeretnél, vagy az ellenkezőjét szeretnéd megtapasztalni annak, ami az életedben abban a pillanatban történik. A teremtés nem csak akkor történik, amikor te keresed. Amikor szándékosan teremtesz, akkor persze nagyon részletesen meghatározod, hogy mit szeretnél megtapasztalni, de amikor tudat alatt teremtesz, akkor egy olyan üzenetet küldhetsz ki, ami annak felel meg, hogy "valami jobbat, mint ez, kérlek!".


Annyi teremtésed van odakint, annyi valóság, amit megkonstruáltál, és ezt könnyű elfelejteni. Könnyen azt gondolhatjátok, hogy a legalsó szinten vagytok, hogy kezdetleges eszközökkel dolgoztok, vagy hogy a nulláról kezditek, csak azzal, ami a pillanatban rendelkezésetekre áll. Az igazság az, hogy már annyi alkotásod van, hogy amit most leginkább csinálsz, az a finomhangolás. Képes vagy bármelyik alkotásodon tovább dolgozni, ahogyan egy nagyszerű festő is bármikor leteheti az ecsetet, de aztán újra fel tudja venni és folytatni tudja.


Ez a másik ok, amiért olyan furcsának találjuk, hogy az emberek állandóan jóslatokat keresnek a jövőről, és azt is furcsának találjuk, hogy egy felébredt ember képes arra, hogy egyetlen valóság létezik, és ez a valóság olyasmi, amit egyikőtök sem tapasztal, de meg van győződve arról, hogy létezik, és hatással van rátok és mindenki másra. Ha nem tetszik egy valóság, amiről hallasz, akkor ne várd el, hogy az feléd jöjjön, és hogy meg kelljen tapasztalnod. Ehelyett használd fel azt a valóságot, amiről meséltek neked, hogy tisztábban lásd, mit szeretnél megtapasztalni, különösen, ha ez szöges ellentéte annak, amiről azt mondták, hogy az elkerülhetetlen jövő számodra és az egész emberiség számára.


Abból tudod, hogy mikor teremtesz meg valamit, amit szeretnél, vagy hogy mikor teremtesz meg valamit, amit nem fogsz élvezni, hogy hogyan érzed magad tőle, és ez tényleg ilyen egyszerű. Ha az igazság keresőjének tartjátok magatokat, akkor azt tanácsoljuk, hogy ezt változtassátok meg: "Az, aki egy jobb igazságot, egy jobb valóságot akar teremteni mindenki számára". Megteremthetitek és meg is teremtitek ezeket a jobb valóságokat, de hinnetek kell bennük és hinnetek kell magatokban ahhoz, hogy végül megtapasztaljátok őket.


Mi szerencsések vagyunk abban, hogy azonnal megtapasztalhatjuk azt, amit megteremtünk, míg nektek bíznotok kell. Nektek hinnetek kell, és át kell adnotok magatokat és el kell engednetek magatokat, hogy beengedjétek az összes gyönyörű teremtéseteket és még többet is. És igen, mindig van több, mert nem csak te teremtesz. Sok társ-teremtőtársatok dolgozik veletek az egész emberiség jobb jövőjéért, amit a legtöbb ember keres ebben az időben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page